!984 Ankara Hukuk mezunuyum.Bizim zamanımızda böyle yararlanabileceğimiz siteler yoktu.Çalışmalarınız için tebrikler.Ayrıca teşekkürler.
Printable View
!984 Ankara Hukuk mezunuyum.Bizim zamanımızda böyle yararlanabileceğimiz siteler yoktu.Çalışmalarınız için tebrikler.Ayrıca teşekkürler.
Merhaba,
İnsan, ihtiyacı olmadan araştırmıyor.Böyle bir siteye ihtiyacım olacağını hiç düşünmemiştim ama insanız işte,başımıza her şey gelebiliyor.
Bu siteye emeği geçenlere teşekkürler.
Site gerçekten çok güzel ve faydalı yalnız sorulan sorulara cevap verme oranı çok düşük buda ilgiyi giderek azaltır düşüncesindeyim
Sayın cecey,
Öncelikle önerileriniz için teşekkür ederiz. Ancak sitemize 2 gün önce üye olan birisi olarak,
-Kuralları çiğneyerek aynı konuda, aynı başlıkla 2 ayrı forum açmışsınız.
-Sorunuza bir gün içinde yanıt almadığınız için tekrar yanıt talebinde bulunmuş ve burada da yanıtların azlığından şikayet etmişsiniz.
Oysa ki, bir önceki sorunuz bir meslektaşımız tarafından detaylı olarak yanıtlanmış.
Sitemizi daha detaylı inceleme olanağı bulursanız, öncelikle burada soruların yanıtlanmasına ilişkin bir vaatte bulunulmadığını, buna karşın, son derece yoğun iş hayatları olan bizlerin, tümüyle gönüllü olarak insanlara yardım amacı ile bu sitede yer aldığımızı, soruların da çok büyük ölçüde yanıtlandığını göreceksiniz.
Saygılar,
Alıntı:
Sayın cecey,
Öncelikle önerileriniz için teşekkür ederiz. Ancak sitemize 2 gün önce üye olan birisi olarak,
-Kuralları çiğneyerek aynı konuda, aynı başlıkla 2 ayrı forum açmışsınız.
-Sorunuza bir gün içinde yanıt almadığınız için tekrar yanıt talebinde bulunmuş ve burada da yanıtların azlığından şikayet etmişsiniz.
Oysa ki, bir önceki sorunuz bir meslektaşımız tarafından detaylı olarak yanıtlanmış.
Sitemizi daha detaylı inceleme olanağı bulursanız, öncelikle burada soruların yanıtlanmasına ilişkin bir vaatte bulunulmadığını, buna karşın, son derece yoğun iş hayatları olan bizlerin, tümüyle gönüllü olarak insanlara yardım amacı ile bu sitede yer aldığımızı, soruların da çok büyük ölçüde yanıtlandığını göreceksiniz.
Saygılar,
Ekleyen: Av.Esin Kılıç Erdoğan*-*09/06/2006*:* 21:57:02
Sn Esin Kılıç Erdoğan;
Öncelikle eleştirileriniz için çok teşekkür ederim sizinde söylediğiniz gibi "henüz yeni üyeyim" ancak buna rağmen yazdıklarım nacizane bir öneridir, dikkate alınır yada alınmaz o siz büyüklerimizin vereceği bir karar, ayrıca soruları yanıtlayan yada yanıtlamayan tüm görevli arkadaşların buradaki hizmetleri de yadsınamaz ben bunun bilincindeyim bu konuda sizde dahil herkese teşekkür ederim, takdir edersiniz ki burası bir hukuk forumu, zaten burada amaç insanlara yardımcı olmaktır hiçbirşey için kimse kimseyi suçlayamaz ama "bilgi paylaştıkça çoğalır" paylaşılmadıkça bu forumların bir amacı kalmamaktadır..
Birşey daha eklemek istiyorum benim forum kurallarını çiğnediğimi yazmışsınız link verirseniz hemen düzeltmek isterim ayrıca yanlış yaptıysam özür dilerim..
Sayın Cecey, Özür dilenecek bir husus bulunmamaktadır. Önceki forumlarınızdaki site kurallarına aykırılıkları hatırlayabilmem mümkün değil. Ancak daha önceki yazımda aykırılığın zaten aynı konuda iki ayrı forum açmak olduğunu belirtmişim: "Kuralları çiğneyerek aynı konuda, aynı başlıkla 2 ayrı forum açmışsınız." Muhtemelen bu aykırılık da bizler tarafından giderilmiştir.
Elbette sizlerin öneri ve eleştirileri dikkate alınmaktadır. Bundan kuşku duymayınız. Ancak daha önce de belirttiğim gibi, her sorunun, hem de derhal yanıtlanması -zaten böyle bir vaat olmadığı gibi- fiziken de mümkün değildir. Bu nedenle "sorulan sorulara cevap verme oranı çok düşük" eleştiriniz hakkında elimizden gelen birşey bulunmamaktadır.
Saygılar,
İlginize teşekkür ederim,bu forum sayesinde çok şey öğrendim öğrenmeye devam edeceğim
saygılarımla
Site kurucusu ve emeği geçen herkese sonsuz teşekürler...
Yalnız forum resmimi yükleyemiyorum?
Maalesef ben de yükleyemedim.
Yapmayı planladığımız değişikliklerden sonra resimlerinizi kendiniz de yükleyebilirsiniz. Ancak şu anda kullandığımız sistem siteye resim linkinizi eklemek suretiyle resimlerinizi yayınlamayı da mümkün kılıyor.
Mesela http://www.barobirlik.org.tr/kimlik/...imler/8924.jpg adresindeki resminizi birazdan profilinize ekleyeceğim sayın TUNGA.
Saygılarımızla.
