-
Re: 16 yaşındaki kız arkadaşım şikayetçi oldu
taciz filan etmedim ki, bütün mesele 16 yaşında biriyle flört etmem yada gönül vermem :( onun bu gönül ilişkisine yada yakınlaşmalarımıza "hayır" dediği yok, evlenmem gerekiyomuş kendisiyle, bende istemedim, bütün mesele bu aslında,şikayet knusuda bu
http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=324591
-
Alıntı:
detay002 rumuzlu üyeden alıntı
yani 16 yaşında biriyle gezmek bu ükede bu zamanda çok ayıplanacak birşey mi ? gerçi görmediğiniz için belkide böyle düşünüyor olabilirsiniz, şimi ben bu bayanla havuza gitmek içinde plan yapmıştım. iyi kide gitmemişim,heralde beni taşa tutarlardı :(
16 yaşında biri ile gezmek! (Yukarıdaki onca satırda gezmekten fazlasını yaptığını kendin belirtmişsin zaten) belki birilerince ayıplanacak bir davranış değil ancak yapmış olduğunuz davranışlar sonucu kanunlara göre hatalı durumda gibisin. Kendi rızası olduğunu nasıl ıspatlayabilirsinki? Olan biten bu. Adam gibi havuza giderseniz sizi kim neden taşlasın! Önceki tüm yaptıklarınızda rızası olsa bile sonuncusunda (piknikte) rızam yoktu derse bile haksız konumdasın. Bazı insanların kızlık zarının esnek olduğu bilinen bir gerçektir. Sizin raporunuzda tam olarak ne yazıyor? Bakire ve cinsel ilişkiye girmiş yada girmemiş gibi bir ibare varmı ?
-
Arkadaslar kızın yası -18 oldugu için tüm suc detay002'de görünsede aslında kızdada büyük hatalar var.Bende o yaslardan gectim ve bırakın birinin elini tutmayı arkadaslık etmeye bile korkardım.Cünkü kimin ne oldugu belli olmuyor.İyikide feminist bir cocukluk gecirmisim..Bir kız bana tecavüz edildi diyorsa ve bu yalansa iste o kızdan hersey beklenir.Cünkü kendine iftira atmıstır.Ama tabi madur olan kızsa ve tecavüze ugradıysa detay002 zaten sonuna kadar hatalı.Detay002 anlattıkları dogruysa yani ilişkiye girmedik diyorsa tek suclu onu görmemek gerek bence.
-
adli tıp raporunda bakire olduğu, kızlık zarında yırtılma olmadığı ve bu durumun mağdurun beden ve ruh sağlığını etkilemeyeceği gibi şeyler yazılı. zorla olmadığını ispatlarım, nasıl derseniz,bana gönderdiği aşk dolu mailleri var. evlilik hayalleri,haftasonu için yaptığımız planları ima eden yazılar gibi. ben gerçekten 16 yaşında biriyle flört etmemin kanunlarda suç olduğunu bilmezdim, bundan sonra bırakın elini tutmayı selam verirsem :(
-
Arkadaslar ben detay002ye bu olaylar bana ters dedim O ZAMAN GİT İRANDA YASA dedi.halbuki ben eger sen %100 dogru söylüyorsan kızdada büyük hatalar var demistim.Sana bu olanlar dogal geliyorsa basına geleni cekersin o zaman.son yorum...Allah dogru yolu göstersin
-
siz kız hatalı demediniz, 16 yaşında birinin piknikte erkek arkadaşıyla olmasını yada yakınlaşmasını ayıpladınız, yada yadırgadınız.. size ters gelen bu durum ülke genelinde de böyleyse o zaman 16 yaşındaki kızları tecrit etsinler ne diyim
-
Arkadasım bak sen anlamıyorsun demek istedigimi.Piknige gitmek yanlıs mı dedim ben ya.PİKNİKTE YASANAN ÖZEL ANLARA YANLIS dedim.Sen yasadıkları iftiraya ugradıgım dedin halde hala dogru görüyorsan bana söz söylemek düsmez.Tabiki piknige gidilir ama amac dısına cıkılmadan.umarım simdi anladın.
-
Hukuk dışı tartışmaları kendiliğinizden bitirmezseniz bu konunun kilitlenme zamanı geldi de geçiyor.
