Acaba? RTE ile Fethullah arasındaki ilişkiyi iyi bilmek lazım sanırım..
Printable View
Tuncay Özkan'ın AİHM'ye başvurusuyla ya AİHM ulusalcıların gözünde de meşrulaşmıştır, ya da Tuncay Özkan da vatana ihanet etmiştir.
Ben birincisinin olmasını temenni ederim.
Bir musibet bin nasihattan iyidir.
Sayin sdt23,
>>>>>>Ergenekon davasını bir emperyalist komplo olarak nitelemek çok basit bir yaklaşım olur.
Ergenekon bir fil. Pek çok farklı yönü var. Yelken kulakları, hortum burnu, sütun gibi bacakları ve dişleri. Ergenekon ne hortum burundur, ne de yelken kulaklardır.
Olaya emperyalizm perspektifinden bakacak olursak, Ergenekon'un Gladio bağlantısını da unutmamak lazım.
- Gladio kimin maşası?
Emperyalist
- O zaman Gladio'yu ortaya çıkarmak ve tasfiye etmek isteyen emperyalist midir, antiemperyalist mi?
Antiemperyalisttir.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
demissiniz...
Emperyalist guclerin masasi olan Gladio dun ne yapiyordu?
Kendisine karsi olanlari yok ediyordu..Gladio'ya karsi mucadele verdikleri icin oldurulenler namuslu, yurtsever, degerli aydinlarimiz ve insanlarimizdi...Bu insanlar akil almaz iskencelerden gectiler, aci cektiler..
Ugur Mumcu, Dogan Oz, Muammer Aksoy gibi nice degerli aydinimiz, insanimiz Gladio tarafindan olduruldu..
Bugun ise Gladio giysi degistirmis ve yine is basinda..Ergenekon adli ne oldugu belli olmayan, hayali bir orgut yaratarak, gecmiste kendisine ait olan suclari yine emperyalizm karsitlarina, namuslu aydinlarimiza, degerli insanlarimiza, yurtseverlere yikma cabasinda..Orgut uyesi olarak sabah evleri basilan bu insanlarin tumunun bulustugu ortak nokta; antiemperyalist olmalari, ABD'nin BOP una karsi olmalari, AKP'ye karsi olmalari ve bir sekilde Fetullah Gulen ile ilgili konusmus olmalari..Amac belli; insanlari karalamak, kamuoyu onunde degersizlestirmek, itibarlarini yok etmek, sindirmek ve susturmak...
Siz hala Ergenekon davasini antiemperyalist olarak goruyorsaniz, artik bu sizin sorununuz..
Gladio'nun ortaya cikarilmasini ve tasfiye edilmesini mi istiyorsunuz?
Hadi size bir ipucu vereyim Sayin sdt23...
Bunun icin ABD'nin BOP'unu kendi politikasi olarak goren ve ABD'nin BOP eşbaşkanıyım diyene, diyenlere bir uzanin...Rasyonel bir bakis acisiyla dis guclerin ulkemizdeki isbirlikcilerini gormeye calisin..Gormek isterseniz, Gladio gercegi tum ciplakligiyla onunuzde duruyor..
Posta kutumdan La Fontaine tadinda bir fikra cikti..Sozu tavsana birakiyorum..Durum en yalin haliyle tavsanin soylediginden ibaret..
Tavşan Ormanda koşturarak hızla kaçıyormuş ..
Maymun, tavşanın bu telaşını görünce, sormuş;
"Tavşan kardeş, hayrola bu ne telaş, nereye böyle ?"
Tavşan cevap vermiş;
"Aslanları yakalayıp hapse tıkıyorlarmış, onun için kaçıyorum.."
Maymun yine sormuş;
" Sen aslan mısın ki, sana ne oluyor?
Tavşan ;
İyi de aslan olmadığını kanıtlaman icin aylar geciyormus...
dün haber türkte şöle bi haber vardı ;
Vatandaşların işsizlikten şikayet ettiğini belirten Arınç, AK Parti'nin bu sorunu çözeceğini kaydederek, ''Nereye gitsek önce annelerimiz, kardeşlerimiz, bacılarımız, sonra beyefendiler 'İş, iş, iş' diyorlar. Bu 10 yıl önce de 30 yıl önce de böyleydi..........''
bu haberle ilgili alttaki okur yorumlarından birini paylaşmak istiyorum. çok manidar ve hoştu bu konuyada çok güzel uyar sanırım.
''iş, iş, iş diyenlerin hepsi ergenekoncu bilerek çalışmıyorlar ''
Tuncay Özkan'ın sağlam bir Atatürk'çü olduğu yönündeki kanaatim henüz değişmiş değil.