-
Re: Tuncay Özkan ne zaman tutuklanacak?
Sayın Dayar;
CHP'nin kapatılmasını falan istediğim yok. Ben partilerin kapatılmasına karşıyım. Keşke mevzuatımızda parti kapatma ile ilgili hükümler olmasa. Bunu AKP için istediğimi zannetmeyin. Her parti için geçerli bu görüşüm.
Bizim siyasi tarihimizde CHP'nin asker/sivil bürokratların partisi olduğu konusunda genel bir görüş var. CHP halka uzak, bürokrasiye yakın bir partidir ve bizde bu bürokrasi çok güçlüdür. Bu nedenle de üstü kapalı da olsa bir "dokunulmazlığı" olduğu kanısındayım.
-
Adalet devletin temelidir. Adaletten sapmak devletin temelini yıkmaktır.
-
Benim merak ettiğim demokrat kesim niye güven verici AKP 'nin alternatifi bir lider çıkaramaz ?
Bu lider kesinlikle Tuncay Özkan olamaz .Toktamış Ateş iyi bir isim gibi geliyor ..
-
Ve beklenen oldu..Perinçek tutuklanarak Bayrampaşa Cezaevi ne gönderildi. Alemdaroğlu yurt dışı yasağı konulaarak serbest bırakıldı.
-
Perinçek tutuklandı mı? SKANDAL BU ... Yani en zayıf halka Perinçek seçildi, bravo... Eh savaş tanrıları bir kurban buldu... Ama Perinçek bir siyasi parti lideri değil mi? Neden çeteye ihtiyaç duysun? Zaten yandaşları var ve parti çatısı aldında RESMİ ve HUKUKİ olarak da icraatlarını sürdürüyor. Buna çete denemez. Eğer çeteyse DEP milletvekilleri hayli hayli çete olmuyor mu?
Peki bu ilkede sevmesem de fikirlerini beğenmesem de hatta güvenmesem de UZAN neden SİNDİRİLDİ? Her rakibe bir sus PAYI mı bu? Demokrasi rakibi elinde bulunan yasal güçle sindirmek mi? AKP gücünü kendine saklamalı, başkalarının ayağını kaydırmaya değil...
FIKRA: Bir Türk ölmüş, suçlarından dolayı cehenneme gönderilmesine karar verilmiş.
Cehennemin kapısında zebaniler karşılamış Türk'ü... Bir çok kazan, üstlerinde ülke adları ve her kazanın başında 2 zebani ellerinde sopayla bekliyor...
Sormuş Türk; "bunlar ne?", zebani cevap vermiş, bu kaynayan kazanların başındaki eli sopalı zebaniler, suyun üstüne çıkanları dibe batırmak için...
Tam o sırada Türkiye'nin kazanına gelmişler ama o da ne hiç zebani yok !
Türk sormuş; "Neden bizim kazanın başında eli sopalı zebani yok?"
Cevap: Size gerek yok, siz Türk'ler zaten su üstüne çıkanı ayağından çekip, alaşşağı edersiniz...
-
Tuncay Özkan'ı tutuklayıpda 2 gün emniyette tutarak kestirmeden kahraman yaparlar mı sizce?
-
Alıntı:
SKOLASTİK rumuzlu üyeden alıntı
Tuncay Özkan'ı tutuklayıpda 2 gün emniyette tutarak kestirmeden kahraman yaparlar mı sizce?
Yok ya; ulusalcıların pek bir kahraman ihtiyacı olmuyor. Gereken vatan sevgisi, mücadele arzusu vs. içlerinde ve içimizde zaten hep var.
-
Ben Tuncay Özkan'ın yerinde olsam, gider kendim teslim olurdum. Bari en azından alırlar mı, almazlar mı sorusuna cevap bulunmuş olunurdu.
-
Tutuklanan kişi aşağıdaki linkte Apo ile birlikte görülen aynı kişi mi acaba?
http://www.payidar.net/turkiyenin-so...liskileri.html
Bir de şu Tuncay Özkan'ı çıkartamadım. Şovmen falan mıydı?
-
Alıntı:
Av.Abbas Bilgili rumuzlu üyeden alıntı
Biz buna ergen iğnelemesi vol.2 diyoruz (:
Gerçekten bence açın bulun o röportajı...
-
Bu resimler neyi anlatıyor? Gerçekten iyi gazetecilik yapmış Doğu Bey.
http://www.payidar.net/siyaset-haber...resimleri.html
-
Yanıldınız Abbas bey. Burada gazeteciliği D.Perinçek değil Tuncay Güney adlı firari gazeteci yapmış.
