:) bu konunun başlığının CANSU GÜNLÜĞÜ olarak değiştirlmesini öneriyorum. Çok güzel olur bence..
Printable View
:) bu konunun başlığının CANSU GÜNLÜĞÜ olarak değiştirlmesini öneriyorum. Çok güzel olur bence..
OKDİR........
Sevgili arkadaşım; Av.Ufuk'u anarak oki doki mi desek acaba? :))
Minik cansu seleni öpüyoruz ...
Minik Cansu gibi tam bir idealist ve Atatürk neslimizin devamı olacak.:))
Cansu Selen bugün neler yaptı? :)
Nazarladım herhalde. Kemençe gibi ötüyor. Gıygıdıgıy...gıygıdıgıy..Nazlı da "eeeeeee...eeee..ee ..ne diyen oldu şimdi sana" diyor.:((
Kırkı çıksın bakalım. Nazlı diyor ki, kulağına ezan okunacak. İsim koyulacak. Sanırım bu bir dini ritüel. Dedim ki hayatım ben okurum ezanı. "Olur! olur!" dedi. "Sen okuyamazsın. Ben Tahsin amcaya götürüp kulağına ezan okutacağım" dedi. Tahsin amca apartmanın yöneticisi olur. Nazlı'dan gizli hemen gittim, Tahsin Amca'yı buldum. "2011 de oyunu kime vereceksin ?"dedim. CHP ye demez mi? "Tamam "dedim. "MHP ye versen iyi olurdu ama o da olur" dedim. Neyse ezanı Tahsin Amca okuyacak.:))
Cansu bizimle beraber yatıyor. Dün :))akşam hiç ağlamadı. İki kez rutin saatlerinde uyandı. Elimle iki yanağına aynı anda dokunuyorum. Gülüyor.:))
Maşallah üstadım. Anneli babalı ve şanslı bir çocuk olarak büyümesini dilerim.
Nazlı'dan inciler...Cansu'ya hitaben...:)
"sinirsin sinir...ne diyen oldu şimdi sana....valla başımı alıp gidecem...( Ne olur gitme...ya beni de götür ya sen de gitme!)....eee ee e, eee ee e..şiiiiii...ıııı ıı ı...anamın gazına geldim...ben ne yapcam şimdi...:$:$":alala
Bugün kırkı çıkıyor.:)
Gündüz hiç uyumadığına göre sanırım günler sonra uyumamıza izin verecek.:)
Bugün komşular gelmiş. Ay,ay..aynen babasına benziyor demişler.:)
Sevgili arkadaşlarım.Cansu Selen dün rahatsızlandı. Bir özel hasteneye kaldırdık. Beyin kanaması teşhisi konularak Sağlık Bakanlığı Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastenesi'ne kaldırıldı. Yapılan tetkikler sonucunda henüz ameliyat edilmesine gerek olmadığı ve ilaç tedavisine devam edileceği bildirildi. Kan kaybından dolayı kendisine bir ünite 0(Rh+) taze kan verildi. Halen aynı hastanenin çocuk servisinin 12 nolu odasında kalıyor. Başında annesi var. Maalesef başka kimseyi yanına almıyorlar. Bugün hatıra binaen içeri girdim ve en sevdiği şey olan saçını okşadım. Her zaman ki gibi bu durumdan çok memnun olduğunu gördüm. Sevindim. Yanın da annesi Nazlı var. Lütfen dualarınızı ve iyi dileklerinizi gönderin.
Onu seviyoruz , Allah onu hepimize bağışlasın. Amin.
Üzülmeyin lütfen , hem çocuklar çok çabuk atlatırlarmış yeter ki anne kokusunu alsınlar, babalarınınkini de elbette ki.
Acil şifalar diler, en kısa zamanda iyi haberlerini bekliyoruz.
Büyük geçmiş olsun.
Buyuk gecmisler olsun Mehmet Bey. En kisa zamanda eskisinden de saglikli olarak evine donmesini dilerim. Siz gonlunuzu ferah tutun, bebekler o kucucuk bedenlerinin aksine cok dirayetlidirler, hele ki avukat kizlari babalarindan genetik olarak mucadele etme sevkini alirlar. Tekrar cok gecmis olsun.
Sn.Bora Baykal, Sn.ozca, Sn. Mehtap Deniz çok teşekkür ederim.
İletinizi okuyunca inanın çok üzüldüm. Küçük Cansu Selen'e, Can-ı Yürekten Acil Şifalar diliyorum. Dualarım sizin için.
( Çocuklarımız Hassas noktalarımız. En hafif hastalıklarında bile Canımız hemen yanıveriyor..Lütfen Güçlü olun. En azından eşinizin yanında iken. Çünkü onun sizin desteğinize her zamankinden daha çok ihtiyacı var. )
Allah çocuklarınızı size bağışlasın. Nazarlardan esirgesin.
Cansu'yu Allah korusun, annesine ve babasına bağışlasın. En çabuk şekilde iyi haberlerini bekliyor ve dua ediyoruz.
Mehmet abi ALLAH sana ve annesine bağışlasın..Çok geçmiş olsun..Dualarımız Cansu ile..Allahım acil şifasını versin..Nazarlardan korusun..
Mehmet Bey acil şifalar dilerim, Allah kızımıza kuvvet versin..
Mehmet Bey; Cansu bebeğin hızla iyileşeceğini ve güzel haberlerini akın zamanda bizimle paylaşacağına inanıyorum.
Tüm dualarımız sizlerle.
İyi dilekleri için tüm dostlarıma teşekkür ederim.
Mehmet Avukatım Cansunun bugünkü durumu nasıl? Akşam Nazlı hanım ile görüştüm. Allah sizlere bağışlasın güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Mehmet bey çok geçmiş olsun tüm dualarımız cansu bebek için.
Allah Cansu bebeği hem ailesine hem de Hukuki net ailesine bağışlasın, acil şifalar diliyoruz.
Çok büyük geçmiş olsun. Umuyorum ve inanıyorum ki en kısa zamanda güzel haberleri paylaşacaksınız bizimle.