sonmaz kardeş sen alabilmişmiydin
Printable View
ben en sn alanım sanırım benden snra alan oldumu bılmıorum bahıszade sen ne yaptın?
Sn Gökhan611,
konuyla ilgili bir yorum yapabilirmisiniz rica etsem
Teşekkürler
Bu siteyi yaklaşık olarak 4 aydır takip ediyorum.Baştan sona kadar her sayfasını ayrı ayrı inceledim.Maalesef bir çok kişide olduğu gibi aynı sıkıntının içerisinde bende mücadele etmekteyim.Burada faydalı bilgileri paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.Benim konuyla ilgili deneyimli arkadaşlara bir sorum olacaktı.YKB e yaklaşık 3 ay öncesinde harcama itirazında bulundum.İtirazımı tabiki formun yönlendirmesiyle mal veya hizmet alamadığımı belirterek gönderdim.Herkeste oldugu gibi telefonla aranarak bilgi aldılar.Bu zamana kadar herşey normal seyretti.Dilekçem işleme kondu ve yaklaşık 15-20 gün içerisinde bir kısım iade gerçekleşti.Ancak üzerinden yaklaşık olarak 45 gün geçtikten sonra bankaya sordum diğer itirazlar ne olacak diye,verilen cevap şu anda bu tür itirazlara cevap veremiyoruz yönetimimiz araştırma yapıyor oldu.Bende beklemeye devam ettim.İtirazım üzerinden 120 gün kadar geçti ve tekrar bankayla irtibata geçip harcama itirazında bulunduğumu ve neden sonuç alınamadığını sordum.Klasik olarak bendende belge talep ettiler.Kendilerine yasaları hatırlatan (harcama itirazında bulunan benim siz karşı taraftan belge isteyeceksiniz) bir yazı gönderdim.Onuda pek ciddiye almadılar.En son yazımda ise kendilerine kredi kartları kanununa göre yapılan işlemin yanlış oldugunu ve haklarımın korunması gerektiğini aksi davranışta ise yasal haklarımı kullanacağımı belirttim.Cevap gelmedi.
Bana göre her ne olursa olsun eger kartı kullanan kişi mal veya hizmet almadıgını beyan ediyorsa banka karşı üye işyerinden bununla ilgili bilgi talep etmek durumundadır.Aksi bence keyfi davranışlardır.Eğer belge istiyorlarsa neden o zaman ve neye dayanarak bir kısım iade gerçekleşebiliyor.O zaman sormak lazım peki bu iadeleri yaparken benden bir belge istemeden yaptınız.
Sayın Beyefendi bakışaçısı ve eneyes bu konuda deneyimliler,sormak istediğim bundan sonra izlenecek olan yol avukatıma dosyayı vermekmidir yoksa bir süre daha beklemekmidir?
bu illetten kurtulalı yaklaşık olarak 5 ay oldu ve son derece pişmanlık içerisndeyim.nasıl bu tuzağa düştüğümüde anlamak mümkün değil buda ayrı bir mevzuu tabiki.
teşekkürler
saygılarımla
...................
Arkadaşlar hala diyosunuz şu kişiler bu konuda bilgili falan geçin bunları... benim başvuru yaptığım tarih geçeli 20 gün oldu, bu bilgili dediğiniz adamlarla görüştüm 1 haftaya bets10 hesabın kapanır işlemler başlar fln dediler... bankalar işlemi başlattık diyor bets10 hala açık... inanmayın şu adamlara birşey bilmiyorlar para koparmak amaçları....
kim dio kapanır benım ıslem sonuclanmadan sıtenın uzerıne gıttıgımden dolayı son gun hesabım kapandı ama ecocard hesabım ıtırazdan 10 gun sonra kapandı.acıklama maıl olarak geldi sayfalara bak.ıncele dostum.