bilgili satar ilgili alırım.yağmurlu havada adama su bile vermem bilgili iligili anlamam.
Printable View
bilgili satar ilgili alırım.yağmurlu havada adama su bile vermem bilgili iligili anlamam.
Bir vekilim olduğuna göre yanıtı ona bırakıyorum. Siz karşılıklı bol bl yazışınki bol yağmur yağsın. ben paramla alırım suyumu... Vekilimde sizden.
Ankarada'yım ve hava fıstık gibi fıstıkkk. No yağmur...
Bürodayım, hava bunaltıcı derecede sıcakkkkk, klima çarpıyoooo... [xx(]
Tatil istiyorummmmmmmmmm, üstüne de varsa biraz yağmur serpiştirin
Ha yağmur kalmadı ise tatilim sade olsun lütfen...
Yağmurlu yada yağmursuz ama kesinlikle çoookk uzun bir tatile çıkıyorum.. kıskananlar çatlasın... Serin sularda yüzerken ofislerinde bunalanları hayırla yad edeceğim.
Hepinize bol güneşli, aşk kadar sıcak, dostluk kadar uzun bir tatil diliyorum...
Böyle de nispet olmaz ki, seni gidi hain üyeee.....
Sayın Yüksel,
Tatil dediğiniz az eziyet mi? Olaya bu açıdan bakın.
Hele tatil öncesi hazırlık?
Ofisteki işleri ayarlamak için harcadığınız katlanan çabanın üzerine
olası aksiliklere düşünülenerek evde gerekli hazırlıklar.
Buzdolabının boşaltılması
çiceklerin komsuya emanet edilmesi.
Yolculuk sırasında yaşanabilecek olumsuzluklara karşı alternetif planlama
Valiz hazırlama eziyetinden söz etmeye bile gerek yok. (gerçi bu sene tatile mi çıkıyoruz taşınıyormuyuz diye sürekli söylenen biri ve onun orta boy valizinden muafız)
Yani insan icadı bir işkence bu olay. Güvenli, sakin hayatınızı allak bullak etmeye ne gerek var. Dönüş ayrı bir dert biliyorsunuz. hele tatil sonrası sendromu... Üste harcadığınız parada çabası...
(Valiz hazırlama telaşı arasında sizi teskin etmek için vakit ayırmamı takdir edmeniz gerekiyor şimdi.. En azından sıfatımı hain üyelikten, sinir bozucu üyeliğe değiştire bilirsiniz:D)
:) Ne dediniz Fulya Hanım, beni banlayın mı diyorsunuz, peki siz istediniz... :)
Aşk olsun.... insanın iyi niyeti bukadar kötüye yorulmaz ki. Ben şimdi valizlerin arasına lap topumuda koymazmıyım.. Bir forum açıp bulduğum her fırsatta 35 günlük tatili gün gün yazmaz mıyım... hatta fotoraflarla tespit edip, hergün mailinize yollamaz mıyım...[:dv]
E bu kadar nispetin üstüne ben de sizi tatilden dönene kadar yani 35 günlüğüne askıya almaz mıyım...:D