Size katılmıyorum sn.Oğuz yoksa siz gezi parkının yok olması taraftarı mısınız?Bence değil!Hata yapıyorlar büyük hata...Belki de bu çok kötü olayların başlangıcı olacak.
Printable View
Ben hiç bir parkın yok edilmesi taraftarı olamam oraya yapılacak AVM'den ne dükkan alacak ne o dükkanlardan 5 liralık bir dona 150 lira verecek param var. Ama madem oy birliği ile alınmış bir karar var neden öfke sadece iktidara yöneltiliyor?
üstat hiç sesini çıkarma tek kelime söyleyecek sözün yok bugün konuştukça batarsın yazdıkların sadece perdeleme olur
yaww halk karşı çıktıysa geri adım atacaksın yolu yok demokrasilerde bu olmazssa olmazdır amma anlaşılması gereken sizin böyle bir anlayışınız 0lmadığını anlamaktır anlaşılması gereken bütün mesele budur.
Halk derken? CHP'li BDP'li, ÖDP'li ,İP'li halk mı? Bana diktatör diyene bakın. Deveye diken demeyeyim stockholm sendromu deyip yumşak geçiş yapayım. Mahkeme ilgili proje için yürütmenin durdurulması kararı vermiş ben sağ duyunun hakim olmasından yanayım. El birliği oy birliği ile bu haltı yiyenler el ele dönecekler döneceklerse yoksa millet vekillerine sınırsız ayrıcalık tanıyan yasada olduğu gibi zoru görünce perdenin arkasına gizlenip ayakları görünen çocuklar gibi komik olurlar. Ne zamandır darbe olmamış devletin kasası iman ağzı dolmuş elbette salyası akanlar bir yerlerde bastığı düğmenin arkasında ellerini oğuşturuyor emellerine ulaştıklarında gazete manşetleri bilindik:"ihtilal evlatlarını asıyor" kocaman resimde bir paşa "valla bi sağdan bi soldan astık kimsenin hakkını kimsede bırakmadık" deyecek netekim. Aklını başına devşirmeyenin aklını alırlar.
Veri ve Bilgi kavramından başlayalım. Veri durağandır. Bilgi ise değişken.
Hakikat ile Gerçeği hukuk dili ile irdeleyelim. Hakikat veri ise Gerçek bilgidir.
Dünün, bugünün ve yarının gerçekleri değişebilecektir. Oysa Hakikat HAK'tan gelir. Varoluşdan kıyamete statikdir. DEĞİŞMEZ.
EĞER BİRİNE İNANIYORSANIZ ŞEYTAN OLSA FARKETMEZ. YOK İNANMIYORSANIZ CEBRAİL OLSA NAFİLE.
SONUÇ: Farklılıklar HUKUK teminatı altında olsada binlerce sene öncesi yaşananlar intikam konusu oldukça farklılıklar hep çatışma kaynağı olacaktır.
Dürzi, Yezidi, Nasuri ... Aynı soydan farklı inanışlara varmış. Sonuçlar malum. Buna katolik protestan mücadelesini de örnek verebiliriz.
Ben olacaklar ile ilgilenirken sizler lehte veya aleyhte propoganda çabasındasınız.
"Hakikat ülkesinin yolu yoktur ve ona ne olursa olsun hiçbir yolla, hiçbir mezheple ulaşamazsınız ... Ben hiçbir tinsel örgütün üyesi olmak istemiyorum; lütfen bunu anlayın ... Eğer bu amaçla örgüt kurulacak olursa, bir engel, zayıflık, köstek halini alır ve bireyi sakatlar, onun büyümesini, özgün biri olmasını engeller, oysa bu, insanın saltık, koşulsuz hakikati keşfetmesinde temeldir ... Şimdi başka örgütler kurabilir, başka birinin sizi kurtarmasını bekleyebilirsiniz. Ben bununla ilgilenmiyorum, kendinize yeni kafesler örüp bu kafesleri yeni biçimlerde süslemenizle de ilgilenmiyorum. Benim tek ilgilendiğim insanı kesin olarak, koşulsuz olarak özgürleştirmek." Jiddu
AKLINI almak , o sözü söyleyenler hala sağ hala evlerinde değilmi ne yapa bildin
kaldıki adamlar 80 ihtilalini tek başlarına yapmadılar
bu tarafta adam sözde darbeyi not tuttu diye 5 yıl yatıracan bu yanda 80 ihtilalini iki sidiği koyulmuşa yıkacan buna ancak bizim kadir inanır
aslında bu deyimi bir meydan okuma olarak yazdığın anlaşılıyor.
buda foyanı ortaya faştak çıkardı işte
gördünmü sen demokrat falan değilsin üstat itiraf et .
siz kuzu postuna bürünmüş diktatörlersiniz.
ama varsın olsun anlaşamassak boşanırız. takma kafana üstat.
nasılsa siz 5 er 5 er doğurup eksikleri tamamlarsınız .
bizi kayırma zira akılda emekte bu yanda
Sizin ısrarla özele indirgemeye çalıştığınız mevzuyu ben genel cevaplıyorum diktatör de olduk la havle...
Olacaksın tabi avukat adamsın savunacaksın dermişim :)
Ama Chp Başkadır başka
Dünyanın neresinde solcu olupta banka işleten bir parti var (KART AİDATI DOSYA MASRAFI ERKEN ÖDEME KESİNTİSİ-CEZASI VS.) vay emekçime
Biz başkayız başka bizim solumuz kapitalist faşist olabiliyor. Şimdi bu durumda aslında sol sağ oluyor sola göre sağ diktatör solcada diktatör demokrasi savaşçısımı oluyor :) (tabi CHP solcası)
A
Şimdiye kadar başbakanlar neler yaptılar neler götürdüler bilmiyorum ama iki üç kanun çıkarıp arada tanıdıklarımada şirket kurdurup 4 sene içinde 500 milyon dolar servet yapmazsam başbakan felan olmam. Kafam ticaretede çalışıyor nabıyım arkadaş yerimde duramam millete hizmetimide yaparım , milletin kasasından vergilerden beş kuruşte kendi menfaatime kullanmam ama ara yollardan kesin para kazanmam lazım başbakan bile olsam :)
Milletin ticari zekası benden az diye başbakan oldum diye ticaretde mi yapmıcam hadi canım sende :)