Cevap: De omnibus dubidantum
Burada Engin beye iftira,hertürlü yakıştırma ve benzetmelerde bulunacağına,git senin gibi düşünenlerle biber gazı ye.Bu ne ya,ne kadar büyütülüyor bu iş anlayamadım.Yeşil alana ne kadar meraklıymış bu halk.İdolojik provakasyon yapmanın tam zamanı.Son çaraleri kaldı.Sayın Ayazoğlum.Onlar sahada sizde burada..BIrakın yaa.
Ne musama gösteriyorsunuz devlet güçleri.Dağıtın o kalabalığı...
http://www.urfahaberhatti.com/detay.asp?hid=6196
Gezi Parkı denilen yeri eylemcilerin(ben çapulcu diyorum ama üzülüyorlarmış,hadi bu sefer kırmayayım bari) yüzde 90 ı bilmez.Çünkü oraya girmeye korkarsın.Fuhuş için ideal olduğu gibi karanlıkta da kafayı bulan ,balicilerin mekanıdır.Deseniz ki çok güzel tarihi manzarası var.Alakası yok.Rezil bir yer.Samimi bulmak istiyorum ama Ağaoğlu ağaç katliamı yaparken mekanını bastılar mı.Hayır.Hatırlamıyorum.O zaman çevre katliamı yok muydu? Ya da Bodrum da lobisinde buz gibi bira yudumladığınız oteller yapılırken Çöl gibi bir mekana mı yapıldı sanıyorsunuz.Kaç bin ağaç gitti.Amaç anarşizm.Bence gözaltına alınanlara terörist muamelesi yapılarak,haklarında işlem yapılması gerekmektedir.
Kullandıkları kavramın manasını bilseler gam yemeyeceğim lafa bak diktatör imparator deseydin bari ya da padişah ben devlet başkanı filan gibi mi duruyorum :) kendilerini bile tanımlamaktan acizler güya laikler mesela yani din işleriyle devlet işlerini bir birinden ayırıyorlar gerçek bir kişilik değiller demek ki tüzel kişiler devlet gibi isimlerinin başına T.C. koymaları da bundan yani fazla kafa yormaya gerek yok.
Türkiye ağaçlandırmada ilk üçe girmiş bu iktidar döneminde ağaç altında sevişmekten gözleri bir şey görecek durumda değil gibi.
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Kullandıkları kavramın manasını bilseler gam yemeyeceğim lafa bak diktatör imparator deseydin bari ya da padişah ben devlet başkanı filan gibi mi duruyorum :) kendilerini bile tanımlamaktan acizler güya laikler mesela yani din işleriyle devlet işlerini bir birinden ayırıyorlar gerçek bir kişilik değiller demek ki tüzel kişiler devlet gibi isimlerinin başına T.C. koymaları da bundan yani fazla kafa yormaya gerek yok.
Türkiye ağaçlandırmada ilk üçe girmiş bu iktidar döneminde ağaç altında sevişmekten gözleri bir şey görecek durumda değil gibi.
Ülke Bölünsün İstiyorum.
Yandaş, yalaka ve yavşaklar bir tarafa - onurlu, şerefli, üreten emekçi insanlar bir tarafa...
İnanın istiyorum. Her gün sahte yüzler. İktidar olmak ne korkunç bir çaba.
Alıntı:
istanbul since 1453 rumuzlu üyeden alıntı
Gezi Parkı denilen yeri eylemcilerin(ben çapulcu diyorum ama üzülüyorlarmış,hadi bu sefer kırmayayım bari) yüzde 90 ı bilmez.Çünkü oraya girmeye korkarsın.Fuhuş için ideal olduğu gibi karanlıkta da kafayı bulan ,balicilerin mekanıdır.Deseniz ki çok güzel tarihi manzarası var.Alakası yok.Rezil bir yer.Samimi bulmak istiyorum ama Ağaoğlu ağaç katliamı yaparken mekanını bastılar mı.Hayır.Hatırlamıyorum.O zaman çevre katliamı yok muydu? Ya da Bodrum da lobisinde buz gibi bira yudumladığınız oteller yapılırken Çöl gibi bir mekana mı yapıldı sanıyorsunuz.Kaç bin ağaç gitti.Amaç anarşizm.Bence gözaltına alınanlara terörist muamelesi yapılarak,haklarında işlem yapılması gerekmektedir.
Tek ricam ANARŞİZM tanımını gözden geçirmeniz. Hiç bir ANARŞİST iktidar olmak mücadelesi içersinde değildir. Otorite tanımıyor olması aktif direniş eylemi içersinde olmasına sebep değildir.
Mihail Bakunin'e saygısızlık olur.
Özünde 60ların HİPPİ'lerinin RUS versiyonu bile diyebiliriz. ;) Bu yüzden dilimize yanlış giren anlamını hak etmediğini düşünüyorum.
Bugün Samsun atakumda da gösteri varmış,bu armutların çoğu istanbulu,taksimi görmemişlerdir.
Şuan devam eden tartışmanın başlığı chp dengesizliği konusu altında devam edilse daha yerinde olur.
Alıntı:
Avatar bana Türkmen başını anımsatıyor akrabalık olmasın
:)
Alıntı:
SEA DEMİR rumuzlu üyeden alıntı
Size katılmıyorum sn.Oğuz yoksa siz gezi parkının yok olması taraftarı mısınız?Bence değil!Hata yapıyorlar büyük hata...Belki de bu çok kötü olayların başlangıcı olacak.
Sizde Türk baharı gelmek üzere diyenlerden misiniz? :) Şaka bir tarafa tuzu kuru olanlar bazı gerçekleri göremiyor vatandaş adalet arıyor buradaki olay park olayı değil
-Kaç asker istifa etti, intihar etti
-Kaç yuva yıkıldı
-Aleviler ne haldeler
-Kürtler ne haldeler
-Türkler ne haldeler
bu liste uzarda uzar gerçek şu ki kaybedecek bir şeyi kalmadığını düşünen insan sayısı her geçen gün artmakla geleceğe uyulan güvende yok olmakta
Alıntı:
Hangi avatar?
Fotoğrafınız bana Türkmenistan (şu an değiştimi bilmiyorum) başkanını anımsatır cübbeden mi yuvarlak yüz hatlarından mı .... bilemiyorum ama anımsatıyor işte