Merheba Arkadaslar ben istisnai vatandas olucam basvurumu sorguluyorum karar asamasinda diye yaziyor kac gunde vatandasligim cikar Arkadaslar
Printable View
Merheba Arkadaslar ben istisnai vatandas olucam basvurumu sorguluyorum karar asamasinda diye yaziyor kac gunde vatandasligim cikar Arkadaslar
Yarın güzel bir haber ile uyanabilirsin.
Arkadaşlar bilgi olsun diye yazıyorum bugün genel olarak başvurumda ki listede 60.günüm daha karara geçmedi.
Erdemir hocam , bizim istisnaide öyle bişey sürmüştü , bitmek üzeredir oda bugün yarın geçersiniz karar aşamasına.
Bizimki karar aşamasında , merak ettiğim kaç gün sürüyor karar aşaması ?
nour27 istisnai vatandaşlıkla ilgili malesef bilgim yok inşallah en kısa sürede sonuçlanırda vatandaş olursunuz.
Bir gelişme var mı kimsede?
Arkadaşlar araşitirma aşamasında ve karar aşamasında ne kadar süre sürdü sizde
Buraya yazı yazarken ilk önce durumunuzu yazın mesela Evliliktenmi,geneldenmi diye belirtin,belirtinki size cevap yazacak kişi ona göre yazsın.
Delidolu, hasna evlilikten başvurdu vatandaşlığa.
Delidol ben evlilikten başvurdum teşekkür ederim erdemir bu arada bir arkadaşım oda evlilikten başvurdu ve başvuru günü ve vatandaşlığını alması tam 6 ay sürdü şanslı
Rica ederim hasna sen şuanda araştırma aşamasındasın değil mi?
Evet 3 ay belli hep karar aşamasında çıkıyor hakkımızda hayırlısı
Delidolu kardeşim benimde 6.ay doldu komisyon sonrasindan buyana güzel dileklerin icinrde teşekkür ederim.Hasna anlamadım karara aşamasında mısın tahkikat aşamasında mi?
Sistem arzali diyorlar sizde de öyle mi çıkıyor arkadaşlar koskoca site arzası mi olur beh
Evet dünden beri bakıyoruz. Sistem açılmıyor.
Günlerce çalışmadığını gördük arkadaşlar bekleyın bilgi almak isterseniz de alo 199dan bilgi alınabilir.
Kimsede gelişme yok mu arkadaşlar?
ErDEMir bizde bir gelişme yok.. 199 u arayıp bilgi alan var mi arkadaşlar?
Aradım durum aynı.
Bende de gelişme yok aradım emniyette dediler bir arkadaşım komisyona benden 13 gün önce çağrıldı vatandaşlığı çıkmış acaba ben evlenmeden önce turkiyede turist ikamet ile kaldım için uzun sürer mi ???
Hasna herşeyden dolayı uzayabılır neden uzadıgını kestirmek gerçekten zor. Benımde 68.günüm listeede ki 14 Ağustosda çalışma iznim bitiyor gelmezse işim zor.
Inşallah en kısa zamanda çıkar çok uzun sürdü bu liste olayı bide web siteleri maşallah her ay teknik arzasi oluyor hayırlısı inşallah umarım bir dahaki girdiğimde vatandaşlığın gelmiş olur
Güzel dileklerin için sağol Hasna.İnşallah senınde en kısa surede tamamlanır işlemlerin.
arkadaşlar bugün 199'u aradım hala karar aşamasındadır diyorlar. benim başvurum istisnai başvuru
fzt umarım sonuça geçer kısa sürede.
Arkadaşlar geçen sormuştum evraklar Ankara'da ben yurt dışına çıka bilir miyim diye.nüfüsa gittim sordum dediler ki eğer gün sayımınız 180 günü geçmezse sıkıntı yok.
