-
Müfettiş, öğretmeni bir öğrenciyi fena halde döverken yakalamıştı. Derhal uyardı.
- Ne yapıyorsunuz hocam, biliyorsunuz ki dövmek yasak! Babası size dava açsa
başınıza bela alır, uğraşıp durusunuz?
- Babasının dava açmayacağına garanti veririm!...
Müfettiş şaşırdı. Öğretmen açıklamaya devam etti:
- Babası benim!...
-
Dilbilgisi dersinde Karadenizli öğretmen, Erzurumlu öğrencisini sözlüye kaldırıp sormuş:
- Bakmak fiilinin çekiminu yap bakalım...
Erzurumlu öğrenci hemen atlamış:
- Bakirem, bakirsen, bakir..
Öğretmen, öğrencisinin bu cevabı karşısında onu azarlamış:
- Uy diluni eşekarisu soksun. Öyle mi denur daa! Onun aslı pöyledir: Pakayrum, pakaysun, pakay...
-
Küçük Temel`le arkadaşları sınıfta aralarında kim daha zeki diye tartışıyorlarmış
Küçük Temel:
- Ben çok zekiyimdir, üç aylıkken yürümeye başlamışım, demiş.
Oradan Dursun hemen atlar:
- Sen habuna zeka mi deyisun. Haçan ben üç yaşına kadar kendumi kucakta taşitmişum.
-
Öğretmen matematik dersinde öğrencilerine sordu:
- Çocuklar sayılar asla yalan söylemez. Örneğin bir adam bir tarlayı on günde sürerse, on adam bir günde sürebilir.
Buna benzer bir örnekte siz verin bakalım!
Öğrencilerden birisi gülerek cevap verdi.
- Örneğin bir vapur Atlantik Okyanusunu altı günde geçerse, yüz kırk dört vapur bir saatte geçer...
-
Acemi er, levazım başçavuşuna yakınır :
-Başçavuşum, bize yemekte ördek böreği verdiler.Yemin ederim ki, içinde bir gram bile ördek eti yoktu.
-O halde? diye yanıtlar başçavuş.Sen hiç asker bisküvisi yedin mi?
-Şey...yani evet, başçavuşum.
-İçinden hiç asker çıktı mı?
-
Hasta doktora rahatsızlığını tanımlar:
-"Sabahları böyle hiç işe gidesim olmuyor, sonra ofiste yaptığım işler de bana sıkıcı geliyor.
Kendimi sürekli bir plajda güneşlenirken hayal ediyorum..."
-"İyi de beyefendi, bu düpedüz tembellik!"
-"Biliyorum doktor bey, ben de onu diyecektim.
Siz bana şunun latincesini söyleseniz de ben patrona onu söylesem?"
-
Y ASLI BiR CiFTCi, TRAFiK KAZASINDA MAGDUR OLDUGU GEREKCESiYLE MAHKEMEDE SAVUNMA YAPMAKTAYDI. KAZAYA SEBEP OLAN NAKLiYE FiRMASININ AVUKATI SORDU;
- KAZA YERiNE GELEN POLiS EKiBiNE "IYIYIM" DEMEDINIZ MI ?
CiFTCi iFADESiNE BASLADI
- TRAKTORUMUN ARKASINDA BESiLi iNEGiM SARIKIZ iLE BiRLiKTE GiDERKEN BU NAKLiYE SiRKETiNiN KAMYONU..... .
AVUKAT SOZUNU KESTi,
- AYRINTILARI SORMUYORUM, YALNIZCA SU SORUMA CEVAP VERiN, KAZA YERiNEÂ GELEN POLiS EKiBiNE "iYiYiM" DEDiNiZ Mi DEMEDiNiZ Mi?
- SiMDi EFENDiM, BiZ SARIKIZ iLE BiRLiKTE GiDERKEN.... .....