Tuncay Güney'in
Alıntı:
Tuncay Güney'in o dönemde yaptığı eylemleri de kendi ağzından aktaralım:
-Doğu Perinçek'in Bekaa kampında Abdullah Öcalan'la yaptığı görüşmelerin fotoğraflarını PKK'dan alıp MİT'e getirdim. Lübnan'da PKK'nın adamıyla buluşup, fotoğrafları teslim aldım, getirip teslim ettim.
-Fethullahçıların Erbil'deki kolejinin kapanmasını önlemek için PKK'ya 15.000 doları ben götürüp verdim.
-Tansu Çiller ile Abdullah Çatlı'yı birlikte gösteren fotomontaj fotoğrafı DYP milletvekiline 2.5 milyar lira karşılığında sattım.
-Büyük Birlik Partisi'ninin kuruluşu için Fethullah Gülen'in verdiği para destesini Muhsin Yazıcıoğlu'na teslim ettim.
biçiminde ortaya çıkan başkaca icraatları da var.
Kendisi epeyce deruni bir muhterem(!)
Dünyaya yön verenlerden aldığı emirler doğrultusunda yazdığı yazılara
http://www.instituteus.com/news/turkish/index.php
linkinden ulaşmanız mümkün;)
---
İddiaya ben de katılıyorum. Tuncay'ı (Özkan'ı) tutanlar kaybeder. Hacıyatmaz özellikleri sayesinde o'na dokunan olmaz. Mektepdaşız ne de olsa;)
Lakin birisi varki bu saldırının sonu O'na da uzanır.
İstanbul Barosu Sekreteri Av.Hüseyin Özbek, www.turkdirlik.com sitesinde Ergenekon üzerine yazmış. Yakındır "sen misin bunu yazan" deyip, yaka paça götürürler Hüseyin beyi..
-
Bizim siteden gözaltı oldu mu?
Henüz gözaltı yok, herhalde!
Taraf gazetesi muhabiri Soner Arıkanoğlu Ergenekon operasyonu kapsamında gözaltına alındı. İşçi Partisi ne yapılan operasyonda ele geçen krokileri yayınlamıştı.
Alıntı:
Av.Feyz Pazarbaşı rumuzlu üyeden alıntı
Hiçbirşey yapmadığım için korkuyorum :)
Korkma sönmez..................................
-
Hiçbirşey yapmadığım için korkuyorum :)
-
Mehmet Bey konunuzu takip ediyor musunuz ?
-
Mehmet Bey bahsi kaybettiniz.
-
Evet Abbas bey, Mehmet beye kolalı gömlek ve kravat alacak. (T.Çömez henüz yakalanmadı, yakalandığı (teslim olduğu) an ediminizi yerine getiriniz sayın Av.Abbas Bilgili :)
-
Geldim geldim...Kime ne söz vermişsem gereğini yapacağımdan şüpheniz olmasın.
Turhan Çömez delikanlı adamdır. Aslanlar gibi gelir.
Abbas Bey i bekliyoruz..
Selin Hanım , ben ne söz vermiştim ki...söyleyin gereğini yapayım.
-
Şu anda medyada çok spekülatif haberler yapılıyor.
Mesela bir Fatih Altaylı televizyona çıkıp "Aydın Doğan ile Ertuğrul Özkök de tutuklanacak" diyebiliyor.
Turhan Çömez'le ilgili iddiaları da ben bu çerçevede değerlendiriyorum.
Turhan Çömez gözaltına alınacak olsaydı, operasyon o yurtdışındayken yapılmazdı.
Doğan ve Ciner grubundaki bazı yayınlarla işin sulandırıldığını, hedefin saptırılarak operasyonun değersizleştirilmeye çalışıldığını düşünüyorum.
-
Alıntı:
sdt23 rumuzlu üyeden alıntı
Doğan ve Ciner grubundaki bazı yayınlarla işin sulandırıldığını, hedefin saptırılarak operasyonun değersizleştirilmeye çalışıldığını düşünüyorum.
Evet,bugun DOGAN grubunda calisan SAMIL TAYYAR'a sorusturma konusu belgeleri basina sizdirdigi ve sorusturmayi etkilemeye calistigi icin dava acildi.:)
-
Sırada Sabih Kanadoğlu ve Vural Savaş var.
Alıntı:
Av.Feyz Pazarbaşı rumuzlu üyeden alıntı
Üstadım benim adımı unut. Sakın ola buralarda yazma. Kimi desen tutukluyorlar da ... :)
Üstadım, sizden önce hiç tereddütünüz olmasın ben giderim.:)
Emin Çölaşan tutuklanmaz. Çünkü "çıngar adam" dır. Bulaşmaya cesaret edemezler.
...Ve savcılar iddianamenin hazır olduğunu açıklamışlar. (Haber 24)
-
Alıntı:
Av.Mehmet Aydın rumuzlu üyeden alıntı
Sırada Sabih Kanadoğlu ve Vural Savaş var.
