Cevap: İnternet üzerinden forex haksız işlemler karşısında hak talebi
herkese g.olsun bırakın kumar işiniii oynamayın....en son alan benım sanırım parayı.
Alıntı:
gokhan611 rumuzlu üyeden alıntı
herkese g.olsun bırakın kumar işiniii oynamayın....en son alan benım sanırım parayı.
özelden ulaşabilirmisin?
bana akbanktan ret yazısı geldi zaman aşımından bahsetmişler bu saatten sonra başka birşey yapamayız heralde başka bilgisi olan varmı
zaman aşımı diye bir şey var mı bu işlerde
evet var,bazı bankalar işleme alıyor bazıları almıyor.Bazıları süre kısıtı koyuyor
Mrb,bende gecen hafta işbank,finansbank,akbank ve garantibank kredi kartı harcama itirazında bulundum,iş,finans ve akbank harcama itirazlarımı işleme almamak için elinden geleni yaptılar.Bana işlemleri kendinizin yaptığını,bunlar karşılığında işlem yapamadıklarını söylediler.Baska dilekçe yazdım ve tekrardan gönderdim ikinci bir itiraz hakkımın olmadığını söyleyip kapattılar.Garantibankasına 4 ay önce itirazda bulunmuştum ve onun iadesini almıştım,şimdi Garantibankası harcamalarımda sanırım işleme alınmayacak.
Sayın yapayalnız siz harcamalar bana ait değil itirazı mı yaptınız? Bankalardan aldığınız cvplardan bunu anladım.
hep soruyorum ama bir türlü cevap veren olmadı malesef. 100 lira verip 200 lira alan oldumu ???? Demo olarak bende + ya geçmeye çalıştım ama hiçbir şekilde demo bile olsa eksiye düşmekten kurtulamadım. Gerçek parayla kazanacağınızımı düşünüyorsunuz yoksa sıcaklardan mı ?
şu vermiş olduğunuz site % de ile aracılıkmı yapıyor yoksa mağdurların toplanma yerimi?
ilkinde ben yapmadım diye göndersim şifresiz olduğundan,daha sonra ben yaptım mal ve hizmet almadım dedim gönderdim yine olmadı çok kaybım var cok,battım boşandım
%90 itirazlar süresinde ise kabul edilmesi lazım.Önce ben yapmadım demişsiniz.Bundan sonra 2. başvurunun reddedilmesi gayet normal. Ama ilkini reddetme sebepleri daha önce yaptığınız harcamaları ödemiş olmanız olabilir mi?