Sitemizin şeffaflık politikası gereğince KM ile danışma yapamayacağınızı da biliyorsunuz değil mi? Tespit edildiği takdirde siteden uzaklaştırılırsınız sayın diyar17...
Printable View
Sitemizin şeffaflık politikası gereğince KM ile danışma yapamayacağınızı da biliyorsunuz değil mi? Tespit edildiği takdirde siteden uzaklaştırılırsınız sayın diyar17...
Sn. Bora bana hemen ulaşınız . Kim olduğumu biliyorsunuz. Ben de kim olduğunuzu...
sakın denemeyin deneme :)
Sevgili Matata; gece sana fb'tan ileti gönderdim oğlum..O sırada sitedeydin.İki gündür taşınma telayışıyla yine telefonumu kaybettim.:utangac. Daha fazla da yazamadım zira bütün günü hastalıkla geçirdim.Telefonumu bulunca sana tel. edeceğim. Meselen hallodu.Sevgilerimle..
Ee peki nerde ? 1.30 saat önce göndereceğinizi yazmıştınız hala ortada hiçbirşey yok Sn. Bora? Bu nasıl bir tür halletmek ?
Sn Bora bana da geçen sene aynı şeyi yapmıştınız, galiba her yılbaşı aynı şeyi yapıyorsunuz laptop istemiştim top ve lolipop çıktı paketten. :)
Tamam bu sefer bir ilave yapacağım pakete; Alaattin'in sihirli lambasını koyacağım yılbaşı sepetine;"Dile benden ne dilerseniz diyeceksin"; danışma için gelenler kendiliğinden teklif edecekler danışma ücretini, adliyede yargıtay'da kısaca hiç bir hukuk işleminde sıkıntı çekmeyeceksiniz.Ama önce lambayı parlatmak için uygun bir bez lazım..:))))