Cevap: Türk Vatandaşlığı başvurusu
Alıntı:
emin.sait rumuzlu üyeden alıntı
Teşekkürler değerli bilginiz için bu hiç aklıma gelmemişti mutlaka gidip soracağım.
Sent from my iPhone using
Hukuki NET
Merhaba.once İstanbul daysaniz İstanbul Fatih'te ki il nüfus müdürlüğü ne gidin gün sayımı için dilekçe dolduracaksiniz.ikamwt ve pasaport fotokopisi bulunsun yanınızda.2-3 ay sonra SMS gelecek telefonu na.tekrar aynı yere gideceksiniz SMS sonucu tamam ise danışma size sağlıklı raporu için ve gerekli evraklar listesini verecek.tavsiyem sağlık heyeti raporunu en son yaptır.cunkj geçerlilik süresi 6 aydır.basvuru yaptığınız zaman en az1 yıllık ikamet süren olması lazım.allah kolaylık versin.
- - - Updated - - -
Alıntı:
Aravoya rumuzlu üyeden alıntı
Iyi geceler arkadaşlar,sistemde arıza vardı bir kaç gündür, şuan düzelmiş, vatandaşlığa alındım şükürler olsun, sizlerde kontrol etmelisiniz..
E6853 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok sevindim hayırlı uğurlu olsun.darisi biz bekleyen lerin basina inşallah.amin
en sonunda vatandaş olduk
Alıntı:
Fırat41 rumuzlu üyeden alıntı
Hayırlı olsun darısı bizlerin başına
Ne zaman karar listesine eklendiniz?
Benim 10 ekimde karar listesine eklendi şimdi baktım karar aşamasına geçmiş
- - - Updated - - -
Alıntı:
Iyi geceler arkadaşlar,sistemde arıza vardı bir kaç gündür, şuan düzelmiş, vatandaşlığa alındım şükürler olsun, sizlerde kontrol etmelisiniz..
Hayırlı olsun
Sizin başvuru ne zaman karar listesine eklendi?
Alıntı:
Hayırlı olsun kardeş
benim ki de 10 ekimden beri listede , şimdi baktığımda karar aşamasına geçmiş .
sizin ki ne zaman karar aşamasına geçmişti?
benim durumda olan başka kimse var mı ?
- - - Updated - - -
Alıntı:
hayırlı olsun
sizin ki ne zaman listeye dahil edilmişti?
acaba hiç karar aşamasına geçti mi yoksa direk sonuçlandı
10 ekimde listeye dahil olup şimdi karar aşamasında bekliyen kimse var mı ? strese girdimmmmmmmmmmmmmm :((((
Alıntı:
Ruya01 rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba.once İstanbul daysaniz İstanbul Fatih'te ki il nüfus müdürlüğü ne gidin gün sayımı için dilekçe dolduracaksiniz.ikamwt ve pasaport fotokopisi bulunsun yanınızda.2-3 ay sonra SMS gelecek telefonu na.tekrar aynı yere gideceksiniz SMS sonucu tamam ise danışma size sağlıklı raporu için ve gerekli evraklar listesini verecek.tavsiyem sağlık heyeti raporunu en son yaptır.cunkj geçerlilik süresi 6 aydır.basvuru yaptığınız zaman en az1 yıllık ikamet süren olması lazım.allah kolaylık versin.
- - - Updated - - -
Çok sevindim hayırlı uğurlu olsun.darisi biz bekleyen lerin basina inşallah.amin
Çok teşekkür ederim, inşaallah, amin..
Alıntı:
turkoglan7 rumuzlu üyeden alıntı
Hayırlı olsun kardeş
benim ki de 10 ekimden beri listede , şimdi baktığımda karar aşamasına geçmiş .
sizin ki ne zaman karar aşamasına geçmişti?
benim durumda olan başka kimse var mı ?
- - - Updated - - -
hayırlı olsun
sizin ki ne zaman listeye dahil edilmişti?
acaba hiç karar aşamasına geçti mi yoksa direk sonuçlandı
10 ekimde listeye dahil olup şimdi karar aşamasında bekliyen kimse var mı ? strese girdimmmmmmmmmmmmmm :((((
Merhaba,
Biz de 10 Ekim civarında Karar listesine eklenip , Karar aşamasını bekleyenlerdeniz. Başvurumuz Balkan İstisnai'den idi.
Bizim gibi olup bekleyenler vardır diye tahmin ediyorum.
11.9.2018 karar listesi
19.11.2018 karar aşaması
4.12.2018 Sonuç
Eğer karar aşamasındaysanız çok büyük ihtimalle tüm işlemleriniz bitmiştir yani vatandaşlığa alınmışsınızdır. Sisteme girmeleri zaman alıyor, şimdiden sizleri de tebrik ederim, bekleyen diğer arkadaşlarımızda inşallah biran önce olumlu netice alırlar.
Alıntı:
Merhaba çok sevindim hayırlı uğurlu olsun.darisi biz bekleyenlerin başına.insallah
Alıntı:
İstisnai 'den mi başvurdunuz?
- - - Updated - - -
Alıntı:
geowling rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba,
Biz de 10 Ekim civarında Karar listesine eklenip , Karar aşamasını bekleyenlerdeniz. Başvurumuz Balkan İstisnai'den idi.
Aynen bende 10 ekimde karar listesine eklenmiştim fakat değişen birşey olmamış hala karar listesindeyim. Karar aşamasına bir türlü geçemedik :( Ben Mayıs 2018'de başvurdum ya siz?
- - - Updated - - -
Alıntı:
geowling rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba,
Hocam senin karar aşamasında mı? Ben 10 Ekimden beri karar aşamasına geçmeyi bekliyorum :(
Alıntı:
s.akinci rumuzlu üyeden alıntı
İstisnai 'den mi başvurdunuz?
- - - Updated - - -
Aynen bende 10 ekimde karar listesine eklenmiştim fakat değişen birşey olmamış hala karar listesindeyim. Karar aşamasına bir türlü geçemedik :( Ben Mayıs 2018'de başvurdum ya siz?
Biz de Mayıs 2018'de başvurduk. Şu an için beklemedeyiz. Umarız en kısa sürede gerçekleşir.