Sayın akcurali sanırım siz Paris'te ya da Milano'da yaşıyorsunuz...
Printable View
Sayın akcurali sanırım siz Paris'te ya da Milano'da yaşıyorsunuz...
Onur Mertol Beyefendi;
Tekrar ediyorum büyüye vs inanan bir çok insan vardır kadın - erkek ancak kalkıp da bunu boşanma sebebi olarak gösteren kadın çok azdır.
Bence siz eğitimli-şehirli veya nerede yaşıyor olursa olsun çalışan kadınların evlilikle ilgili sorunlarını baştan düşünün.
Sevgiler
Olay kadın-erkek savaşına dönmüş durumda. Bu olayda en büyük zararı çocuklar görüyor. Babayla bir evde yaşayan sizsiniz,sizden iyi kimse bilemez, hiç kimsenen atıp tutmaların kulak asmayın.
Hakimin kararında yazılı şartlarda çocuğu gösterme durumundasınız. Babanın çocuğu göreceği mekanın yakınlarında da bir yakınınızı bulundurabilirsiniz, babanın çocuğu kaçırma ihtimaline karşı. Çünkü bu derece depresyon oluşturacak boşanma varsa, çocuğu kaçırma ihtimali de muhtemeldir. Çocuk çok küçük, hiç bulamayabilrsiniz, okula başladığında belki Milli Eğitim kayıtlarından blursunuz.
Sayın Anne
Bizim toplumumuz Maalesef çürük tahtaya bi başkası basınca basmasaydın diye konuşur,heleki işin hukuki boyutu olunca bu daha da kolay olur.Çünkü erkek-Kadın eşitliği var ya onu eşitlemek gerekiyor işte..neyse sizin yaşadıklarınızın aynısını yaşadığım için bazı tavsiyelerde bulunabilirim acizane. benim eski eşimde madde bağımlısıydı ve öfke kontrolü olmayan biri,çocuğumuz çok küçükken ayrılmıştık ve velayet bendeydi, yine de baba sevgisinden yoksun kalmaması için 8 sene boyunca görüşmelerine (yılda bir kez ancak)ben teşvik ettim.eşimin darp etmesi durumunda şikayetçi olmadım.bu 8 sene zarfında ne bir nafaka ödedi onun içinde talebim olmadı.Ancak çocuk büyümeye başladığında babaya bir düşkünlük söz konusuydu.diyeceğim o ki sakın olaki duygusal hareket etmeyin.çocuğu size getirmedği takdirde bunun cezası var endişe etmeyin.madde bağımlısı olduğunu ispatlayın ve eski eşinizle kanun huzurnda dialogta olun. aksi takdirde çocuk büyümeye başladığında böyle baba profilindeki kişiler çocuğu size karşı kullanmak isterken büyük zararlar verebilir.burda size yöneltilen her etiketi de üstlenmeyin.bizim insanımız ne kadar mevki sahibi olsalar da başlarına birşey gelmeden karşıdakini anlayamıyorlar..allah kolaylık versin