-
amacımın ne olduğunu da boşverin, 16 yaşında birine yakınlaşmam,yada flört etmem, veyahutta öpüşmem gerçekten sizin tarafınızdan yadırganacak bi durumsa hatayı da hep bende aramamak lazım.. benim tek sorunum bu,insel ilişkiyle alakalı ispat edilecek tek bir gerçek bile yok, bundam eminim ve vicdanım rahat.muhafazakar bir mahallede oturuyorum,hiç bir teyzede yolumu kesip,bırak kızın elini sen napıyorsun demedi. ama kanunda suçmuş,bunu bilmiyordum
-
Alıntı:
amacımın ne olduğunu da boşverin, 16 yaşında birine yakınlaşmam,yada flört etmem, veyahutta öpüşmem gerçekten sizin tarafınızdan yadırganacak bi durumsa hatayı da hep bende aramamak lazım.. benim tek sorunum bu,insel ilişkiyle alakalı ispat edilecek tek bir gerçek bile yok, bundam eminim ve vicdanım rahat.muhafazakar bir mahallede oturuyorum,hiç bir teyzede yolumu kesip,bırak kızın elini sen napıyorsun demedi. ama kanunda suçmuş,bunu bilmiyordum
iste senin anlamadıgın nokta bu.ben ilk basta elli kez dedim hatayı tek detay002de aramamak gerek diye.eger söylediklerin %100 dogruysa kızdada hata var dedim ama sen ısrarla sürekli seni sucladıgımı üsteliyorsun.buradaki seni ve kız arkadasını %50 50 esit degerde hak veren ben oldugum halde ben hatalı oldum.sen %100 hatalısın demedim dememde zaten.tabiki sevgilin olacak ama yasanan olayların bu boyuta gelmesi cirkin sadece.hala anlamadıysan demek istedigimi benden pes
-
Bakın sizi kimsenin kınamak yada suçlamak gibi bir düşüncesi yok.Sn.sdt nin de belirttiği gibi siz olayı hukukdışı tartışmalara taşımakla yorumların gelmesine neden olmaktasınız.
Daha önce de söylendiği gibi 16 yaşındaki biri küçük olarak tanımlanmıştır kanunlarda.
Küçüklerin korunmasıyla ilgili düzenlenmiş kanunlara göre de anlattığınız durumunuz yadırganacak,kınanacak bir durum olup olmadığına bakılmaksızın yargılanmayı gerektirecek suçlar kapsamında olduğu belirtilmiş sadece .
Bu nedenle konuyu avukatınızla birlikte takip etmek sizin yararınıza olacaktır.
Karşı tarafın da hatasının olması,sizin hatalı olduğunuz gerçeğini değiştirmez.
-
-
konunun hukuk dışına taşınmasından dolayı herkesten özür dilerim :( umarım beni mazur görürsünüz. beni telaşlandıran en büyük sorun, kız arkadaşımın epilepsi sara hastası olması:( bunu sonradan öğrendim,kendiside ifadesinde bundan bahsetmemiş. mahkemede bunu söylediğinde,akıl sağığından yoksun olduğu yada iradesinin olmadığı söylenebilir mi
-
Bu sadece sizin durumunuzu daha da kötüye götürür!!!
-
erdoğan bey,peki sara hastası olmak akıl sağlıından yoksun yada zeka geriliği anlamına mı gelir acaba ? ben hiç bu durumu görmedim kendisinde, okulunu hep takdirle filan bitirirdi :( ayrıca yanımda da sara krizine filan girmedi ve hiç banada bunu sölymemişti
-
eğer sara krizine neden olacak bir şey yaptıysan,yada ilaçlarına almaya engel olduysan başına iş açabilir. sonuçta tecavüz gibi ciddi bi durum var ortada. ama olay sırasında krize neden olacak davranşının olup olmadığının araştırılması, kızında o sırada krize girip girmediğinin arşatırılmasını isteyebilirsin. ayrıca sara hastası demek, zeka geriliği yada akıl hastası demek değildir. krize giren kişide çok kısa süreli şuur kaybı olur hepsi o.. sara hastası olmasının seni ilgiendireceğini sanmıyorum, bide kız zaten bakire çıkmış, bnce rahatla artık:) sara hastalığı hakkında araştırdım biraz
-
Alıntı:
ramazangt rumuzlu üyeden alıntı
eğer sara krizine neden olacak bir şey yaptıysan,yada ilaçlarına almaya engel olduysan başına iş açabilir. sonuçta tecavüz gibi ciddi bi durum var ortada. ama olay sırasında krize neden olacak davranşının olup olmadığının araştırılması, kızında o sırada krize girip girmediğinin arşatırılmasını isteyebilirsin. ayrıca sara hastası demek, zeka geriliği yada akıl hastası demek değildir. krize giren kişide çok kısa süreli şuur kaybı olur hepsi o.. sara hastası olmasının seni ilgiendireceğini sanmıyorum, bide kız zaten bakire çıkmış, bnce rahatla artık:) sara hastalığı hakkında araştırdım biraz
Kızın bakire oluşu,onun cinsel saldırıya mahruz kalmadığını göstermez,Kızlılk zarı Elastiki olup Duğule müsaatse ne olacak.?Sara hastasının krize girmesi ile gecici olarak kendinde olmamasından,istifade edilerek bu suc işlenemezmi onun bakire oluşu bu sucu ortadan kaldırmazki, Eyer yorumladığım şekil meydana gelirse ceza dahada ağırlaşır.