Sayın Admin,
Yeni farkettim. Ben de o resmi yüklemeyi düşünmüştüm. İlginize teşekkür ederim.
çok güzel bir site olmuş aranılan hertürlü bilgiye kolayca ulasılabiliyor.
Ben forumları en son yazılan iletiye göre sıralıyorum fakat bir türlü başarılı olamıyorum.
Son iletiyi tıklıyorum fakat bu seferde kendi yazdığım iletileri göstermiyor.
Site eski halindeyken böyle sorunum olmuyordu. Bana yardımcı olursanız sevinirim.İletileri son yazılanlar sırasına göre görmek istiyorum.
'Normal Mod'u denediniz mi Sayin asumanselin?
Sag ust koseye bakiniz, orada 'Modlari Goster' var..
Hangi Mod da oldugunuz koyu renk ile belirtilmistir.
Sanirim sorununuz ordan geliyor :rolleyes:
Teşekkür ederim Deniz02.
Ayarlarımdan kaynaklanıyormuş..Sorunumu hallettim.
Aferin :):)
Benimde birkaç problemim var :
Birincisi hızlı yanıt ekleymiyorum nasıl aktif hala etirebilirim?
İkincisi cevaplarken smile kullanamıyorum, herhangi bir yerden ayarlamam mı gerekiyor eğer cevap evetse nereden ?
Yine cevap yazarken bazı yerleri koyulaştırmak istediğimde veya renk değişikliğİ yapmak istediğimde (kısacası iletinin düzenlemesini) nereden yapacağım?
https://www.hukuki.net/forum/profile.php?do=editoptions
Linke tıklayıp ayarlamaları düzenleyebilirsiniz.Sayfanın en altına giderseniz mesaj düzenleyicisi arayüzü var oradan "Gelişmiş arayüz - WYSIWYG" yi secerseniz gelişmiş ileti yazma moduna gecerek 2-3. sorularınıza cevap bulmus olursunuz.
Birde hızlı ileti yazmak için her yazılmış iletinin sağ altında "Hızlı İleti Yaz" ikonu var onu göremiyormusunuz? ona tıkladığınızda sayfanın en altına iner ve hızlı ileti yazabilirsiniz
teşekkür ederim cevaplarınız için ancak hızlı yanıt için dediğiniz sağ köşedeki yazıyı göremiyorum :rolleyes:
Gerek kalmadı Sayın Kaan artık onuda görebiliyorum teşekkürler tekrar yardımlarınız için :)
slayt dosyaşı yüklemem için ne yapmam gerekiyor?
Teşekkür ederim.
Herhangi bir mesajımızı neden silemiyoruz veya düzenleyemiyoruz ? Silmek istediğimiz mesaj için ne yapmamız gerekli ?
Üyelerimizin mesajlarını silmesi kurallara aykırıdır çünkü üyenin sorusu yanıtlandığında ve üyemiz sorusunu sildiğinde, hem yanıtlayanların vermiş olduğu emeğe saygısızlık edilmiş olmakta, hem de yanıtlar anlamsız kalmaktadır.
Fakat, düzelt seçeneğini kullanmak suretiyle iletinizi düzenleme-düzeltme olanağınız mevcuttur.
Siteye giriş yaptım fakat konulara ulaşamıyorum. Uyarı mesajı geliyor anlayamadım! Mesala dilekçe örnekleri bölümüne...
Hukukçulara mahsus forum alanları harici alanlarda ki konulara ulaşmanız mümkün. Dilekçe örnekleri hukukçulara özel forum alanları içerisinde yer aldığından dolayı, ilgili konulara giriş yapabilmek için; burada ki üyelik işlemlerini gerçekleştirmiş olmanız gerekmektedir.
Saygılarımla.
Slm;
Arkadaslar bir arkadas sorununu yazmis, ve gayette guzel anlatmaya calismis, ve buna mukabil usteki cevapla konu kilitlenmis buyuk harf, virgul, nokta kullanmadigindan. Burada edebiyati iyi olmayanlar yazamiyormu, yada edebiyati olan birsine gidip onami yazdirmali postunu. Hem bu nedenden dolayi birkisinin maruzat postunu kilitlemektense, o kisiyi banla daha iyi. Cunku yaptiginiz pek hos bisiy degil. Daha duyarli ve alcak gonullu olmaliyiz bence..Alıntı:
Cümlelerinize büyük harfle başlamak,kelimeleri harfleri yutmadan yazmak,araya -sona biraz noktalama işareti kullanmak çok mu zor?
Saygilar
Iyi gunler
Slm;
Arkadasim ben neden hemen block landim acaba, ogrenebilirmiyim. Yanlis birseymi yazdim, yada birisine saygisizlikmi yaptim?
Sadece sitede yapilan bir durum karsisindaki dusuncelerimi belirttim.
Eger bu site herkese acik degildiyse neden uyelik kabul ediyorsunuzki?
Neyse yorum sizlerin..
Saygilar
Iyi gunler
Sayın configT;
yazım kurallarına özen gösterilmesi, öncelikle anlatılmaya çalışılan konunun, cevap verebilecek kişiler tarafından rahat anlaşılabilmesini sağlayacağından gereklidir.
Diğer yandan bu duruma dikkat edilmesi, dikkat edilmezse konuya cevap verilmeyeceği,silineceği,kilitleneceği, üye olurken verilen bilgiler arasında vardır.
Site herkese açık olmakla birlikte, sadece hukukçu üyelere açık olan alanlar ve herkesin ileti yazabileceği ama yayınlanması yönetimin onayına tabi olan alanlar vardır.Bu iletilerinizi yazdığınız alan da onaya tabi alandır.İletinizi yazdıktan sonra karşınıza çıkan mesaja hiç dikkat ettiniz mi?