Tesekkurler Gokhan Bey
Printable View
Tesekkurler Gokhan Bey
Ben burada avukatlarin cok nadiren cevap yazdigini gordum. Hukuk sever lerde cevapliyor ama her biri farkli yaziyor. Burasi hukuk yardim sitesiyse ben kactane avukata kisa mesaj attim en azindan biri ya benim actigim konuya yada kisa mesajima cevap yazabilirdi. Yani bir cevap almak bu kadar zor mu? Bu avukatlarin isimleri var ama bu siteyle pek alakalari yok gibi. Herneyse sorularima cevap aradim ama dedim ya herkez baska bisey soyluyor. :D Kafam karisti:o
Avukatlara yazdigim kisa mesajlarda ucret konusunuda bildirdigim halde yurtdisi ve yurticin evliliklerde tecrubeleri olmadigindan bana cevap yazmadiklarini dusunuyorum:(
Benim onerim burada avukatlarin daha cok iletilere katilmasi. :)
________
Yönetim:
1- https://www.hukuki.net/forum/showthread.php?t=17918
2- https://www.hukuki.net/forum/showthread.php?t=45341
3- https://www.hukuki.net/forum/showthread.php?t=47206
Süper site
Bilhassa acil ihtiyaçlarımızda döküman ve bilgi paylaşımı konusunda yardım aldığımız böyle bir sitenin yönetici ve paylaşımcı üyelerine çok çok teşekkür ederim.
Kolay kolay cesaret edemeyeceğim konularda teknik destek aldığım, evrak temin edebildiğim için sitenizin bir çok insanın ihtiyacını karşıladığını, zor durumlardan kurtardığını söyleyebilirim.
Forumun akışında emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar diliyorum.
3,4 gündür siteye giriş yok.Yazılan cevaplarda silinmiş; sitede teknik sorun mu var.Önceki haftalarda da aynı sorunlar devam ediyordu.Neden bilgilendirme yapmıyorsunuz.Şu şu sorunlar nedeniyle sitemiz 3 gün tatile çıkmıştır diye:o
Yazdıklarımız nereye gitti:o
Merhabalar,
Bende Sayın Hukuki Net Üyelerinden biriyim.
Son zamanlarda yazdığımız sorunlara nedense Sayın Hukuk adamlarından ve Hukuk kadınlarından soru ve sorunlarımıza bir cevap alamıyoruz. Sanki kendi aramızda bildiğimiz kadar birbirimizi bilgilendirmeye çalışan bir site haline geldiğini düşünüyorum. Sitenin adından da anlaşılacağı üzere " HUKUKİ NET" eğer biz Hukuku bu kadar bilseydik sizlere siz değerli Hukukçuları bu kadar işlerinin arasında bir de bizlerle sorunlarımıza cevap almak için rahatsız etmezdik.
Bugüne kadar hiç mi sorularımıza cevap almadık ? Elbette çözüm yolları gösterildi.Çok teşekkür ederim. Ama son zamanlarda nedense hiç bir cevap yazılmıyor.
Lütfen soru ve sorunlarımıza değerli Hukuki bilgilerinizi bizlerle paylaşmakdan imtina etmemenizi istirham ediyorum.
Saygılar,
Güzel site :)
Yapıcı eleştiriniz için teşekkür ederiz. Ancak gün geçtikçe artan ilgi ve insanımızın araştırmadan sorma isteği mükerrer soruları çoğaltıyor. Hal böyle iken herkesin ÖZEL sorusuna yanıt vermek oldukça güçleşiyor. Bu konuda biz hukukçulara görev düşse de "hukuk arama motorunu" dahi kullanmadan, kendine özel bilgi isteyen vatandaşlarımızın da bu konuda bir çare düşünmesi gerekiyor.
Hemen yakından bir örnek vermek gerekirse yukarıda sinem09 adlı üyemizin sitem yazısının altında Yönetimce yazılmış linkler var. Üyemiz yanıt alamadığından bahsettiği halde merak ettiği konuda üç adet link zaten bulunmakta olduğu hatırlatılmak zorunda kalınmış.
Kısacası benzer konularda tartışma açanlar hukukçuların enerjilerini boşa harcaktmakta...
Saygılarımızla.
Güzel ve büyük bir site.Eh maşallah ok gibi de soru yağıyor.Allah kolaylık versin cevaplayanlara.
Sitenin önceki halinde; en son ziyaretimizden bu yana yeni sorulmuş ve cevap verilmiş tüm konuları liste şeklinde birden fazla sayfa halinde görebiliyorduk. Böylece gelişmeleri takip etme imkanı bulabiliyorduk.
Daha sonra yapılan değişiklik ile yeni konuları sadece tek sayfa olarak görebilmekteyiz. Konuların takibinin kolaylığı açısından, açılış sayfasının eskiden olduğu gibi düzenlenmesinde fayda mütalaa etmekteyim.