-
haklısınız belkide ama olay anında olup olmadığının araştırılması gerekmez mi? sonuçta sara hastası olmak demek deli demek değil ki. sonuçta kız arkadaşı ve flört ediyorlar. ewe yada pikniğe giderken baygın yada şuursuz değil de,cinsel yakınlaşma olurken krize girmesi biraz düşündürücü bence,krize sebebiyet veren bi durumun ortaya çıkarılması yada arşatırılması gerekli gibi.ama zorla olduğuna dair delil yada bulgu varsa o zaman tabikide ceza baya bi ağır olur
-
Alıntı:
haklısınız belkide ama olay anında olup olmadığının araştırılması gerekmez mi? sonuçta sara hastası olmak demek deli demek değil ki. sonuçta kız arkadaşı ve flört ediyorlar. ewe yada pikniğe giderken baygın yada şuursuz değil de,cinsel yakınlaşma olurken krize girmesi biraz düşündürücü bence,krize sebebiyet veren bi durumun ortaya çıkarılması yada arşatırılması gerekli gibi.ama zorla olduğuna dair delil yada bulgu varsa o zaman tabikide ceza baya bi ağır olur
Bir kişinin sara krizi geçirmesi demek bedenen ve ruhen kendini savunamayacak durumda olması anlamına gelir ki bu da kanunda suçun nitelikli halleri içerisinde sayılmıştır.
-
Forumdaki bütün mesajları okudum,görüş bildiren diğer arkadaşlara bazı konularda katılmıyorum.20 yaşında bir kişinin 16 yaşında bir kızla flört etmesi,gezmesi,el ele tutuşması,öpüşmesi bence suç değildir.Durum tamamen detay002'nin anlattığı şekilde cereyan ettiyse ceza alacağını düşünmüyorum.Aradaki yaş farkını düşününce davranışın etik olup olmadığını tartışabiliriz,ancak ceza hukuku bağlamında ben cezalandırılabilmesi için bir gerekçe göremiyorum.Aksi yönde düşünen arkadaşlar yasal dayanak gösterirlerse sevinirim..
-
Alıntı:
Ulaş Değirmenci rumuzlu üyeden alıntı
Forumdaki bütün mesajları okudum,görüş bildiren diğer arkadaşlara bazı konularda katılmıyorum.20 yaşında bir kişinin 16 yaşında bir kızla flört etmesi,gezmesi,el ele tutuşması,öpüşmesi bence suç değildir.Durum tamamen detay002'nin anlattığı şekilde cereyan ettiyse ceza alacağını düşünmüyorum.Aradaki yaş farkını düşününce davranışın etik olup olmadığını tartışabiliriz,ancak ceza hukuku bağlamında ben cezalandırılabilmesi için bir gerekçe göremiyorum.Aksi yönde düşünen arkadaşlar yasal dayanak gösterirlerse sevinirim..
Size katılıyorum.
-
Alıntı:
Sara krizinin nezaman geleceği nezaman tutacağı hic belli olmaz,genelde ani heyecanlanmalarda baş gösterdiği tıpben bilinmekte.
-
Alıntı:
pınar1907 rumuzlu üyeden alıntı
Arkadaslar kızın yası -18 oldugu için tüm suc detay002'de görünsede aslında kızdada büyük hatalar var.Bende o yaslardan gectim ve bırakın birinin elini tutmayı arkadaslık etmeye bile korkardım.Cünkü kimin ne oldugu belli olmuyor.İyikide feminist bir cocukluk gecirmisim..Bir kız bana tecavüz edildi diyorsa ve bu yalansa iste o kızdan hersey beklenir.Cünkü kendine iftira atmıstır.Ama tabi madur olan kızsa ve tecavüze ugradıysa detay002 zaten sonuna kadar hatalı.Detay002 anlattıkları dogruysa yani ilişkiye girmedik diyorsa tek suclu onu görmemek gerek bence.