AVUKAT YiNE CiFTCiNiN SOZUNU KESTi VE HAKiME DONEREK,
- EFENDiM, BU ADAM, KAZA YERiNE GELEN POLiS EKiBi KENDiSiNE DURUMUNU SORDUGU ZAMAN "COK iYiYiM" DEMiSTi, SiMDi ARADAN 3-4 HAFTA GECTiKTEN SONRA MAGDURiYETiNi ONE SUREREK MUVEKKiLiMi DAVA EDiYOR. LUTFEN, KAZA SIRASINDA iYi OLDUGUNU SOYLEYiP SOYLEMEDiGi KONUSUNDAKi SORUMA DOGRUDAN CEVAP VERMESiNi SOYLER MiSiNiZ?
HAKiM;
- BiR DAKiKA BAKALIM, SU SARIKIZ HiKAYESiNi DUYMAK iSTiYORUM.
CiFTCi HAKiME TESEKKUR EDiP iFADESiNi SURDURUR;
- BU NAKLiYE SiRKETiNiN KAMYONU TRAKTORUME CARPTIGINDA, BEN BiR HENDEGE, SARIKIZ BASKA BiR HENDEGE SAVRULDUK. SERSEMLEMiS HALDE YATARKEN, DiGER TARAFTAN SARIKIZ'IN YANIK YANIK BOGURMELERiNi DUYABiLiYORDUM, BELLi Ki COK ACI CEKiYORDU. O SIRADA HEMEN ORADAN GECMEKTE OLAN POLiS EKiBi DURDU VE MEMURLARDAN BiRiSi GiDiP DiGER HENDEKTE YATAN SARIKIZ'A BAKTI. BiR -iKi DAKiKA SONRA DA TABANCASINI CIKARTTI VE iNLEMEKTE OLAN SARIKIZ'I iKi KASININ ORTASINDAN VURDU. ARDINDAN, ELiNDE DUMANI TUTEN TABANCASI iLE YANIMA GELDi
VE BANA "SEN NASILSIN AMCA?" DiYE SORDU.
SiZ OLSANIZ NE CEVAP VERiRDiNiZ?
-
Y ASLI BiR CiFTCi, TRAFiK KAZASINDA MAGDUR OLDUGU GEREKCESiYLE MAHKEMEDE SAVUNMA YAPMAKTAYDI. KAZAYA SEBEP OLAN NAKLiYE FiRMASININ AVUKATI SORDU;
- KAZA YERiNE GELEN POLiS EKiBiNE "IYIYIM" DEMEDINIZ MI ?
CiFTCi iFADESiNE BASLADI
- TRAKTORUMUN ARKASINDA BESiLi iNEGiM SARIKIZ iLE BiRLiKTE GiDERKEN BU NAKLiYE SiRKETiNiN KAMYONU..... .
AVUKAT SOZUNU KESTi,
- AYRINTILARI SORMUYORUM, YALNIZCA SU SORUMA CEVAP VERiN, KAZA YERiNEÂ GELEN POLiS EKiBiNE "iYiYiM" DEDiNiZ Mi DEMEDiNiZ Mi?
- SiMDi EFENDiM, BiZ SARIKIZ iLE BiRLiKTE GiDERKEN.... .....
AVUKAT YiNE CiFTCiNiN SOZUNU KESTi VE HAKiME DONEREK,
- EFENDiM, BU ADAM, KAZA YERiNE GELEN POLiS EKiBi KENDiSiNE DURUMUNU SORDUGU ZAMAN "COK iYiYiM" DEMiSTi, SiMDi ARADAN 3-4 HAFTA GECTiKTEN SONRA MAGDURiYETiNi ONE SUREREK MUVEKKiLiMi DAVA EDiYOR. LUTFEN, KAZA SIRASINDA iYi OLDUGUNU SOYLEYiP SOYLEMEDiGi KONUSUNDAKi SORUMA DOGRUDAN CEVAP VERMESiNi SOYLER MiSiNiZ?
HAKiM;
- BiR DAKiKA BAKALIM, SU SARIKIZ HiKAYESiNi DUYMAK iSTiYORUM.
