Re: Kredi kartı üyelik ücreti
Alıntı:
Haluk71 rumuzlu üyeden alıntı
Arkadaşlar Yargıtayın vermiş oldugu H.A. 30 YTL lik kredi kartı üyelik ücretini banka alamaz kararını çıkartan benim. Ayrıntılı şekilde size sonra bilgi vereceğim. Herkese selamlar. Hakkınızı aramaktan vaz geçmeyin.
iyi günler, ben Akbank Platinum kart sahibi bir müşterisiyim, yıllık aidat ücreti 55 ytl olarak bu ay ekstreme yansıdı.
ben bunu kesinlikle ödemek istemediğimi ilettim, bana matbu bir metinle sms olarak isteğimin bu ücretin yasal olmasından dolayı kabul edilmediğini beklediğim gibi ilettiler.
ben bu kartı seneler önce aldığımda normal axess kart idi, fakat ondan sonra bunu platinum hale Akbank benden yeni bir anlaşma almadan, imzalatmadan kendisi dönüştürdü.
konu hakkında ne yapabilirim, ben bu işle eğer kanunen sanuç alınması mümkün ise, sonuna kadar uğraşmaya kararlıyım.
Re: Kredi kartı üyelik ücreti
Bu konuda bir kanun düzenlemesi yapılıncaya kadar, veya BDDK, Bankalar Birliği Bankaların lehine davrandığı sürece tek yolunuz dava açmaktır. Çünkü Bankalar genel olarak bu ücreti almaktan vazgeçmez, ancak yargı kararınada karar özelinde de uyarlar ,
Başka bir deyişle kimse bankaların bu işlemi kendiğilinden durduracağını beklemesin