çok feminist bir çocukluk geçirmeniz hukuki bağlamda karşı tarafı suçlar nitelikte konuşmanıza neden değildir sayın pınar hanım..Günümüzde 16 yaşında genç adaylarının sosyalleşme açısından erkek ve kız arkadaşlarıyla sinemaya pikniğe gitmesi son derece normal.Cinsel anlamda bazı olaylar yaşaması kişinin kendi özgür iradesi neticesinde olmuş ise tercihe dayanan bir durumdur.Kendi kapalı özel yaşamızınızla lütfen diğer yaşamları karıştırmayın.
-
abilerim hepinize teşekkür ederim,sara hastalığını hiç görmedim bilmem de :( kız arkadaşım yanımda hiç krize girmedi,ayrıca bizim gönül ilişkimiz var,yani kriz anında bundan faydalanıpta kendisine birşeyler yapacak kadar canavar olamam:( krize girse onu hastaneye götürecek ilk kişi benim, bundan faydalanmak demek baya sapıkça ve hunharca olur :( ayrıca yapacak olsam sara hastalığından istifade etmeme gerek olmazdı :(
-
Alıntı:
abilerim hepinize teşekkür ederim,sara hastalığını hiç görmedim bilmem de :( kız arkadaşım yanımda hiç krize girmedi,ayrıca bizim gönül ilişkimiz var,yani kriz anında bundan faydalanıpta kendisine birşeyler yapacak kadar canavar olamam:( krize girse onu hastaneye götürecek ilk kişi benim, bundan faydalanmak demek baya sapıkça ve hunharca olur :( ayrıca yapacak olsam sara hastalığından istifade etmeme gerek olmazdı :(
Şimdi Detay kardeşim detaya takılma,Burada bir yerde sizin yaptığınızı iddia edilenin dışında,hukuki cerceve tartışılmaktadır yani karşılıklı burada hukuk alış verişi acabalar tartışılmaktadır yani bu konu icersinde tartışıldığından sizin yaptığınız veya yapacahınız tartışılmamaktadır,Acaba böyle olurmu mahkemelerde bunlar değerlendirile bilirmi,değerlendirilmesse Temyizde nasıl ele alınır,gibi bunlarında hukuki yönleri tartışılmaktadır,sizin yaptığınız anlamada gelmemektedir.
-
Alıntı:
Genç arkadaşım,
Kendini bize karşı savunmana gerek yok. Bizler gerçeği de bilemeyiz, kızın durumunu da ve fakat isnad edilen suç ciddi. Bu ciddiyeti göz önüne alarak ailenle beraber avukatınıza danışın, avukatınızın dediklerinden çıkmayın. Sonuçta Türk Milleti adına karar veren hakim(ler) vicdani kanısına göre karar verecektir. En başta dediğim gibi dosyayı görmeden yorum yapmak zor.
Kız sana her türlü iddia ile gelebilir buna sara krizinden faydalanma da dahil. Dediğim gibi eğer ki böyle bir iddia da bulunursa kanunun öngördüğü suçun nitelikli hali durumu söz konusu ki....
Kız bakire olmakla beraber raporda duhule müsait deniyorsa işin biraz zor.
Lütfen geleceğin açısından olayın ciddiyetinin idrakinde ol, bizlere (ve başka durumu bilen varsa) kendini savunmaktan vazgeç. Bunlar hayatta olabilen şeyler.
(Umarım sadece bununla) Geçmiş olsun.
-
teşekkür ederim sn esmerman, genç yaşımda başıma böyle iş gelince ne yapacağımı şaşırmış durumdayım :( ailemde dahil hukuk hakkkında detaylı bilgiye sahip değiliz,sadece varsayımla hareket etmekle olmuyor sanırım.bu işler baya karışıkmış onu anladım.
-
Alıntı:
teşekkür ederim sn esmerman, genç yaşımda başıma böyle iş gelince ne yapacağımı şaşırmış durumdayım :( ailemde dahil hukuk hakkkında detaylı bilgiye sahip değiliz,sadece varsayımla hareket etmekle olmuyor sanırım.bu işler baya karışıkmış onu anladım.
