Merhaba shirin.bg
Ya inşallah dediğin gibi 2 hafta içibda karara geçer çünkü ikamet 23. Ünde bitiyor:(
Printable View
Merhaba shirin.bg
Ya inşallah dediğin gibi 2 hafta içibda karara geçer çünkü ikamet 23. Ünde bitiyor:(
[QUOTE=Fatih_34;622080]Merhaba shirin.bg
siz ikametinizi uzatmak için randevunuzu alın her ihtimale karşı, 1 yada 2 ayı bulur bence karara bağlanması.
aynı tarihte komisyona giren bir arkadaşım var onun vatandaşlığı çıkmış (2 çocuğu var). sıra bizde :)
merhaba, her başvuru farklı değerlendiriliyor heralde.
ben evlilik üzerinden başvuru yaptım mayıs 2017 de... hala bekliyorum...
ve yeni karar aşamasına geçtim.
benime aynı gün komisyona giren bir arkadaşım var evlilik üzerinden başvuru yaptı ve 2 çocuğu var (benim yok) bügün bana vatandaşlığının çıktığını söyledi...
Merhaba ,
Ortağım 11 Haziran 2018'de vatandaşlık başvurusu için parmak izi verdi ve bundan sonraki aşamada komisyona çağrılacağı bilgisi iletildi . Henüz komisyon için çağrılmadı , hala çağrılmamış olması normal mi bilmiyoruz ? Başvurudan sonra komisyona çağrılma süresi ortalama ne kadardır ? Bu aşamayı geçen üyeler bilgi verirse seviniriz .
2 aydan fazla.tavsiyem 2-3 ay içinde valiliğe uğraşın . komisyona gün almaya çalışsın.ben öyle yaptım.gitmeseydim 6 ay sürecektir.kadsimda parmak izi verdim Nisan 10 komisyona gün verdiler
- - - Updated - - -
Arkadaşlar merhaba.bu yakın zamanda İstanbul Fatih'te ki nüfusa giden olucakmi aranızda? Başkası için bilgi veriliyor mu örnek benim vatandaşlik durumun araştırma inceleme sonuclandimi olumlu mu olumsuz mu bu bilgiyi başkasına soylerlermi. Hafta içi müsait olmuyorum.rica etsem gidecek biri varsa benim durumumu da ogrene bilirmi?
Merhabalar bizde 10 ekim de parmak izi verme işlemini tamamladık. Bayrampaşada parmak izinden hemen sonra eşimle beni ayrı ayrı sorulara tabii tuttular. forumda okuduklarımda böle bir uygulama görmemiştim, yeni bir uygulama mıdır? bilgisi olan var mıdır?
arkadaşlar bugün itibari ile vatandaşlığı almış bulunuyoruz. darısı başınıza
Evlilik Yoluyla Başvuru
istanbul Vatan'da bulunan Nüfüs Mdlüğüne Haziran 2017 de ilk başvuruyu yaptık.
25 Temmuz 2017' ye parmak izi .
Ocak 2018 Polis ziyareti
1 mart 2018 komisyon için mesaj
21 Mart 2018 Komisyon
09 Nisan 2018 Evlenme Yoluyla Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuza ait evraklar incelenmek ve karar alınmak üzere Genel Müdürlüğümüze ulaşmıştır.
7 Mayıs 2018 Evlenme Yoluyla Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuz Genel Müdürlüğümüze ulaşmış, ilgili birim tarafından işleme alınmış olup inceleme ve araştırma aşamasındadır.
07.09.2018 istanbul il nüfusa gittik. araştırma sonucu olumlu olmuş. yıl sonuna kadar vatandaşlığı alırsınız dedi.
03.10.2018 Evlenme Yoluyla Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuz ilgili birim tarafından işleme alınmış, inceleme ve araştırma işlemleri tamamlanmış olup karar aşamasındadır.
12.10.2018 İlgili kanunda aranan şartları taşıdığınız anlaşıldığından, Türk vatandaşlığına kabulünüze karar verilmiş olup Türkiye Cumhuriyeti Devletine karşı hak ve ödevlerinizin bilinci içerisinde insan hak ve hürriyetlerine saygılı bir vatandaş olmanız dileğiyle vatandaş olmanızdan dolayı sizi kutluyoruz. Tarafınıza gerekli tebligatın yapılabilmesi için başvuru makamına müracaat etmeniz gerekmektedir.
Merhaba ,
Dönüşünüz için teşekkür ederim . Evet 4 ay geçti ve komisyona hala çağrılmadı .Süreçle ilgili Istanbul Valiliğine mi başvurmak gerekiyor , siz hangi kuruma giderek komisyon randevunuzu hızlandırdınız ?