Cevap: Türk Vatandaşlığı başvurusu
Merhaba, öncelikle hayırlı olsun. Darısı başımıza. Bende aynı durumdayım fakat sistem hata veriyor 150 nolu telefonlara cevap vermiyorlar dilekçenizi kargo ile adreslerine mi göndermiştiniz. Bilgi verir misiniz lütfen?
Alıntı:
Gulcin_K rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba, öncelikle hayırlı olsun. Darısı başımıza. Bende aynı durumdayım fakat sistem hata veriyor 150 nolu telefonlara cevap vermiyorlar dilekçenizi kargo ile adreslerine mi göndermiştiniz. Bilgi verir misiniz lütfen?
Teşekkür ederim. Sistemden bilgi alamayan arkadaşlar alo 199 dan şanslarını deneyebilirler. Dilekçe olarak değil cimer e internet üzerinden başvurmuştum.Cimer e yabancılar yazamadığından ben Tc vatandaşıyım eşim adına kendim yazdım.
Alıntı:
blackwhite-89 rumuzlu üyeden alıntı
Eylül başında cimere yazmıştık. 2 yıl ikamet izni talebinde bulunmamıza rağmen 1 yıl uzattıklarını ve şuanda tekrar bittiğini mağdur olduğumuzu bildirmiştik. Dün sistem üzerinden öğrendik. msj telefon fln gelmedi.Sistem hata versede dün 2 kere sorgulayabildik ve sonuç vatandaşlık çıktı.
Hayırlısı olsun. Darısı bizim başımıza mülakata ne zaman girmiştiniz acaba?
Arkadaslar bnde istisnaiden basvuru yaptim ve 199 aradim vatandaslik cikmis. Haberiniz olsun sizde arayin isterseniz
Merhaba arkadaşlar evet sitede de problem ortadan kalktı. Eşim de sonunda vatandaş oldu. Eminim karar aşamasındaki tüm istisnailer sonuçlanmıştır. Hepimize hayırlı olsun.
Evet benim de vatandaşlığım onaylanmış, çok uzun sürdü ama sonunda bu günleri de gördük. Darısı bekleyen arkadaşların başına.
Hepinize hayırlı olsun arkadaşlar darısı bekleyenlerin başına
Alıntı:
nssalee rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba benim süreç neredeyse aynı zamanlarda ilerledi sadece başvurum istisnai balkan'dan yapıldı, fakat parmak izi alınmadı sonradan alınma gibi bir durum söz konusu olur mu acaba fikri olan veya bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
mERHABA kEYSAN tebrikler... Darısı başımıza.
ben de 14 kasım 2017de komisyona girdim.
20 ağustos 2018'de yeniden sağlık raporu ve medini hal belgesi istendi.
istenilen belgeleri 20 gün önce teslim ettim.
Henüz inceleme ve araştır aşamasındayım.
bu durumda olan arkadaşlar var mı
Alıntı:
rahmanbey rumuzlu üyeden alıntı
mERHABA kEYSAN tebrikler... Darısı başımıza.
ben de 14 kasım 2017de komisyona girdim.
20 ağustos 2018'de yeniden sağlık raporu ve medini hal belgesi istendi.
istenilen belgeleri 20 gün önce teslim ettim.
Henüz inceleme ve araştır aşamasındayım.
bu durumda olan arkadaşlar var mı
Benden TC vatandasi anne ile aile bağı ve medeni hal belgesi istediler 6 haziranda 1 agustosta teslim ettim. Hala inceleme arastirmada. :/
Çok şükür benim de vatandaşlığım çıktı 24/07/2017 de iatisnaiden başvurmuştum. Herkese hayırlı uğurlu olsun darısı bekleyenlerin başına.