Ceza davaları hicbir zaman hicbir davaya benzemez,Derya denizdir icinde döner durursun,En ufak bir ayrıntı gözden kacırılması, lehdede olur Aleyhtede,Cünkü bugün Aynı olaylarda Yargıtay icdihat kararları bile bir birini tutmadığından biz bunun detaylarını araştırarak,nerede acaba hataya düşüldü diye merak etmekteyiz, Bu sizin olayınızda, Ben sizin kuvvetle muhtemel berat edeceğiniz düşüncesindeyim.
-
Alıntı:
esmerman rumuzlu üyeden alıntı
Bu sizin olayınızda, Ben sizin kuvvetle muhtemel beraat edeceğiniz düşüncesindeyim.
Olayı kızın ağzından dinleseydik bu kez belki de "Bu sizin olayınızda, Ben sizin kuvvetle muhtemel ceza alacağı düşüncesindeyim." diyebilirdiniz.
Olayı tek taraflı dinleyerek beraat edeceği veya hüküm giyeceği kanaatine varmak pek doğru olmasa gerek. Dosyanın tüm kanıtlarına vakıf olan bir avukat bile "beraat" veya "ceza alır" şeklinde kesin bir ifade kullanmamalı.
-
sn esmerman çok teşekkür ederim :) kafamda ki soru işaretleri burdaki byüklerimle konuşunca az da olsa netleşti gibi. herşey için çok teşekkür ederim. avukatımla da görüştükten sonra tekrar sizlere bilgi vermek istiyorum.
-
Alıntı:
sn esmerman çok teşekkür ederim :) kafamda ki soru işaretleri burdaki byüklerimle konuşunca az da olsa netleşti gibi. herşey için çok teşekkür ederim. avukatımla da görüştükten sonra tekrar sizlere bilgi vermek istiyorum.
Evet olayın Adı kötü,Yanlız serin olun anlıyorum gerilmemek elde değil,Siz bu olayın akışından burada bilgi paylaşırsanız,bizlerde gelişmelerden haberdar olur,belki bir fikir verile bilir,Önemli olan Vijdandır.Kolay gelsin.
-
abilerim, kız ifadesinde sara hastası olduğundan hiç bahsetmemiş. yani bundan faydalandı ya da "ben o sırada sara krizine girdim hatırlamıyorum" filan dememiş.ilk olarak baronun avukatı sormuştu, böyle bir olay olduda sen kolasına uyku ilacı mı attın diye,bende kesinlikle böyle bir olay olmadı,uyku ilacı nedir onuda bilmem dedim.ama kıza göre olay ilk olduğunda sebebinin ne olduğunu belirtmeden bayıldığını söylemiş. sara hastası olduğunu daha sonra başak birinden duydum. şimdi mahkemede o sırada krize girmişte olabilirm derse diye takıldım bu kadar.birde, duhule müsait yada esnek kızlık zarı diye bi ibare görmedim raporda,gerçi 3 sayfaydı,polisler bana sadece sonunu okuttu, "Bakire olduğunun,kızlık zarında yırtılma olmadığının,bu durumun mağdurun beden ve ruh sağlığına etki etmeyeceği vs."
-
Alıntı:
abilerim, kız ifadesinde sara hastası olduğundan hiç bahsetmemiş. yani bundan faydalandı ya da "ben o sırada sara krizine girdim hatırlamıyorum" filan dememiş.ilk olarak baronun avukatı sormuştu, böyle bir olay olduda sen kolasına uyku ilacı mı attın diye,bende kesinlikle böyle bir olay olmadı,uyku ilacı nedir onuda bilmem dedim.ama kıza göre olay ilk olduğunda sebebinin ne olduğunu belirtmeden bayıldığını söylemiş. sara hastası olduğunu daha sonra başak birinden duydum. şimdi mahkemede o sırada krize girmişte olabilirm derse diye takıldım bu kadar.birde, duhule müsait yada esnek kızlık zarı diye bi ibare görmedim raporda,gerçi 3 sayfaydı,polisler bana sadece sonunu okuttu, "Bakire olduğunun,kızlık zarında yırtılma olmadığının,bu durumun mağdurun beden ve ruh sağlığına etki etmeyeceği vs."
