Cevap: Türk Vatandaşlığı başvurusu
Alıntı:
geowling rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba, istisnai balkandan bekliyoruz biz de.
Şu an listeye eklenmiş durumda. Yarın il nüfus müdürlüğüne gideceğiz. Gelişmelerden haberdar ederim.
Merhaba anladım teşekkürler.kolay gelsin
Alıntı:
Ruya01 rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba İstanbul Fatih'te nüfusa mı gideceksin.? Eğer oraysa genelden 2017 Ekim'de baş vuralarinn son durumunu öğrenmek imkanı varsa ogrene bilirmisiniz.rica etsem.tesekurler
Merhaba,
Bursa İl Nüfus Müdürlüğüne gideceğim.
Alıntı:
Hayırlı olsun.darisi acil bekleyen lerin basina inşallah
- - - Updated - - -
Tebrik ederim hayırlı olsun
- - - Updated - - -
Siz Ekim 2017 basvurdunuz dimi.geneldenmiydi? Bide evrak yenileme gibi bir şey yaptınız mı
Aynen Ekim 2017 de başvuru yaptım, yok eksik evrak veya yenilemem gereken bi evrak istenmedi benden
Sizde bayadır bekliyorsunuz umarım bir an önce sizin başvuru da sonuçlanır
Alıntı:
gokturk1987 rumuzlu üyeden alıntı
Aynen Ekim 2017 de başvuru yaptım, yok eksik evrak veya yenilemem gereken bi evrak istenmedi benden
Sizde bayadır bekliyorsunuz umarım bir an önce sizin başvuru da sonuçlanır
Anladım.bnden istendi sağlık raporu süresi bitmiştir yeniledim verdim 1 hafta içinde.sanirim oyuzden gecikiyor benimki.sabahdan beri bakıyorum sistem hata veriyor 199 aranmiyor.hadi Hayırlı si inşallah.cvp için teşekkür ederim
Alıntı:
Anladım.bnden istendi sağlık raporu süresi bitmiştir yeniledim verdim 1 hafta içinde.sanirim oyuzden gecikiyor benimki.sabahdan beri bakıyorum sistem hata veriyor 199 aranmiyor.hadi Hayırlı si inşallah.cvp için teşekkür ederim
Rica ederim bende de sistemi kontrol etmek bi hastalığa gönüşmüştü.
Sizin başvuru da karar aşamasındaysa az kaldı sabır etmek gerekir
Alıntı:
gokturk1987 rumuzlu üyeden alıntı
Rica ederim bende de sistemi kontrol etmek bi hastalığa gönüşmüştü.
Sizin başvuru da karar aşamasındaysa az kaldı sabır etmek gerekir
Ne hangi aşamada olduğunu bilmiyorum ki.sistem araştırma ve inceleme aşamasında diyor.2018 Ekim'de gidib sordum memur arkadaş olumlu sonuçlanmıştır dedi.suan hangi durumda yim bilmiyorum.ocak ayın 24 ikamet süresi bitecek.. neyse teşekkürler
Alıntı:
Ne hangi aşamada olduğunu bilmiyorum ki.sistem araştırma ve inceleme aşamasında diyor.2018 Ekim'de gidib sordum memur arkadaş olumlu sonuçlanmıştır dedi.suan hangi durumda yim bilmiyorum.ocak ayın 24 ikamet süresi bitecek.. neyse teşekkürler
Sen uzatma basvurusu yap ve calisma iznini yenile Ruya01 bence. Çünkü bundan sonra listeye eklense bile mart nisanda ancak çıkar. Ve çok önce okuduğum yorumlardan anladığım şu çalışma izni mutlaka isteyecekler senden yeniden. Bu duruma dikkat et.
Alıntı:
geowling rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba, istisnai balkandan bekliyoruz biz de.
Şu an listeye eklenmiş durumda. Yarın il nüfus müdürlüğüne gideceğiz. Gelişmelerden haberdar ederim.
Selam,
Sabahtan beri sistem çalışmıyordu. Şimdi kontrol ettiğinde bizim başvurumuz karar aşamasına geçmiş. Muhtemelen sizinde geçmiştir.
- - - Updated - - -
Karar aşamasından sonuçlanması ne kadar sürer arkadaşlar?
Alıntı:
simbad72 rumuzlu üyeden alıntı
Sen uzatma basvurusu yap ve calisma iznini yenile Ruya01 bence. Çünkü bundan sonra listeye eklense bile mart nisanda ancak çıkar. Ve çok önce okuduğum yorumlardan anladığım şu çalışma izni mutlaka isteyecekler senden yeniden. Bu duruma dikkat et.
Nisan ayın 24 çalışma izni süresi bitmiştir bende.calisma izni uzatmadim.ikamet 2019 Ocak 24 bitecek.calisma izni almak bnm için artık imkansız.ocak ayında TC olamazsam süresiz ikamet izni cikarticam.olumlu sonuçlanmıştır denildi.yine çalışma izni istrlerermi?
Alıntı:
Nisan ayın 24 çalışma izni süresi bitmiştir bende.calisma izni uzatmadim.ikamet 2019 Ocak 24 bitecek.calisma izni almak bnm için artık imkansız.ocak ayında TC olamazsam süresiz ikamet izni cikarticam.olumlu sonuçlanmıştır denildi.yine çalışma izni istrlerermi?
Sen nufusa git konus bence. Çünkü ikamet izni yenilemek zorunda kalirsan calismadigin icin sana turistik verecekler :/ Eger ustune ev felan varsa kısa dönemden ev alanlar icin var o gecerli basvuruda.
Arastirmanin olumlu sonuclanmasi vatandas olunacak anlamina gelmiyor. Özellikle genellerde aranan şart Geçim beyanı. Yani Çalışma izni.
Bide Çalışmazsan uzun döneme basvuramazsin. Gecenlerde okudum Çalışsan bile maasini yetersiz bulabiliyorlar uzun dönem icin.