Cevap: Ukash Köntör ve Hem Paralarını Hemde Ailesini Kaybedenler
Savcılıklar ve bilişim subeler ukash firmalarını,hesap sahiplerini bunların hesaplarını bilen bir arkadaştan almış.Hesapların nerdeyse tamamını bildiğini bilmediklerininde bu hesaplardan rahatca bulunabileceğini söyledi.
Arkadaslar selam
Ben hayatımda boyle birşey gormedim tam 6 aydır forumu surekli takip ediyorum,sorular farklı cevaplar baska konu uzerine,net cevap yok,ben tek bir cumle soruyorum mumkunse tek bir cevap istiyorum.Ukashla havale yoluyla yapılan parayı iade alan var mı?Varsa yontemi nedir? Buraya yada ozelime yazarmısınız cok rica ediyorum.
- - - Updated - - -
sayın altınbasak sıze nasıl ulasabilirim cok cok onemli?
Alıntı:
cafemiz3333 rumuzlu üyeden alıntı
Arkadaslar selam
Ben hayatımda boyle birşey gormedim tam 6 aydır forumu surekli takip ediyorum,sorular farklı cevaplar baska konu uzerine,net cevap yok,ben tek bir cumle soruyorum mumkunse tek bir cevap istiyorum.Ukashla havale yoluyla yapılan parayı iade alan var mı?Varsa yontemi nedir? Buraya yada ozelime yazarmısınız cok rica ediyorum.
- - - Updated - - -
sayın altınbasak sıze nasıl ulasabilirim cok cok onemli?
cafemiz ukashı havale yöntemi ile mi satın aldın yüklü miktardamı gönderdin havale
Alan altunbasaktır.
Suan bende almak için ugrasıyorum dosyam savcılıkta.
Gökhan kardeş,sen tek tek havale ile mi satın almıştın?savcılık kanalı harici başka iade alma yöntemi var mıdır?bu arada dava nasıl gidiyor?saygılar
Alıntı:
gokhan611 rumuzlu üyeden alıntı
Alan altunbasaktır.
Suan bende almak için ugrasıyorum dosyam savcılıkta.
Alıntı:
donjuan rumuzlu üyeden alıntı
Gökhan kardeş,sen tek tek havale ile mi satın almıştın?savcılık kanalı harici başka iade alma yöntemi var mıdır?bu arada dava nasıl gidiyor?saygılar
avukat davadır baska yok sanırım..
Alıntı:
gemici34 rumuzlu üyeden alıntı
cafemiz ukashı havale yöntemi ile mi satın aldın yüklü miktardamı gönderdin havale
Havale ile yolladım ve çok yuklu...
Emniyette çok ust duzey yetkili tanıyorum faydası olur mu,yksa savcılığa mı direkt vereyim? İtibar koruma şirketlerinin etkisi olur mu?
savcılıga ver sonra polısle gorus bence..İtibarı olan sırketler bunlara bişey yaparmıs demkki onlarda itibarsız.
Korkmayın arkadaşlar,verin savcılığa durumunuzu anlatın.Benim 18 Temmuzda Marmaristekilerle davam var,onlar sadece 1 kişi hakkında dava olacağını sanıyor ama yanılıyorlar.Bir hard dikle beraber elimde bulunan hesapları savcılığa ve ankara bilişim suçlarına elden verdim.Bu sahısların bankadaki hesaplarınıda ben dondurttum.T. Uytun dediğiniz adam tehdit etmek için facebooktan ekledi bir arkadasıyla onlarıda verdim.,Ukash için Financial Authorized Services 'e yasallığı hakkında email atanda benim,gelen emailde yasal olmadığı belirtiliyor.Bundan acık yazılamaz,gidin savcılığa sikayetinizi belirtin.
Alıntı:
sistematik rumuzlu üyeden alıntı
Korkmayın arkadaşlar,verin savcılığa durumunuzu anlatın.Benim 18 Temmuzda Marmaristekilerle davam var,onlar sadece 1 kişi hakkında dava olacağını sanıyor ama yanılıyorlar.Bir hard dikle beraber elimde bulunan hesapları savcılığa ve ankara bilişim suçlarına elden verdim.Bu sahısların bankadaki hesaplarınıda ben dondurttum.T. Uytun dediğiniz adam tehdit etmek için facebooktan ekledi bir arkadasıyla onlarıda verdim.,Ukash için Financial Authorized Services 'e yasallığı hakkında email atanda benim,gelen emailde yasal olmadığı belirtiliyor.Bundan acık yazılamaz,gidin savcılığa sikayetinizi belirtin.
yakısır sana helal olsun aynı yoldan devam lanet olsunkı bunlara 5 bınlıara yatırdım.sayelerınde 50 000 tl kaybettın saıbelı ıste yapıyolar bunlar