Bakın Beden ve Ruhsalığına etki edip etmeme olayı ayrıca araştırılarak,Hekim raporu ile belirlenir,bu şekil olayın icinde zaten o belirlenmeden verilen karar,Yargıtaydan döner.
-
sn esmerman,kız şikayetçi olduğu gün adli tıp'a gönderilmiş ve verilen raporda yazan ve hatırladıklarım bunlardı. ayıca darp izi filanda yokmuş. yani muayne için tekrar hakim mi gönderir
-
Alıntı:
sn esmerman,kız şikayetçi olduğu gün adli tıp'a gönderilmiş ve verilen raporda yazan ve hatırladıklarım bunlardı. ayıca darp izi filanda yokmuş. yani muayne için tekrar hakim mi gönderir
Tabi yine Hakim gönderir.
-
az önce barodan gönderilen avukatla görüştüm, adliyeye uğrayıp dosyama bakabilirse haber verecek.ararsa hemen buraya olanları yazarım
-
baronun avukatı dosyama bakmış :( işimiz çok zor dedi, ilk savcı 103.1.2.4.6 maddeleriyle 3.asliye ceza mahkemesine iddianame değerlendirmeye göndermiş, gerekçesine de, evlenme vaadiyle kandırarak 16 yaşındaki mağdurenin kızlığını bozmak yazmış. avukatım bunların hepsinden ceza veremezler,sadece birinden ceza alırsın dedi:( dosya numaramı verdi,gidip bakabilirsin dedi.durum kötüyse ben bugün kaçmayı düşünüyorum :(
-
Alıntı:
baronun avukatı dosyama bakmış :( işimiz çok zor dedi, ilk savcı 103.1.2.4.6 maddeleriyle 3.asliye ceza mahkemesine iddianame değerlendirmeye göndermiş, gerekçesine de, evlenme vaadiyle kandırarak 16 yaşındaki mağdurenin kızlığını bozmak yazmış. avukatım bunların hepsinden ceza veremezler,sadece birinden ceza alırsın dedi:( dosya numaramı verdi,gidip bakabilirsin dedi.durum kötüyse ben bugün kaçmayı düşünüyorum :(
Kaçmak nasıl bir çözüm olacak? Ne çözülecek? Kaçtığınız için herşeyden önce bir yerde suçu kabullenmiş olacaksınız, karşınızdaki insanlarda oluşan izlenim o yönde olacak. Dahası illa ki yakalanacaksınız.
Eğer dürüstlüğünüzden şüpheniz yoksa kaçmayı düşünmek yerine kendinize güvenin, açık, net konuşun ve mahkemede kendinizi savunun.
Karşınızdaki hakimler yılların hakimi olacak, kimin doğru, kimin yalan söylediğini az çok anlarlar hiç merak etmeyin.
Önemli olan durumunuzu delillerle desteklice anlatmanız. İnanılırlığınızı arttırmanız. Avukatınıza güvenin.
-
haklısınız ama beni suçlayan bir savcı var :( 15 sene yatacak mıyım ben şimdi ?benim delillerim sadece bana çektiği mesajları saklıyorum, o mesajlarda da flörtümüz belli hepsi o. bide daha önce bi arkadaşımıza çektiği mesajda da beni aldatacağından filan bahsetmiş,o mesajlarda duruyor. 45 adet. :( abiler ben ne deyim hakime şimdi :( ne soracak bana neyi araştıracaklar
-
Alıntı:
haklısınız ama beni suçlayan bir savcı var :( 15 sene yatacak mıyım ben şimdi ?benim delillerim sadece bana çektiği mesajları saklıyorum, o mesajlarda da flörtümüz belli hepsi o. bide daha önce bi arkadaşımıza çektiği mesajda da beni aldatacağından filan bahsetmiş,o mesajlarda duruyor. 45 adet. :( abiler ben ne deyim hakime şimdi :( ne soracak bana neyi araştıracaklar
Öncelikle bu panik havasından bir an önce kurtulun,kaçmak,saklanmak gibi fikirleri de bir an önce kafanızdan çıkartın..
Ceza yargılaması sonucunda cezalandırılmanız için sizin bu fiilleri işlediğinizin ispatlanması gerekir,sizin suçsuz olduğunuzu ispatlamanız gerekmez..Ancak tüm şüpheler sizin aleyhinizde ise suçsuz olduğunuzu ispat etmeniz gerekebilir.
Savunmanızı nasıl yapacağınızı bir avukatın yardımından faydalanarak şekillendirmenizi şiddetle öneririm..