Deneme Harbiden İzmir'e akşamdan beri yağmur yağıyor özlemiştim:))
DeeeeNeeeeMeeeee
Printable View
Deneme Harbiden İzmir'e akşamdan beri yağmur yağıyor özlemiştim:))
DeeeeNeeeeMeeeee
Fazla da sevinmeyin derim sayın Sezen,
Hatta tatbikat denemesi yapmanızda yarar var...
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12456225.asp?gid=233
İstanbul Sinanoba'da yağmur ciseliyor...:))
şimdi birşey yok :D
Kim neyi merak ediyor anlayamadım açıkcası :)
İkinci iletiniz bu olmuş ve belliki hiç okumamışsınız.... Neyse ben size özetleyeyim... en azından sizin merakınız gitmiş olsun... Yoksa bunlar iflah olmaz...
Ankara'dan iki kişi trene biner... Karşılıklı koltuklara otururlar yani kompartman pulmandır... Tren kalkınca yolculardan birisi diğerine sohbet açmak için sorar
'' Yolcukuk nereye ?''
''İstanbul''
Soruyu soran hafif şaşırır bozulur ama devam eder...
'' Teknoloji amma gelişmiş ha ben bu tarafta oturup Kurtalana gidiyorum sen o tarafta oturup İstanbul'a...''
Karşıdaki bir kaşını kaldırıp adama bakar ses etmez amma içinden ''salak yanlış trende'' der....
Adam saçmaladığını anlar ama ses etmez o da içinden '' Vay salak Tatvan trenine binmiş İstanbul'a gittiğini sanıyor'' der...
İkiside karşısındakine ''salak'' diyerek gülümser ve uyurlar... tren tıngır mıngır gider... Her yolun başı olduğu gibi bir sonuda vardır... Tren durur... bu karşılıklı birbirlerine içinden ''salak'' diyen tip çaktırmadan birbirlerini kollayarak trenden inerler... Amaç yek diğerinin yüzünü görmektir... Teki
''Salak Kurtalan yerine Haydarpaşa da olduğunu görünce ne yapacak?'' derken öteki
''Salak İstanbul yerine Kurtalanda indiğini anlayınca ne yapacak?'' havasındadır.
Peşpeşe trenden inerler.. İlk inenin yüzü asılır ve şaşırır içinden küfür eder...
''lanet olsun burası Haydarpaşa değil... Herif doğru demiş..... ''
İkinci inen ilk inenin yüzünü görünce keyiflenir... Sonra kafasını kaldırır onnda yüzü asılır...
'' Adam dalga geçmek için yüzünü astı... lanet olsun burası Kurtalan değil... hay allah.... ''
İlk inen sonra inenin yüzünün de allak bullak olması üzerine iyice şaşırır...
Bizim iki şaşkın şaşkın şaşkın bakınırken Peronda ki dev levhayı görürler... ''BASMANE'' Bu ne ki diye düşünürken jetonları düşer... Ne istanbul ne Kurtalan'dadırlar... İzmirdedirler izmirde... İkiside gülmeye başlarlar...İkiside karşısındakini salak sanırken aslında kendilerinin salak olduğunu anlamışlardır...
Aylardan Temmuz'dur ...Temmuz da İzmir de yağmur yağmaz diyenlere inat yağmur yağmaktadır... Tatlı bir yaz yağmuru... Hani ''Ahmak ıslatan''cinsi... İkiside ıslanmaktadır...
İşte tam bu noktada Forum başlar...
Salak hangisidir... Seçenek çoktur... Belkide makinist salaktır treni ilgisiz bir yere götürmüştür.. Çünkü Trenin üstünde de ''Adana'' yazmaktadır!!
Peki Temmuzda İzmir de neden durduk yere yağmur yağmaktadır ?
Bunlar Ahmak mıdır Salak mı? Yoksa yağmur mu şapşaldır ?
İşte bunları konuşmak için ikisi ''Balık Pişiricisine '' giderler... Buradakilerde bunu tartışıp dururlar...
Deneme kısmını bu kadar sansürlemeye gerek var mıydı?
Neden tabular yaratıyoruz, anlayabilmiş değilim..
Ferda Hanımın ne yazdığını daha doğrusu ne demek istediğini bende anlayamadım. Hoppala Hasan dayı durumu oldu.
Konuya Fransız kaldığım için yazamıyorum; ne derseniz haklısınız?:))