http://www.furkan.net/anasayfa_resim.gif
Furkan Işık... Oğlumdan 1 yaş büyük...Benim için de sözün bittiği nokta işte bu.
Printable View
http://www.furkan.net/anasayfa_resim.gif
Furkan Işık... Oğlumdan 1 yaş büyük...Benim için de sözün bittiği nokta işte bu.
Keşke izlemeseydim de o metinle yetinseydim.Baş ağrısından hareket edemez hale geldim.Analar bu gencecik yavrularını toprağa koyuyor nasıl yürekleri dayansın.Rabbim peygamber sabrı versin o ailelere.Şehitlerimizede Allah rahmet eylesin.
böyle boş boş oturmak çok ağrıma gidiyor.Keşke bişey yapabilsek..
Sayın rita,alınganlık,kırılmak, gücenmek yok, amacım da bu değildi zaten. Tek itirazım Ahmet Altan'nın şahsınadır. Bunun yazısının hislerinize tercüman olmasını kabullenemedim bir türlü, affola. Eleştirim tamamı da Onadır dikkat ettiyseniz.Sizin için herhangi bir olumsuzluk belirtmedim ama yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.
Askerlerimizin kaçırılması konusunda yazdıklarımı tekrar edeyim. Konu TSK tarafından elbette günü geldiğinde açıklanacaktır hiç şüpheniz olmasın. Ancak bu hassas günlerde olayın nasıl olduğu Ahmet Altan ve benzerlerinin etkisi altında kalmadan ve TSK' yı suçlamadan sorgulanırsa daha yerinde olacaktır. Bizler sivil vatandaşlarız, o cephede değiliz, arazi, hava vs koşulları bilmiyoruz. İstihbarat eksikliği var mıdır yok mudur bilmiyoruz. Kulağıma fısıltı yoluyla gelen bir yorumu aktarayım size. O geceki baskının son derece profesyonel olduğunu herkes kabul ediyor. Ve o gece hava sisli, termal kameralar işe yaramıyor. Teröristler en olmayacak yerden, sarp yamaçtan yaklaşıyorlar. Birbirlerine belirli mesafelerdeki siperlerde askerlerimiz var, Egeli, Karadenizli,Orta Anadolu'lu. Terörist zaten o doğa şartlarının çocuğu, yıllardır dağlarda. Üstelik ABD ve İsrail uzmanlarının eğitiminden geçmişleri var. (Guam'a götürülüp eğitilen 3000 den fazla peşmergeleri anımsayın) Irak'ta ABD kuvvetlerine güya yardımcı olan, bazı elçilikleri korumakla görevli ve tümü ABD ordusunun eski ve paralı askerlerinden oluşan Blackwater adlı bir Özel Güvenlik Şirketi ( Yakın zamanda Bağdat'ta 17 sivili sebepsiz yere öldürdükleri için çok fazla tepki toplamıştır) Kuzey Irak'ta Kürtleri eğitmektedir. Dağlıca'ya saldıran terörist gurubunun içinde bunlar da vardır ve eyleme yön vermişlerdir.
Sevgili rita, şimdi siz o kaçırılan askerlerle aynı siperdesiniz....
aslında sayın milo
bildiğimiz gerçekten çok fazla birşey yok,
askere de siyasilere de aynı hüsnü zannı göstermekte fayda var,
bugün siyaset yapma zamanı değildir,
aslında bugün kendi içimizdeki hataları ayıklama zamanı da değildir,
30 yılı masaya yatırdığımız zaman çok kişilerin kalbini kırmak gerekir,
bugün öncelikle çözüme bakmak lazım,
Aha gene başladık, tipik AKP sendromu, anlam veremiyorum ben buna. Ne zaman ki AKP eleştirilmeye, beceriksizliği, hataları dile getirilmeye başlansa hemen geçmişteki hükümetler atılır ortaya. (Onlar eleştirilmesin, irdelenmesin demiyorum yanlış anlaşılmasın.) E be kardeşim, eski hükümetler yıllardır tartışılıyor zaten, şimdi iktidardaki parti AKP ise elbette eleştirilir, elbette hataları tespit edilir. Ne biçim iştir bu, AKP liler işine geldiği zaman siyaset yapar, işine gelmediği zaman da siyaset zamanı değil der. Öğrencileri kendi mitingine, orda burda yaptığı tüm bilmem ne açılışlarına götürür, terör mitinglerine katılmalarına yasak koyar... Bu liste daha çok uzar da neyse kalp kırmak istemem...
Sayın arıza,
gelin üzüm yiyelim, bağcıyla işimiz yok,
siz de sorunun çözümünü istiyorsunuz ancak,
hala siyaset yapıyorsunuz, oysa böyle çözülmeyeceğini, birilerini suçlayarak biryere varamayacağımızı iyi bilmeniz gerekir.
yoksa birileri askeri suçlayacaktır, birileri hükümeti,
ve birileri de amacımıza ulaştık diyeceklerdir,
takdir sizin,
Susalım konuşmayalım kafamızı kuma sokalım
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ diye bağıralım öylemi
Ancak Hür Fikirli İnsanlardır'ki Vatanlarına Faydalı olabilirler
Onlar'ki Vatanlarını Kurtarıp muhafaza etmek kudretine malik olurlar.
Mustafa Kemal Atatürk.
Şevket Süreyya Aydemir. Tek Adam,kitapı cilt 1
türk üm ve türk ün türk den dosdu olmaz ameıka alenen destek verıyor gazetelerden basından ızlıyoruz pkk yok dıyor sınırın hemen otesınde roportajlar yapılıyor pkk ıle ellerını kollarını sallayarak doalsıyorlar herhalde turk un gucunu bılmıyorlar artık bunu gostermenın zamanı geldı nasıl ınonu stadında turk un sesını duydular dagı tası ınlettı yakında k ırakda askerımız ınletecek sızden rıcam bır urun alırken dıkkat edın seven eleven almayın sakın amerıkan malalrına boykot uygulayalım v sımdıden baslayalım e maıl gonderelım cıg gıbı buyusun coca cola ıcmeyelım mc donalds lara gıtmeyelım buna benzer bır suru ornek lutfen sagduyulu davranın boykota baslayalım
yattığımız yerden ışık yakıp söndürerek bir slogan atarak veva şehit yakınlarını getirdiğimiz programları ajite ederek koyunlunun reklamlarını çakarak şehitlere olan vefa borcumuzu ödüyoruz biz hele vatanseverlik bazı dernek ve ocakların tekelinde ya o el işaretlerini yapmadan milliyetçilik olmaz arkadaş bütün askerleri o ocaklar uğurluyor cepheye şehitleri de onlar karşılıyor ama çoğu sabıkalı asker kaçağı bu vatan toprağın kara bağrında sıra dağlar gibi duranlarındır canlı yayında rant kavgası yapan sözümona derneklerin değil