Cevap: Türk Vatandaşlığı başvurusu
Alıntı:
geowling rumuzlu üyeden alıntı
Biz de Mayıs 2018'de başvurduk. Şu an için beklemedeyiz. Umarız en kısa sürede gerçekleşir.
Karar makamına sunulacak olan listesinde misiniz? Yoksa Karar aşamasına geçebildiniz mi?
Alıntı:
turkoglan7 rumuzlu üyeden alıntı
Hayırlı olsun kardeş
benim ki de 10 ekimden beri listede , şimdi baktığımda karar aşamasına geçmiş .
sizin ki ne zaman karar aşamasına geçmişti?
benim durumda olan başka kimse var mı ?
- - - Updated - - -
hayırlı olsun
sizin ki ne zaman listeye dahil edilmişti?
acaba hiç karar aşamasına geçti mi yoksa direk sonuçlandı
10 ekimde listeye dahil olup şimdi karar aşamasında bekliyen kimse var mı ? strese girdimmmmmmmmmmmmmm :((((
Merhaba siz ikamet veya çalışma izni uzatma yaptınız mı?
- - - Updated - - -
Merhaba arkadaşlar Ekim ayı 15 nüfusa giderek araştırma olumlu sonuçlanmıştır diye öğrendim.sistem hala inceliyor ve araştırıyor.suan listedemiyim karara gectimmi bilmiyorum.199 arayorum sistemde gördüğümü söylüyor
Karar makamına sunulacak olan listede bizimki hala, karar aşamasına geçemedik henüz.
allahıma şükürler olsun, sonuunda vatandaşlık başvurum olumlu sonuçlandı. darısı bekleyenlerin başına
Alıntı:
allahıma şükürler olsun, sonuunda vatandaşlık başvurum olumlu sonuçlandı. darısı bekleyenlerin başına
Hayırlı olsun.sevindim adına.nerden ne zaman ogrendiniz?
Alıntı:
Ruya01 rumuzlu üyeden alıntı
Hayırlı olsun.sevindim adına.nerden ne zaman ogrendiniz?
bu gün öyleden sonra valilikten aradılar.https://vatan.nvi.gov.tr/moduller/ba...urumbilgi.aspx baktığımda "İlgili kanunda aranan şartları taşıdığınız anlaşıldığından, Türk vatandaşlığına kabulünüze karar verilmiş olup Türkiye Cumhuriyeti Devletine karşı hak ve ödevlerinizin bilinci içerisinde insan hak ve hürriyetlerine saygılı bir vatandaş olmanız dileğiyle vatandaş olmanızdan dolayı sizi kutluyoruz. Tarafınıza gerekli tebligatın yapılabilmesi için başvuru makamına müracaat etmeniz gerekmektedir." mesajı çıkıyor.
Çok şükür benim de vatandaşlık onaylandı, umarım bekleyen diğer arkadaşların başvuruları da tez zamanda olumlu sonuçlanır
Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun. Darısı bizim başımıza. İstisnai Balkan'dan bekleyen arkadaşlar var mı?
Alıntı:
bu gün öyleden sonra valilikten aradılar.
https://vatan.nvi.gov.tr/moduller/ba...urumbilgi.aspx baktığımda "İlgili kanunda aranan şartları taşıdığınız anlaşıldığından, Türk vatandaşlığına kabulünüze karar verilmiş olup Türkiye Cumhuriyeti Devletine karşı hak ve ödevlerinizin bilinci içerisinde insan hak ve hürriyetlerine saygılı bir vatandaş olmanız dileğiyle vatandaş olmanızdan dolayı sizi kutluyoruz. Tarafınıza gerekli tebligatın yapılabilmesi için başvuru makamına müracaat etmeniz gerekmektedir." mesajı çıkıyor.
Hayırlı olsun.darisi acil bekleyen lerin basina inşallah
- - - Updated - - -
Alıntı:
gokturk1987 rumuzlu üyeden alıntı
Çok şükür benim de vatandaşlık onaylandı, umarım bekleyen diğer arkadaşların başvuruları da tez zamanda olumlu sonuçlanır
Tebrik ederim hayırlı olsun
- - - Updated - - -
Alıntı:
gokturk1987 rumuzlu üyeden alıntı
Siz Ekim 2017 basvurdunuz dimi.geneldenmiydi? Bide evrak yenileme gibi bir şey yaptınız mı
Alıntı:
s.akinci rumuzlu üyeden alıntı
Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun. Darısı bizim başımıza. İstisnai Balkan'dan bekleyen arkadaşlar var mı?
Merhaba, istisnai balkandan bekliyoruz biz de.
Şu an listeye eklenmiş durumda. Yarın il nüfus müdürlüğüne gideceğiz. Gelişmelerden haberdar ederim.