Merhaba,
Umuyorum ki bu hafta hepimiz güzel haberler alırız. Bilgi alanlar ya da durumu değişenler buradan yazarsa, aynı durumdakiler de bu bilgilerden faydalanabilirler.
Printable View
Merhaba,
Umuyorum ki bu hafta hepimiz güzel haberler alırız. Bilgi alanlar ya da durumu değişenler buradan yazarsa, aynı durumdakiler de bu bilgilerden faydalanabilirler.
Merhabalar
Benim durumumda hâla incelemede. Dünyanın hiçbir yerinde 1 yıla veya 2 yıla vatandaşlık sonucunun çıktığı görülmemiştir. ABD ve Avrupa ülkeleri bile en geç 3 ayda sonuçlandırıyor. Resmen hem zaman hemde evrak süreleri bakımından hukuki sorumsuzluğun en âlası ile karşı karşıyayız. Diyecek sözüm yok valla benim artık.
Eskiden NVİ inceleme araştırmayı tamamlar Olumlu olanları listeye ekler doğrudan bakanlar kuruluna gönderirdi şimdi Prosedüre prosedür eklenmiş. Ve Haliyle araya hem İçişleri hemde Cumhurbaşkanlığı girince listelerin bir içişlerine girip çıkması bide tekrar cumhurbaşkanlığına gönderilmesi en az 8 ay uzatıyor işlemleri. Arka arkayada liste gönderemeyecekleri için süre ve işlem uzuyor. Diyecek sözüm yok gerçekten. Sabır felan kalmıyor insanda sözün kısası.
Merhaba arkadaşlar sistem robot gibi aynı şeyi yazib duruyor.bende çaresiz Instagramin e-posta devlet adresi var oraya şikayet yazdım genelde cvp veriyordular bana cvp vermediler.yazdimki e-devlet boşuna yapmışsınız 6-8 aydır aynı şeyi yazıyor onu guncelliyin ve saire gibi yazdım birşeyler.valiliye gitmesek düzgün bilgi alamiycaz e-devlet boşa yapmışlar bı işe yaramıyor bu konuda.deger konular çalışıyor e devletde
En sonunda karar aşamasına geçtik
Iyi akşamlar,hayırlı kandiller. Eylül 11 de listeye eklemişlerdi programda..halbuki Haziran ayının başında listeye eklendiğimizi biliyorduk. Bu arada Programı sürekli kontrol etmek hastalığa dönüştü, saat:16.30 da listeye ekli vaziyette görünen ekran,saat 17.00 da karar aşaması olarak değişti. Umarım sizinde olumlu olarak değişmiştir.
E6853 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun . sistemden mı ogrendiniz?
Merhaba,
Genle olarak vatandaşlığa başvuran arkadaşlardan dün karar aşamasına geçen var mı?
Benim durum 11.10.2018 den itibaren listede gözüküyor ve hala karar aşamasına geçmedi. Benim gibi başka arkadaşlar da var mı?