Gazi Hukukta okuyan arkadaşlar okulunuzda devam zorunluluğu var mı?
(Daha önce belirtilmiş olabilir kusura bakmayın)
Printable View
Gazi Hukukta okuyan arkadaşlar okulunuzda devam zorunluluğu var mı?
(Daha önce belirtilmiş olabilir kusura bakmayın)
Hayır yok, ancak bazı hocalarımız derse devamlılık durumuna önem veriyordu ve derste imza alıyordu. Kritik olan sınav notlarında imzaları gözönünde bulunduruyorlar diye düşünüyorum.
dokuz eylülde okuyan arkadaşlar okullarından biraz bahsedebilirler mi?çünkü 3.tercihime dokuz eylül yazıyorum da:)
Dokuz Eylül Üniversitesi'nde aktif eğitim sistemi var ve sanırım en iyi orada okuyanlar (sitemiz yöneticilerinden Kaan da oradan mezun :) ) anlatabilirler.
Tercih yapan herkese kolaylıklar dilerim. İstemediğiniz bir yeri kesinlikle yazmayın derim, çünkü bütün hayatınızı etkileyebilecek bir mevzu. Sonuç ne olursa olsun umarım sizin için en güzeli ve hayırlısı olur.
Esma Elif sanırım Çankırılısın, benim de annem orada öğretmen. Ankara'ya beklerim seni. :)
herkese merhaba
ben de bu yıl girdim össye pazartesi de tercih yapıyorum.
ea2 puanım 370.966,derecem 80.
ilk tercihim gs hukuk olacak.taban puanı (bu yılki kılavuzda) 361,554 ve taban başarı sırası da 162.buna göre benim rahat girmem gerek ama ben gene de çok temkinli yaklaşıyorum.onun için 2. ve 3. tercihlerime de önem veriyorum.
düşüncem 2.yeditepe hukuk(burslu) 3.boğaziçi siyaset bil. ve uluslararası ilişkiler. ancak yeditepe hakkında pek tatmin edici boyutta bilgi alamadım ve 2. sıraya boğaziçini yazıp yazmamayı da düşünüyorum zaman zaman.
siz ne dersiniz,gs'ye yerleşir miyim,ya da yeditepe hakkında bilgisi olan var mı,2. tercih için uygun mu?
GSHF'ye yerleşememen senden önceki 79 kişi tercihlerini GS hukuk'tan yana kullanırsa mümkün olur :)
Merhaba arkadaşlar. Konya selçuk üniversitesi ile Eskişehir Anadolu Üniversitesi arasında bir tercih yapmam gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim...
Arkadaşlar Gazi Hukuk hakkında birkaç sorum var.
1-Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nin puanı çok yüksek.Galatasaray'ı saymazsak devlet üniversiteleri içinde ikinci.Bu durum,adayların Ankara Hukukun altına Gazi Hukuku yazıp puanını yükseltmesinden mi,yoksa bu okulda verilen eğitimin ve öğretim kadrosunun etkisinden mi kaynaklanıyor?
2-Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi diğer hukuk fakültelerine göre daha genç.Yaklaşık 15 yıllık bir geçmişi var.Bu bir handikap mıdır?
3-Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirmek artık bir referans kaynağımıdır?İş yaşantısındaki artıları nelerdir?(Bu sorunun cevabını özellikle mezun Gazililerden bekliyorum)
Teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar. Ben öss de 338 puan yaptım. 4753. sıradayım. İlk üç tercihim;
1-Ankara Üniversitesi
2-İstanbul Üniversitesi
3-Marmara Üniversitesi
Daha sonra ki tercihlerimi üniversiteler hakkında yeterli bilgiye sahip olmadığım için belirleyemedim.
Selçuk Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, Kırıkkale Üniversitesi, Eskişehir Anadolu Üniversitesi yazmayı düşünüyorum. Marmara i.ö yazmayı da düşünüyorum fakat ikinci öğretim yazıp yazmamaya karar veremedim. Bu üniversitelerden hangisini tavsiye edersiniz.
herkese mrb
aynı şekilde ben de hukuk konsunda nereyi tercih edeceğimi bilmiyorum ve son bi haftam düşünmekten ve herkesi ayrı ayrı dinlemekten tam bir kabus gibi geçti.
EA2 puanım 354,882
Koç Üniversitesi ve GSÜ puanım çok üstünde İstanbul Üniversitesi ve Marmara Üniversitesi ise sıralamalarda aşağıda kalıyor. Puanıma en uygun İstanbul Bilgi Üni Hukuk gibi duruyor ama yeterince fikrim yok.
Özel üniversitelerin hukuk bölümünden de hakim-savcı çıkıp çıkmadığı konusunda şüphelerim var :-)
yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden saolun.