Sayın Kdz. Ereğliyi;412349'nin dile getirmiş olduğu sorunu bende yaşıyorum duyarlı davranışı için kendisine saygılarımı sunarım.
Printable View
yardım edilirse güzel bir site.
Merhaba,
Hukuki.net sitesi gerçekten kaliteli ve dinamik bir site.Ancak özel bir ileti bize ulaştığında yanıtlamamız için 20 civarı forumda ileti göndermemiz gerekiyormuş.Bunu anlayabilmiş değilim.Bize gelen mailleri yanıtlamak için neden foruma katkı sağlamak gerekiyor?
Merhaba sevgili admin, geçen sene www.hukukcuforum.com ve www.hukukcuforum.net portallarını alarak yeni bir projeye girmiş bulunmaktayım. Bu 6 aylik kısa süreç içerisinde hukuk forum, hukuk forumları 'nda googlede 1. sayfa yerini ve hukukcu kelimesinde 2. sy yerini almıştır. 30 bin + googleye indexli konusu ve gün aşırı bir üye almaktayım. Bu trend ile büyüyen forumumla hukuk içerikli bir forumla ile link değişimik yapmak istemekteyim. Sizleride googleden takip ediyorum koordineli çalıştığınız siteler var hukuki.net uzantılı. Bu link değişim cetveline hukuki.net 'e ve diğer sitelerinize HukukcuForum.com adresinide alırsanız HukukcuForum.Com adresine de dost site olarak aldığınız sitemi HukukcuForum.Com 'a ekleyebilirim. Bu sebebiyetden dolayı üye olmuş bulunmaktayım mail attım fakat cvp alamadım. Düşünürmüsünüz karşılıklı link değişimi. Bu arada 29 üye mesajı gerekli idi size pm atmam için bu sebebiyetden ötürüde pm atamadım en ilgili konuyu aradım bu başlık konuma en ilgili idi. Cevabınızı pm veya mail araciliği ile atarsanız sevinirim. İyi çalışmalar dilerim.
Merhabalar, Ana sayfadaki Askeri Hukuk bölümünün altına Askeri Mevzuat olarak yeni bir ana başlık açmanız mümkünmü? Yani gündemdeki askeri kanunlardaki yapılması istenen veya yapılacak olan maddeler ile ilgili forum açmak ve üyelerin görüşlerini bir başlık altında bulmak için etkin bir yol olacağını düşünüyor ve bekliyorum. Sevgilerimle:)
askerde bıle sıkıntılarıma derman oldunuz tşk ederım Hukiki.net Ailesi..
Sayın Dilek Kuzulu,
Eskisi kadar zaman ayıramama rağmen, sitenizi izlemeye çalışıyorum. Ancak 2009 sonrası katıldığım forumları, yanıtları artık göremiyorum. Eksik ya da yanlış ibr işlem mi yapıyorum. Geçmişte tüm iletilerini bul butonu ile ulaşıyordum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ben kendi sorunuma çare,cevaplar bulmak amacı ile üye olmuştum.Bazen sorduğum sorulara cevap almadığımda oldu.Hukuk ile alakalı çoğu bildiğim konuları bu siteden öğrendim bazen soru soran üyelerin sorularına cevap bulmak için kanun maddeleri okudum bazen başka kaynaklardan alıntı yapıp yardımcı olmaya çalıştım. İnsanlara yardımcı olmak insanları mutlu ediyordur bende çok mutlu oluyorum.Çoğu insan sıkıntısından dolayı konu açıyor arada numuneler olsada.Üyelerin konusunu okuduğum zaman çok canım sıkılıyor üzülüyorum.
Gerçekten çok faydalı site.Bazen ağır çalışıyor hata veriyor.Bilgisayarı ilk açtığım zaman ilk bu siteyi tıklıyorum.EMEĞİ GEÇENLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...
Cevapsız kalan forumlar olmasa keşke...