CiFTCi HAKiME TESEKKUR EDiP iFADESiNi SURDURUR;
- BU NAKLiYE SiRKETiNiN KAMYONU TRAKTORUME CARPTIGINDA, BEN BiR HENDEGE, SARIKIZ BASKA BiR HENDEGE SAVRULDUK. SERSEMLEMiS HALDE YATARKEN, DiGER TARAFTAN SARIKIZ'IN YANIK YANIK BOGURMELERiNi DUYABiLiYORDUM, BELLi Ki COK ACI CEKiYORDU. O SIRADA HEMEN ORADAN GECMEKTE OLAN POLiS EKiBi DURDU VE MEMURLARDAN BiRiSi GiDiP DiGER HENDEKTE YATAN SARIKIZ'A BAKTI. BiR -iKi DAKiKA SONRA DA TABANCASINI CIKARTTI VE iNLEMEKTE OLAN SARIKIZ'I iKi KASININ ORTASINDAN VURDU. ARDINDAN, ELiNDE DUMANI TUTEN TABANCASI iLE YANIMA GELDi
VE BANA "SEN NASILSIN AMCA?" DiYE SORDU.
SiZ OLSANIZ NE CEVAP VERiRDiNiZ?
-
Bir adam 15 yildir tutuklu bulundugu hapishaneden kaçar.
Para ve Silah bulmak için bir eve girer.
Içerde genis bir yatakta bir çifti yakalar.
Adama yataktan kalkmasini emreder ve onu bir sandalyeye baglar.
Adamin karisini yataga baglarken üstüne çikar, boynunu öper, sonra kalkar ve banyoya gider.
O ordayken adam karisina söyle fisildar;
- ''Dinle, bu adam bir kaçak. Su kiyafetlere baksana. Büyük ihtimalle hapishanede çok fazla zaman geçirdi ve yillardir hiçbir kadin görmedi. Boynunu nasil öptügünü gördüm. Eger seninle seks yapmak isterse sakin karsi koyma yada sikayet etme... Sana ne derse onu yap. O sana ne yaparsa yapsin
onu mutlu et çünkü bu adam kesinlikle çok tehlikeli. Eger kizarsa ikimizi de öldürür. Güçlü ol, tatlim Seni seviyorum.'' .
Karisi cevap verir:
'' O benim boynumu öpmüyordu, kulagima fisildiyordu. Bana gay oldugunu, seni çok tatli buldugunu ve hiç vazelin olup olmadigini sordu. Ben de banyoda oldugunu söyledim. Güçlü ol tatlim. Ben de seni seviyorum. ''
-
Bir adam 15 yildir tutuklu bulundugu hapishaneden kaçar.
Para ve Silah bulmak için bir eve girer.
Içerde genis bir yatakta bir çifti yakalar.
Adama yataktan kalkmasini emreder ve onu bir sandalyeye baglar.
Adamin karisini yataga baglarken üstüne çikar, boynunu öper, sonra kalkar ve banyoya gider.
O ordayken adam karisina söyle fisildar;
- ''Dinle, bu adam bir kaçak. Su kiyafetlere baksana. Büyük ihtimalle hapishanede çok fazla zaman geçirdi ve yillardir hiçbir kadin görmedi. Boynunu nasil öptügünü gördüm. Eger seninle seks yapmak isterse sakin karsi koyma yada sikayet etme... Sana ne derse onu yap. O sana ne yaparsa yapsin
onu mutlu et çünkü bu adam kesinlikle çok tehlikeli. Eger kizarsa ikimizi de öldürür. Güçlü ol, tatlim Seni seviyorum.'' .
Karisi cevap verir:
'' O benim boynumu öpmüyordu, kulagima fisildiyordu. Bana gay oldugunu, seni çok tatli buldugunu ve hiç vazelin olup olmadigini sordu. Ben de banyoda oldugunu söyledim. Güçlü ol tatlim. Ben de seni seviyorum. ''