Cevap: Apartmanda izinsiz kuş üretmek
DEGERLİ HUKUKİ NET üyeleri beninle sorunları paylaştıgınız icin hepinize teşekkür ederim not:yarın veya başka bir zaman tekrar aynı şekilde hertürlü hayvan apartmanda beslenmemesi yasak olması icin bana apartman karar defteri lazım örnek nasıl apartman icin yasaklama kararı alabiliris ve nasıl karar alırıs bu konuda bir örnege ihtiyacım var lütfen yardım edin ..?
arkadaşlar bana apartmanda 634 sayılı Kat mülkiyeti kanuna göre kanatlı ve kanatsız hayvan beslenmemesi icin kat maliklerinden imza almam icin bana kat mülkiyet kanunu ve karar defteri örnek leri lazım lütfen ne şekilde kat mülkiyet kanununa göre , karar defterini nasıl yazabilirim daha sonra apartmanda hayvan beslenmemesi icin bu konuda yardımlarınızı beklerim..?
arkadaşlar davacı adına iddaname seferihisar asliye ceza muhakkemesi c.başcavcılıgı şikayetçi seferihisar belediye başkanlıgı şüphelide ben suç imar kirliligi sevk md 184/1,53.maddeleri soruşturma evakı seferihisarda sitede kendi parselimde ruhsatsız olarak mevcut 2 katlı binama ilave inşaat yapıldıgını arka bahce komşu parsel sınırına kadar olan alanda 4x2,5 metre ebadında ilave insaat yapıldıgını seferihisar belediyesi görevlileri tarafından tutanakla tespit edildigi seferihisar belediyesi başkanlıgı suc duyurusunda bulunmuş ve ekleri kacamaklı olarak soruşturma evrakı kapsamında yargılanmamı mahkemece sucun sabit görülmesihalinde yasa maddeleri geregince cezalandırılmamı karar verilmesi kamu adına talep ediyor. bu konu da ben ne gibi işlem yapmam lazım ve bizim sitede bu şekilde çok örnekleri var acaba bana bu konuda yardımlarınızı beklerim bu rasını yıkmam mı lazım yoksa para cezasımı hapismi bu gibi örnekler varsa ihtiras yargıtay kararları vb mahkemede ne yapmam lazım
Aynı soruyu başka ilmikte de sormuşsunuz. Buradan devam etmesek kirlilik olmaz.
Bu konu fenomen oldu zaten. Okunma ve yazılma rekorları kırıyor. :)
Alıntı:
Gezgin_06 rumuzlu üyeden alıntı
Bu konu fenomen oldu zaten. Okunma ve yazılma rekorları kırıyor. :)
arkadaşım önemli olan burda bu konuyu aydınlatmak bilirsimn burda mahkemeler emen karar veremiyor önemli olan uygun birimi bulmak ve cözümlemek proplemleri paylaşmak neden sitem eddigini anlamış degilim lütfen saygılı olalım fikirlerime saygı duyarsın veya duymassın
Alıntı:
tunc45 rumuzlu üyeden alıntı
neden sitem eddigini anlamış degilim lütfen saygılı olalım fikirlerime saygı duyarsın veya duymassın
En önce site kurallarını okuyunuz ve buna göre hareket ediniz.
Site kurallarına şuradan ulaşabilirsiniz:
https://www.hukuki.net/showthread.php...um-Kurallar%FD
Alıntı:
meraklıüye rumuzlu üyeden alıntı
başka bir yerden mesela yan binadan kuş yuvaları görülebiliyor mu?
evet fakat siyah tül perde ile kapanmış olarak gözüküyor ve yetişdirdigi belli oluyor burda hic bir kurum biz evin icine giremiyoz diyorlar burda sadece aptman olarak toplanın mahkemeye verin diyorlarmahkemeye
arkadaşlar mahlesef türkiyede kuşların bakımı serbesttir hicbir kurum cözüm bulamadı sadece hepsi derki mahkemeye gidin derler
evet arkadaşlar herkeze sonsuz teşekkür ederim sonunda kuşlar yerinden kaldırılmıştır
Alıntı:
tunc45 rumuzlu üyeden alıntı
evet arkadaşlar herkeze sonsuz teşekkür ederim sonunda kuşlar yerinden kaldırılmıştır
Hangi yoldan gidip basardınız?
yardımlarınızdan dolayı bütün üyelere teşekkür ederim
Alıntı:
Hakkaniyetli rumuzlu üyeden alıntı
Hangi yoldan gidip basardınız?
imar yoluyla başardım çünkü bütün apartmanların çatı katları teraslar ortak kullanım halanı