Bir deli (yani Fırat) kuyuya bir taş attı, kırk akıllı (yani Bahattin vs.) çıkarmaya çalışıyor. Çalışın bakalım...
Printable View
Bir deli (yani Fırat) kuyuya bir taş attı, kırk akıllı (yani Bahattin vs.) çıkarmaya çalışıyor. Çalışın bakalım...
Bir de kulakları küpeliler var benim gibi, bunlar napıyo abi?..
noluo yaa ben vazgeçtim avukat olmaktan falan...yazıkyazık...yeni farkettim bu forumu bilssem hiç üye olur muydum bu yaşımda neler geldi başıma:(:(:(
Sayın lale azer;
Tüm avukatlar, işi avukata düşecekler ve tüm Türkiye; sizin avukat olmanızı bekliyorken siz neler söylüyorsunuz?... Cıs... Cıs... Ne demek avukat olmam?... Biz bu foruma yazı yazabilmek, yazılanları anlayabilmek için az mı dirsek çürüttük, özellikle Kaan arkadaşımız az mı internet kafelerde hukuki.net üzerinden hukuk çalışırken sabahladı?...
Bir ermişin dediği gibi ; Hamdık, piştik, yandık...
Yoksa Siz yanmaya hazır değil misiniz?...
:)))
ben yine en iyisi pasif olmaya devam edeyim bu forumda
bir ermişin de dediği gibi ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasınn...
Sayın lale Azer;
Sessizliğin kendine özgü bir sesi vardır. Hatta bazen sessizlik, yüksek bağırtılı ses olur, kulaklarda çınlar...
Ermişin biride nasıl olmuşsa şöyle bir şey demiş; Söz gümüşse sukut altındır.
Anlıyoruz, anlaşılamıyoruz, biraz gayret anlaşılacağız...
Lale Azer'e;
bir ermişin de dediği gibi ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın... demişsiniz.
Aşık Veysel bunu deme cesareti gösterinceye kadar uzun ince bir yolda gece gündüz gitmiş....
Peki ya siz?...
Sayın Abbas beye; Benim gibi deli bir adama akıllı, Fırat bey gibi akıllı bir adama deli diyerek dünyayı tersine çevirdin. Kafam karıştı. Yoksa çağımız deliler akıllı, akıllılar deli çaığı mı?...
Birde; yemek dedin ogün olmadı. etesi gün piyasa da yooktun. Baroda benden kaçıyorsun... Neden?... masraftan kaçmamı var?...
Uzun ince bir yoldayım
Gidiyorum gündüz gece
Bilmiyorum ne haldeyim
Gidiyorum gündüz gece
Dünyaya geldiğim anda
Yürüdüm aynı zamanda
İki kapılı bir handa
Gidiyorum gündüz gece
Kırkdokuz yıl bu yollarda
Ovada dağlarda çöllerde
Düşmüşüm gurbet ellerde
Gidiyorum gündüz gece