Oncelıkle bılgılenırınız ıcın tskler fakat bu zamanlardakı degısıklıklerın nedenı nedır.. ben 2 gun once muraaccat etmıstım.. bununla ılgllı daha fazla bılgılendırrmısınız sayın eneyes
Printable View
Arkadaşlar garanti bankası 120 günü geçti diye işleme almıyor .... bu sıkıntıyı aşmanın bir yolu yokmu ......
Vakıfbankla Halkbankdan alma imkanı yok, finansbank işbankası garanti hsbc bu bankalar için yazacaganız dilekçe ve dilekçenızde belirttiğiniz sebepler müşteri hizmetleriyle konusurken tutundugunuz tavır ve en önemlisi bu bankalardakı hesaplarınızın miktarları müşteri puanlarınız çok önemli
Tam tersi eneyes puanınız yüksekse işleme almaları daha kolay ve kredi kartı limitiniz bankanın maaş müşterisi dahi olmanız önemli
arkadaşlar 2 ay öncede yazdım işlemleri mutlaka avukatla yapın diye ama artık bu saatten sonra avukatla yapılan itirazlarda olumsuz sonuçlanabiliyor(çoğunluğu).bankaların olumsuz veya reddetmesi şu nedenlere dayanıyor.
1- bankalar işlem başına%1 resmi kesintialıyor
2- %0,88 işlem üçreti alıyor.
3- bir işyeri 1 yıl içinde %1 den daha fazla ters ibrazla karşılaşır ve haksız çıkarsa banka tek taraflı işyeri sözleşmesini iptal eder.
4- bazı durumlarda bu % 1 yerine belirli bir limit konmuştur.
5- bankalara karşı yapılacak tek şey kalmıştır.İyi bir avukat bulmak Tüketici mahkemesine başvurmak
tabi avukatın az çok bu işlerden anlaması ve sizden peşin olarak fazla bir miktar istememesi işlem sonrası için anlaşmaya gayret edin alırsak %-- sizin için uygunmu deyin.Son olarak eğer avukatınız bilirkişiyi bulabilirse daha erken sonuçlanabilir.tahmini süre 6 ay- 1 yl arası.şunuda unumayı bankanın gönderdiği red yazısınında bir süresi vardır.bankadan red yazısını alma konusuna gelince avukatınız onuda yapabilir.
Buna rağmen böyle birini bulamıyorsanız yardımcı olayım.özelden gerekli kısa bilgileri yazın bana söylenen %90 alırım .
haydi herkese kolay gele başka türlü bu reddedilen paraları alamayız alan varsa elini öperim.
yilenes_001@h .c m
boşluklar dolar sanırım
KARDEŞ BİLİRSİN SANA saygım var ama eğer bunca yıl burda durupta bana bunu yapıkrediden aldım diye sunuyorsan işte cevabı
1- yapı kredi 3 d kullanmıyor kısa süreli işleme ben harcamadım bu harcama bana ait değil de 2 günde hesapta sorgusuz sualsiz
2-bekleyen provisyon olayı işlemi iptal et yatmış gibi gözükür.
asıl benden saygılar