Cevap: De omnibus dubidantum
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Kullandıkları kavramın manasını bilseler gam yemeyeceğim lafa bak diktatör imparator deseydin bari ya da padişah ben devlet başkanı filan gibi mi duruyorum :) kendilerini bile tanımlamaktan acizler güya laikler mesela yani din işleriyle devlet işlerini bir birinden ayırıyorlar gerçek bir kişilik değiller demek ki tüzel kişiler devlet gibi isimlerinin başına T.C. koymaları da bundan yani fazla kafa yormaya gerek yok.
Türkiye ağaçlandırmada ilk üçe girmiş bu iktidar döneminde ağaç altında sevişmekten gözleri bir şey görecek durumda değil gibi.
http://www.urfahaberhatti.com/detay.asp?hid=6196
Böylesine abuk bir yorumun, hele ki sözümona bir hukukcudan gelmesi ne aci.
Agac altinda sevismekten gözleri birsey görmüyormus falan. Zevkten agziniz köpürdü resmen olanlarin üzerine...
Alıntı:
carsambalıfaruk rumuzlu üyeden alıntı
Bugün Samsun atakumda da gösteri varmış,bu armutların çoğu istanbulu,taksimi görmemişlerdir.
Şuan devam eden tartışmanın başlığı chp dengesizliği konusu altında devam edilse daha yerinde olur.
Verilen tepkinin sadece o park üzerindeki planlara karsi olmadigini anlamak icin de gercekten armut olmak gerekirdi...
Yalanla dolanla gaza gelenler gazı soluyup oturacaktır yerine ne park üzerindeki planlarda ne de gizli aşikar hiç bir amaçlarına ulaşamayacaklarını zaman içinde göreceğiz.
- - - Updated - - -
Alıntı:
salpyilmaz rumuzlu üyeden alıntı
Böylesine abuk bir yorumun, hele ki sözümona bir hukukcudan gelmesi ne aci.
Agac altinda sevismekten gözleri birsey görmüyormus falan. Zevkten agziniz köpürdü resmen olanlarin üzerine...
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
Alıntı:
Is amacina ulasir ulasmaz, orasi ayri konu. Benim takildigim, sizin konumunuzdaki birinin insanlari bu sekilde görüp bunu bu yolda kullanabilme yetisi, memleketin hukuk sistemi dahilinde. Ne aci ki kontrol mekanizmasi "yetmez ama evet" referandumuyla, kanun hükmünde kararnamelerle ülkeyi yönettigini sanan zat-i muhteremin eline gecmis. Böyle de gider bu tahminen.
Takıntınız 70 yıllık geçmişin yarattığı alışkanlıktır belki bilemem.
Alıntı:
Yok değilim
Ne? Siz yoksa Türkmenistan başkanımısınız...Türkiyeyi mi karıştırmaya geldiniz yoksa,biz kardeşiz ya...:DD:DD
Ne adamsın ya ismail32..:DD
Alıntı:
Takıntınız 70 yıllık geçmişin yarattığı alışkanlıktır belki bilemem.
Devlet degissin de bir degisiklik olsun diyorsunuz yani.
Alıntı:
Verilen tepkinin sadece o park üzerindeki planlara karsi olmadigini anlamak icin de gercekten armut olmak gerekirdi...
Germaniden farklı görünüyor her halde.Başbakan muhalefeti yerin dibine sokup çıkartmıyor.Tabi kafaları bir yerlerden hortluyor.
Bundan 15 sene önce taksime gitmiştim vatandaş bu işi zevk için değil,para için yapıyorum diye bağırıyordu.
Velhasılı taksimi komple her şeyi ile yıkıp gusül aldırıp yeniden inşa etsinler.Nereye ne için gittiğini bilmeyen maloş çoktur.Alo bir anket yapın bakalım ne olacak.
Alıntı:
Devlet degissin de bir degisiklik olsun diyorsunuz yani.
Şirket Körlüğü diye bir deyim vardır özel sektörde. Çalışan aynı şeyleri göre göre kanıksar.
Değişimin ne zararı olabilir?