herhangi bi gelişme yokmu hala :(
Printable View
herhangi bi gelişme yokmu hala :(
Ceylan Senin Nişanlın zaten teslim olmadı.Zaten içeri girse bile bu yasa bu gidişle sizin işinize yarayacak.Seninki girene kadar yasayı çıkartıcak Çok Sevgili DEVLET Büyükleri..Sen bu kadar endişe etme yani.İçerde olupta yasayı bekleyenleri düşün sana MORAL olsun...
ŞansLı olaydılar Analarından Kız DoqarLarDı... ( Made iN BaHaR ) ...!
"YENİ ANAYASA'DA İKİNCİ ETAP"
Meclis Başkanı Çiçek, bu dönem Meclis'teki en önemli çalışmanın yeni Anayasa yapımı olduğunu belirterek, 19 Ekim 2011'den bu tarafa dört siyasi parti ile birlikte bu çalışmayı Meclis dışına da taşırarak tüm Türkiye'de sivil toplum kuruluşlarının da katılımıyla bir kampanyaya dönüştürdüklerini söyledi. Çiçek, "Bugün itibariyle halkın katılımıyla ilgili düzenlediğimiz programların sonuna geldik. Ama bundan sonra da görüşlerini, düşüncelerini bildirmek isteyenler olursa bunları da memnuniyetle değerlendireceğimizi belirtmek istiyorum" dedi.
Yarından itibaren halkın beklentilerine, talimatlarına, görüşlerine uygun yeni Anayasa'nın nasıl şekilleneceğine ilişkin ikinci kısma geçileceğini belirten Çiçek, "Perşembe günü siyasi partilerimizin görevlendirdiği danışmanlarla bir toplantı yapacağız. Cuma günü de yine Uzlaşma Komisyonu belirlenen çerçeve doğrultusunda taslak hazırlıklarını sürdürecek" diye konuştu.
Siz yasayı çıkartana kadar içerdekiler cezalarını çekmiş şekilde tahliye olucak...Ne Yasaymış anasını satım Çıkmak bilmedi Halkıda boş yere umutlandırıyorlar.Bir haltında olduğu yok.Herkez Konuşuyor icRaat Sıfır.Gelecek nesiller faydalanır artık Yasadan...
TBMM Anayasa Uzlaşma Komisyonu üyeleri
Liderler turu kapsamında komisyon üyeleri, 18 Haziran Pazartesi günü de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek.
2013 Çıkar inŞallah bu Yasa...
1 Temmuz Deniliyor Şimdide...
Siz halkın isteklerine yer vermeyin.
İllaki SEÇİM zamanı gelecek...
Nokta !
Komisyon üyeleri haftaya da MHP, BDP ve CHP liderleriyle görüşecek. Komisyon üyeleri, 18 Haziran Pazartesi günü sırasıyla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı ziyaret edecek.
Meclis 1 Temmuzdan İtibaren Tatile Giriyor... !
3 cü yargı paketi cıkıyor az kaldı zaten 37 maddesi gecti yürürlükte 4 cü yargı paketide adli tatil başlamadan cıkacak cemil cicegin dedigi olay yeni anayasa hazırlıkları icindir yargı paketlerinde sadece adelet bakanın sözlerine bakalım karıştırmayalım birbirine bahar daha dün ögrendim asker firari sucundan yatan hukumluler denetimli serbestlikten faydalanıp cıkmışlar 1 ay yatarak sizde neden böyle olmadı bende anlamadım inşallah kurtulur ama bundan sonrada kimse yatmasın içerde böyle suclar yuzunden inşallahhh
Arkadaşlar bir sorum olucak ve lütfen bilgi sahibi olan arkadaşlarım cevaplasın ??
15 temmuzda düğünüm var ve balayına gitmek istiyorum,yanlız ben yoklama kaçağıyım acaba otel konaklamam sırasında jandarma beni otelden alma yetkisi varmı bilgisi olan kanunu bilen yada kendi yaşamış olan bi arkadaşım varsa cevap verirse çok memnun olurum şimdiden teşekkürler...
boşuna mı umutlaıyor bukadar insan anlamıyorum şu yasa cıksın artık içerdekiler de dısardakilerde kurtulsun bugün yarın diye diye nekadar zaman gecçti yazık gerçekten