ilginç bir konu ilginç bir haber ilginç bir üçlü benim bildiğim bu işler para ile oluyor ne dersiniz arkadaşlar
http://www.haberturk.com/haber.asp?i...&dt=2008/12/13
Printable View
ilginç bir konu ilginç bir haber ilginç bir üçlü benim bildiğim bu işler para ile oluyor ne dersiniz arkadaşlar
http://www.haberturk.com/haber.asp?i...&dt=2008/12/13
arkadaşlar başbakan bizden yana
http://www.yenibursa.com/Genelkurmay...karsi_235.html
bizde hala bir tık yok başbakan açık açık diyorki siz ateşleyin olayı biz çıkartalım foruma bakıyorum isteyen yok gibi nasıl bedelli istyoruz anlamadım
tamam haber eski ama o devirle bu devir farklı durum daha kötü başbakan aynı başbakan
Arkadaşlar dün bir kaç görüşmem oldu.Çoğu milletvekilimizde konudan habersiz bu günden itibaren tüm vekillere mail göndermeye başladım bilginize ( dtp liler hariç hepsi....)
arkadaşlar çok yakında yeni bedelli askerlik sitemizle karşınızda olacağız. bu forum üyelerinden ben dahil 5 kişi ile bu işi yapıyoruz. kısmetse 1 hafta içinde site hazır. hem bu şekilde hukuki.net de amacı dışına çıkmamış olur. gereken sohbet ve yazışmaları ordan rahatça yapabileceksiniz.
site adı. www.bedelliaskerlikistiyoruz.com hayırlı olsun.umarım bu sitede toplanıp gereken ilgi alaka ve desteği görürüz.
Sevgili dostlar,inanın sandığınız kadar zor değil,yazarken cümleye büyük harfle başlamak,noktalama işaretlerine dikkat etmek.Yani kısaca şu aşağıda belirtilen forum kurallarına uymaya özen göstermek.
vecdi gönül bile hükümet adına acıklama yapıyor halbuki ordu milli savunma bakanlıgına milli savunma bakanlıgı basbakanlıga baglı ama malesef cumhuriyet demokrası işlerine geldigi gibi kısacası bizim işimiz cok zor. bende 2001 de un bitirdim hala bekliyorum dahada beklicez artık ne zaman olursa..
dilekçe'yi mail atarsak bir faydası olur mu ?
emrah bey inşallah ihtiyac dogrultusunda cıkar diyelim.
bu arada dilekceyi eger kacak degilseniz bizzat vermeniz daha iyi olur aynı zamandada gerekli mercılerede mail olarak atarsanız sesimizi her yönden duyurmak açısından faydalı olur. yalnızz bunu cevremizede bilgirmemiz ve herkesin bu dogrultuda mail atması konunun halkın yüksek kısmının bu talepte oldugunu bildirmemiz gerek. ne kadar cok çalışırsak o kadar kısa zamanda sonuc alabiliriz arkadaşlar.
Arkadaşlar ister mail ister faks ister elden bir şekilde dilakceyi gönderin veya verinde bu nasıl olursa olsun çoğunluğu yakaladık.Artık cevap gelmeye başladı,biraz daha ivme kazandırmamız lazım... saygılar
17 AĞUSTOS 1999 MARMARA DEPREMİNDE MEYDANA GELEN ZARARI KARŞILAMAK AMACIYLA GÜNDEME GETİRİLEN VE BİR SÜREDİR KAMUOYUNDA TARTIŞILAN ''BEDELLİ ASKERLİK YASA TASARISI'' 4 EKİM 1999 PAZARTESİ GÜNÜ TBMM BAŞKANLIĞI'NA SUNULDU.
TASARI GENEL KURUL'DA 2 KASIM 1999 SALI GÜNÜ KABUL EDİLDİ.
BEDELLİ ASKERLİK YASASI'NA İLİŞKİN UYGULAMA ESASLARI 14 KASIM 1999 TARİHLİ RESMİ GAZETE'DE YAYINLANDI.
1 OCAK 1973 TARİHİNDEN ÖNCE DOĞANLAR BEDELLİ ASKERLİK BEDELİNİN İLK TAKSİDİNİ MÜRACAAT TARİHİNDE 2. TAKSİDİNİ 4 HAZİRAN 2000 3. TAKSİDİ DE 4 EYLÜL 2000 TARİHLERİNE KADAR YATIRACAKLAR
1 OCAK 1960 TARİHİNDEN ÖNCE DOĞMUŞ OLANLAR İSE 20 BİN ALMAN MARKI`NIN İLK TAKSİT DİLİMİNİ MÜRACAAT TARİHİNDE YATIRIRKEN 2. TAKSİT 4 HAZİRAN 2000 3. TAKSİT 4 AĞUSTOS 2000 SON TAKSİT DE 4 EYLÜL 2000`DE ÖDENECEK
BEDELLİ ASKERLİK UYGULAMASINDAN ELDE EDİLECEK GELİR DEPREM BÖLGESİNDE YER ALAN İLLERDEKİ HASAR VE ZARARLARIN GİDERİLMESİ İÇİN GEREKEN HER TÜRLÜ HARCAMANIN FİNANSMANINDA KULLANILACAK
Linkleri Üyelerimiz Görebilir. UslanmaM Üyeliği İçin Tıklayın RESMİ GAZETE'NİN 14 KASIM 1999 TARİHLİ SAYISINDA YAYINLANDI
Depremde ortaya çıkan maddi zararın bir ölçüde karşılanabilmesi amacıyla hazırlanan bedelli askerlik yasa tasarısı 2 Kasım 1999 Salı günü TBMM Genel Kurulu`nda bir saat 45 dakikalık sürede jet hızıyla yasalaştı.
Milli Savunma Bakanı Sabahattin Çakmakoğlu tasarının yasalaşmasından sonra yaptığı konuşmada bedelli askerlikten yararlanmak için bugüne kadar 73 bin 500 kişinin başvurduğunu belirterek yasanın yürürlüğe gireceği tarihten itibaren geçecek 6 aylık süre içinde başvuru sayısının 100 bine ulaşmasının beklendiğini söyledi.
Çakmakoğlu taksitlendirme konusunun daha sonra Bakanlar Kurulu tarafından karara bağlanacağını kaydetti.
Bedelli askerlik uygulamasından elde edilecek gelirin deprem harcamalarında kullanılacağını vurgulayan Çakmakoğlu Merkez Bankası nezdinde Ziraat Bankası`nda açılacak hesabın başka hiçbir suretle harcanamayacağına dair hüküm getirildiğini hatırlattı.
Çakmakoğlu yasada öngörülen yaş sınırlamasının Türk Silahlı Kuvvetleri`nin asker kaynağında eksikliğe yolaçmayacak bir şekilde belirlendiğine de işaret ederek sistem değişikliği düşünülmediği için yaş konusunda bir değişikliğin söz konusu olmadığını söyledi
Arkadaşalr bu 1999 da çıkan bedelli askerlik yasası son paragraf ilgimi çekti yani TSK gerekli hesaplamaları yaparak bu kanunu çıkarmış nerde o zaman bize şimdi söyleneler asker eksiği diye bir şey yok kalıplaşmış cümleler kullanılıyor.Bizim daha hızlı bir şekilde maillere ağırlık vermemiz gerekiyor