Re: Sitemiz hakkında görüşleriniz, önerileriniz...
Alıntı:
BAŞKENTLİ rumuzlu üyeden alıntı
şimdiye kadar 3 tane mesaj yolladım iki tanesi site hakkında bir tanesi de şehitlerimizle ilgili ama hiç biri onaylanmamış madem yazma hakkını vermeyeceksiniz üyeliğimi silin gitsin avukatız diye dünyayı siz mi yarattınız kendinizi ne sanıyorsunuz siz insanlara mesajlarınıı ciddiye almayarak,pm attırmayarak,azarlayarak mı yardımcı oluyorsunuz yazıklar olsun yazıklar
Yanlışınız var. Sizin yazma hakkınız var ama bizim de yayınlayıp yayınlamama hakkımız var! Üstelik avukatız diye dünyayı yaratıp yaratmadığımıza sayın Bayındır cevap vermiş ama en azından şunu söyleyebilirim; Bu siteyi biz avukatlar yarattı!
Azar konusuna gelince kurallara uymayan herkes toplumca tepki ile karşılaşır, vücut uyumsuz maddeyi nasıl dışarı atıyorsa, toplum da dışlar, hukuki net de dışlar !
Molierac :
"Görevimizi yaparken kimseye, ne müvekkile, ne hakime, hele ne de iktidara tâbiyiz. Bizim aşağımızda kişilerin varlığı iddiasında değiliz, fakat hiçbir hiyerarşik üst de tanımıyoruz. En kıdemsizin en kıdemliden veya isim yapmış olandan farkı yoktur. Avukatlar köle kullanmadılar, fakat efendileri de olmadı".
Alıntı:
BAŞKENTLİ rumuzlu üyeden alıntı
şimdiye kadar 3 tane mesaj yolladım iki tanesi site hakkında bir tanesi de şehitlerimizle ilgili ama hiç biri onaylanmamış madem yazma hakkını vermeyeceksiniz üyeliğimi silin gitsin avukatız diye dünyayı siz mi yarattınız kendinizi ne sanıyorsunuz siz insanlara mesajlarınıı ciddiye almayarak,pm attırmayarak,azarlayarak mı yardımcı oluyorsunuz yazıklar olsun yazıklar
Yazık... Gerçekten de çok yazık!
Bu tepkileri hak ettiğimizi düşünmüyorum! :( Herkes kendi sorunlarıyla veya ilgi duydukları konulara katılırken, istedikleri gibi istedikleri konuları okuyup yazarken, yönetim olarak boyuna hizmet vermekle meşgul olup, gayretle yetişmeye çalışıyoruz.
Kendi kendine oluşmadı bu site. Hiç bir çıkar gözetmeksizin; çok büyük emekler harcandı, harcanıyor...
Kırıldım, hem de çok...
Daha fazla yazmak istemiyorum. Sadece EMEĞE SAYGI diyorum!
Sevgi ve saygılarımla,
Yaklaşık bir hafta içinde sitenin Hukuk Fak. Ögr. grubuna girmek için Başak Şahine gerekli evrakları gönderdim ve hala üyelikle ilgili bir bilgi ulaşmadı elime. Lütfen kısa sürede bilgi vermenizi rica ediyorumm
Merhaba
Sitenizin bir örneğini daha bulamadım. Moderatörlerin, yöneticilerin ve diğer yetkililerin otoriter olması taraftarıyım. Okuduğum bazı yorumlarda, cevap veren bazı avukatların ters cevaplarla karşılaştığını görüyorum ve açıkcası kızıyorum. Bu zamanda kimse babasının hayrına iş yapmazken, danışmanlık ücreti dahi alınan bir meslekte, karşılıksız iş yapan ve bizlere yardım etmeye çalışan avukatlara kesinlikle ters cevaplar verilmesi taraftarı değilim. Elbette bu demek değildir ki avukat her zaman doğru bilir, doğru söyler. Ama eleştirmeninde bir dozajı var. Benim gibi hukukun "h" sinden anlamayan insanlar için, belkide çok basit bir açıklama dahi aydınlatıcı olmasına yetiyor. Burada okuduğum ve bilgi amaçlı verilen cevaplar, günlük hayatımızda da kullanabileceğimiz konulardır. Hergün bu siteye mutlaka uğruyor ve okuyorum. Kafama takılan ve avukatımdan alamadığım bir soru olduğu zaman da sorabiliyorum. Cevap verilir, verilmez. Bana cevap verilmedi diye de haksızlık edilmez. Emeği geçen, bilgilendirme amaçlı bir harf dahi yazan herkese çok teşekkür ederim.
Alıntı:
Law_06 rumuzlu üyeden alıntı
Yaklaşık bir hafta içinde sitenin Hukuk Fak. Ögr. grubuna girmek için Başak Şahine gerekli evrakları gönderdim ve hala üyelikle ilgili bir bilgi ulaşmadı elime. Lütfen kısa sürede bilgi vermenizi rica ediyorumm
Bu hususla kim ilgileniyor?
Site üye formlarını tekrar okumanızı tafsiye edebilirin ançak elimden bu gelir.
Sitenizin çok eski takipçisi ancak yeni üyesiyim. Alternatifiniz yok (Bu alanda pek çok site olmasını canı gönülden isterdim). Siteniz çok beğendiğim bir site. Çok uzun zamandır sık kullananlar listemdesiniz.
Bir izleyici ve hukuk sever olarak yorumum bu.
Re: Sitemiz hakkında görüşleriniz, önerileriniz
Site için emeği geçen herkeze teşekkür ederim. Ben siteyi başarılı buluyorum.
Alıntı:
Mehtap Deniz rumuzlu üyeden alıntı
Yazık... Gerçekten de çok yazık!
Bu tepkileri hak ettiğimizi düşünmüyorum! :( Herkes kendi sorunlarıyla veya ilgi duydukları konulara katılırken, istedikleri gibi istedikleri konuları okuyup yazarken, yönetim olarak boyuna hizmet vermekle meşgul olup, gayretle yetişmeye çalışıyoruz.
Kendi kendine oluşmadı bu site. Hiç bir çıkar gözetmeksizin; çok büyük emekler harcandı, harcanıyor...
Kırıldım, hem de çok...
Daha fazla yazmak istemiyorum. Sadece EMEĞE SAYGI diyorum!
Sevgi ve saygılarımla,
Ben yönetici değilim; Objektif olarak yazıyorum. Belli başlı sadece bir kaç hukuk sitesi var. Bana kalırsa aslında 3 hukuk sitesi. :)
Bunların ilk ikisi arasında hukuki.net geliyor.:)
Re: Sitemiz hakkında görüşleriniz, önerileriniz
Alıntı:
Av. Taner BAŞ rumuzlu üyeden alıntı
Site için emeği geçen herkeze teşekkür ederim. Ben siteyi başarılı buluyorum.
Ben de çok başarılı buluyorum; olmasa 115.000'i aşkın üyesi olur mu? ;) :)