Alıntı:
<b id="quote">quote:</b id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote">Büyük umutlarla iktara getirilen partilerin bizleri hezimete uğrattığının farkında olan bir vatandaş olarak birkaç kelimede ben yazmak istdim.Benim derdim sağ sol değil insanca yaşamak oyun oynama çağını masa başında ders çalışarak sınavsan sınava koşturduğum(mecburen) şu anda üniversitede olan kızımın geleceğine dair kuşkularım.nedenmi ?çoğunuz farkındasınız biliyorum günümüzde ya paran yada belinde silahın olacak ozaman(bizde ikisde yok) senden güçlüsü yok ben öyle görüyorum kaba kuvvet tehdit haraç hırsızlık yalan almış başını gidiyor.emeğe saygı yok bizleri bu duruma düşüren gözlerimizin içine baka baka yalan söyleyenlerden ne hayır beklenebilir? ben hiç bir partiye güvenmiyorum son günlerde ki yazılan senaryolardan kendine pay çıkaranlarıda kınıyorum. yanılıyorsam beni aydnlatın bu ülkede çek senet mafyası arazi mafyası otapark mafyası ve gençlerin geleceğini yok eden uyşturucu mafyası kimlerin elinde cevap verin hadi vatanını sevenlerinmi?
<div align="right">Ekleyen: more - 14/04/2005 : 15:46:54</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote">