Cevap: De omnibus dubidantum
Alıntı:
feyyar rumuzlu üyeden alıntı
Aynen altına imzamı atarım bu iletinin.Ben bu yazdıklarınızı anlatamadım, inşallah siz anlatırsınız...Kolay gelsin.İşiniz zor...Adam anlamıyor yada anlamak istemiyor.
Sayın Feyyar,
İltifat ve düşünceme destekleriniz için teşekkür ederim. Duyguların taştığı anlar klavyemize sahip çıkmalıyız. Sayın ayazoğlum fikirlerini açmaz ise ne istediğini anlamak mümkün mü? Zaten kabul etse idi o da destek yazısı yazacaktı.
Bir forumda herkes aynı düşünceye sahip ise orada hiçbir şey yapılmıyordur. Gerçekten zaman ayırıp, emek ve seviye ile yazılmış her düşünceyi okumaya bayılırım.
Adam tabiri kaba kaçmış. Dün akşam sitemiz genel kurulu vardı. Çok değer verdiğim bir komşum karısının meşakketinden bahsederken kadıncağız dedi.
Söz sırası bana geldiğinde O kadını da anlamak lazım deyince bütün bayanlar beni yontulmamışlıkla itham ettiler. Şimdi 5'e 10 kalas olduğumu bayanlara neden anlatamadığımı anladım. Doğru yerde kullanılmayan adam veya kadın sıfatı insanı bayağılaştırıyor. ;)
İyi geceler İçel'e selam forumdaşım.
Alıntı:
Atilda09 rumuzlu üyeden alıntı
Sayın Feyyar,
İltifat ve düşünceme destekleriniz için teşekkür ederim. Duyguların taştığı anlar klavyemize sahip çıkmalıyız. Sayın ayazoğlum fikirlerini açmaz ise ne istediğini anlamak mümkün mü? Zaten kabul etse idi o da destek yazısı yazacaktı.
Bir forumda herkes aynı düşünceye sahip ise orada hiçbir şey yapılmıyordur. Gerçekten zaman ayırıp, emek ve seviye ile yazılmış her düşünceyi okumaya bayılırım.
Adam tabiri kaba kaçmış. Dün akşam sitemiz genel kurulu vardı. Çok değer verdiğim bir komşum karısının meşakketinden bahsederken kadıncağız dedi.
Söz sırası bana geldiğinde O kadını da anlamak lazım deyince bütün bayanlar beni yontulmamışlıkla itham ettiler. Şimdi 5'e 10 kalas olduğumu bayanlara neden anlatamadığımı anladım. Doğru yerde kullanılmayan adam veya kadın sıfatı insanı bayağılaştırıyor. ;)
İyi geceler İçel'e selam forumdaşım.
Sayın Atilda09,düşüncelerinize katıldığımı belirttim ancak iltifat ettiğimi hatırlamıyorum,gelin görün ki babama bile iltifat etmem.Yanlış anladınız galiba.
Forumdaşlığınıza eyvallah.
Adam konusuna gelince,bizim buralarda erkek olana adam derler.Mesela,adam anlamıyor yahu,adam gibi adam,adam ol biraz,ne yapsın adamcağız gibi kullanılır.
Sitenizin genel kurulunda başınıza gelene üzüldüm doğrusu.Allah "KADIN"ların gazabından korusun...
İyi forumlar...;)
Alıntı:
feyyar rumuzlu üyeden alıntı
Sayın Atilda09,düşüncelerinize katıldığımı belirttim ancak iltifat ettiğimi hatırlamıyorum,gelin görün ki babama bile iltifat etmem.Yanlış anladınız galiba.
Forumdaşlığınıza eyvallah.
Adam konusuna gelince,bizim buralarda erkek olana adam derler.Mesela,adam anlamıyor yahu,adam gibi adam,adam ol biraz,ne yapsın adamcağız gibi kullanılır.
Sitenizin genel kurulunda başınıza gelene üzüldüm doğrusu.Allah "KADIN"ların gazabından korusun...
İyi forumlar...;)
Feyyar bey sizin oraların dili çok kaba ve küfürlü olmalı sizi kendinize bir site kurun küfürlü konuşmak istediğimizde biz oraya geliriz. Tanımadığınız birine adı dururken ‘’ ADAM’’ sıfatıyla hitap etmeniz aşağılayıcı ve hakaret içerir bu dünyanın neresine giderseniz gidin böyle algılanır
Bunu bile kibirden anlamıyorsanız hiç şaşırmam zira Erdoğan ı destekleyenler genellikle ya çok cahil oluyor yada çok akıllı ortası yok!
Adios amigo
Ben bu iletilere onay vermek zorundamıyım? konuya dönmenizi rica edicem :)
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Mutlaka değilsiniz üstadım . Ancak biz bize hakaret eden arkadaşın sayfasında yazıyoruz misafir sayılırız bu kadar kabalaşmasına gerek yok tu onun açtığı konulara artık tek harf yazmam ayrıca sizden de kendi adıma özür dilerim
hoşca kalın
Digital çağın dili PROSEDURE CODE (MAKİNE DİLİNE KONUYU DÖKMEDEN ÖNCEKİ DİL)
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Demokrasi ve Özgürlük için geldiklerinde başımıza gelecekleri bir de bu dilde anlatmak istedim.
If Saddam = Tayyip then Turkey is going to be like IRAK
STOP GEZİ STOP TURKEY WAKE-UP :alala
You'll Miss So Much Tayyip Later...