Ben kendimkini bilemediğim için gittim tekrar gün sayımı istedim çıktı 185 gün:)))
E memura sordum bu nasıl olur diye.çünkü daha önce gün sayımı yaptırtım ve uygun bulunduğu için vatandaşlığa başvurdum hatta komisyona girdim şu an evraklar Ankara'da diye.
Sonra arşivden daha önce aldığım gün sayımını çıkardılar baktık orda 74 gün yazıyor.inceledik meğerse daha önce memur yanlış saymış doğrusu 185 gün müş.
Arkadaşlar bu kadar uzun yazdım kusura bakmayın .
Böyle bi durumda 185 gün yani Ankara'ya yanlış gün sayımı gitmiş .ne olacak bu durumda acaba yorum yapan varmıdır aramızda:)))
bagalak34 ne desem bilemedim.
sağolasın erdemir bey. Arkadaşlar bu arada sistem gidip geliyor. bugün sorguladım hatta. benimki hala karar aşamasında
Malesef sistem bozuk çalışmıyor teknık hata diyip duruyor inşallah işlemlerimiz artık hızlanırda bizde hayatımıza odaklanırız.
Arkadaşlar sistem gidip geliyor. yazmadan önce denedim çalışıyor. sanırım yoğunluktan dolayı çöküyor. ERDEMİR kardeş benim başvurum 27 aralık 2016 tarihinde listeye eklendi. ve 28 mayıs 2017 karar aşamasına geçti. işin ilginç kısmı bu süre içinde tekrar araştırmaya gönderildi ondan uzun sürdü. diğer yandan da listenin dolma olayı var. yani şans meselesi. bazen bir ayda dolarken bazen daha uzun sürebilir. başvuru sayısına göre. hepimize bol şans ve hayırlı günler
fzt başvurunu tarıhlerıyle yazar mısın.Listeden karara geçme süresi 5 ay neden o kadar uzun sürmüş acaba. Birde listeden karara geçtikten sonra neden tekrar başa tahkikata döndü başvuru sordun mu çalışma izniyle mi başvurdun çalışma izniyle başvurduysan ne zaman bitecek süresi meslek nedir?
abi benimki genel başvuruydu. geçen sene 25/05/2016 tarihinde istisnai başvuruya çevirdiler ve tahkikat başladı. tahkikat 27/12/2016 tarihinde bitti ve listeye eklendim. referandumdan dolayı vatandaşlık işlemleri 16 nisan sonrasına bekletildi. nisan ayının 22'sinde tekrar tahkikata gönderildi. fark edince hemen aradım ve sordum. olur dediler bazen ek bilgi istenebilir yada dosya güncellenebilir. en son mayısın 29'unda karar aşamasına geçti. çalışma iznimin bitmesine daha 4 ay var. fizyoterapistim.
fzt genelden neden istisnasiye geçtin ki?
genel başvurumda benden vatandaşlıktan çıkma belgesi istediler. ve ben o belgeyi getiremedim. o yüzden istisnai başvuruya geçtim. sanırım istisnai daha iyi . öyle değil mi?
fzt istisnai vatandaşlık ile ilgili pek fazla bilgim olmadığından dolayı hangisi iyi bilemiyorum hakkımızda hayırlısı.Benim de bugun listede ki 74.günüm.
hayırlısı olsun erdemir bey. iş tamamen şansa bağlı . listenin dolmasına bağlı . bugün aradım. bana : başvurunun olduğu liste başbakanlığa gönderildi . onlar ne zaman imzalayıp gönderir bilmiyorum. diye cevap verdi . bakalım hayırlısıyla.
fzt inşallah en kısa süre de onay gelir.Bizim de liste dediğin gibi şanas bağlı galiba kaç gün daha sürecek bilinmiyor :/
arkadaşlar sorduğunuz zaman bir değişiklik var mı? normalde karar aşaması çok uzun sürmezdi , en fazla 10 yada 15 gün
Karar aşamasında olanlar bayramdan önce imzalanır diye düşünüyorum, ben 23 gündür karar aşamasındayım daha fazla uzamaz herhalde.