Üstadım benim adımı unut. Sakın ola buralarda yazma. Kimi desen tutukluyorlar da ... :)
-
Şamil Tayyar'ın isminin önünde Şıh var.. Yani asıl adı ŞIH ŞAMİL TAYYAR... O şıhlık ondayken soruşturulsa da keramet gösterir, bişey olmaz.. ;)
-
-
Alıntı:
c_selin rumuzlu üyeden alıntı
Tamam üstadem,
Bahse konu edimi yazarsanız; ifa edeceğimden kuşkunuz olmasın.
-
Bu türlü bir konunun bahse konu olması elbette ciddi anlamda mümkün değil fakat yine de bunu yerine getirmek isterseniz -gönülden istemek kaydıyla- bir isteğim olabilir.
-
Alıntı:
Bu türlü bir konunun bahse konu olması elbette ciddi anlamda mümkün değil fakat yine de bunu yerine getirmek isterseniz -gönülden istemek kaydıyla- bir isteğim olabilir.
Rahat olun. İsteğinizi açıklamanızı bekliyorum.
-
İsteğimi burdan söyleyebileceğimi sanmıyorum,özel mesaj yoluyla iletebilir miyim ?
-
Konu başlığına verilecek yanıt şudur .Tuncay Özkan tutuklanacak. Ama ilginç kişiler de tutuklanmak istenecek. Amaç aslında belli. Malumun ifşasını yaptırmayın.
-
Alıntı:
İsteğimi burdan söyleyebileceğimi sanmıyorum,özel mesaj yoluyla iletebilir miyim ?
Tamam bekliyorum, üstadem.
Alıntı:
Tangör Evren rumuzlu üyeden alıntı
Konu başlığına verilecek yanıt şudur .Tuncay Özkan tutuklanacak. Ama ilginç kişiler de tutuklanmak istenecek. Amaç aslında belli. Malumun ifşasını yaptırmayın.
Üstadım biraz daha açarmısınız? malumun ne olduğunu??:mahcup:
İki kişi tutuklanması istemiyle nöbetçi mahkemeye sevkedildi. Birisi İP gençlik kolları başkanı.
Ve birşey daha öğrendik. Eğer başına 2 getirmek suretiyle kendi telefonunuzdan kendi numaranızı aradığınızda telefon çalarsa bilinki dinleniyorsunuz. (Zekeriya Beyaz)
-
Flaş Flaş Flaş...
Şok da şok da şok...(amannnnnnnnn yandan)
Türkiye Cumhuriyetinin Anayasasının 1. maddesi değiştirilmiştir.
Yapılan son gözaltılarda sayın savcı "yanlış" kişileri hele hele vatanına milletine gönülden bağlı Cumhuriyet Gazetesine ise "karşılıklı borç doğuran" bir özel hukuk sözleşmesi ile bağlı kişileri gözaltına almış bu olay neticesinde ortaya çıkan infialin ürünü Anayasanın 1. maddesinin değişikliği olmuştur.
Yeni metne göre:
I. Devletin şekli
MADDE 1. – Türkiye Devleti bir Oligarşidir.
Bu maddenin uygulamada çıkaracağı problemlerin giderilmesi için uygulayıcı konumundaki kişilere özel hizmet içi eğitimler verilmeye başlanmıştır. Eğitimlerde "Mustafa Balbay'ın, paşaların, maşaların, Cumhuriyet Gazetesi malzemecisinin" herhangi bir adi suç sebebiyle gözaltına alınamayacağı yönünde örnekler verilerek ve kur-pratikler çözülerek değişiklik özümsenmeye çalışılmaktadır.
Ne diyelim hayırlı uğurlu olsun!
-
Hukuk fakültesi öğrencisi cübbe giymiş...
Şaştım bizim bakkala gittim sigara almaya cübbe satmaya başlamışlar ne kadar ucuzlamış....
-
Alıntı:
Hasan_Buyukavci rumuzlu üyeden alıntı
Flaş Flaş Flaş...
Bu maddenin uygulamada çıkaracağı problemlerin giderilmesi için uygulayıcı konumundaki kişilere özel hizmet içi eğitimler verilmeye başlanmıştır.
Ne diyelim hayırlı uğurlu olsun!
1. Bombalar patladı.
2. iddaneme uyapa uymadı.
3. iddanemeye ek yapacak dendi. Kimbilir hangi bahara kaldı.
4. Taraf hazırlandı ama gelen giden olmadı.
5. Cumhurbaşkanı takip edilemeyen görüşmeler yapıyorum dedi
Ne oldu? Hesaplar tutmadı da suçlular elimizde ama suçu bulamadık diyemeyenler baskı yapıldı diyecek onun alt yapısı çalışmalarımı başladı?
Ne diyelim.. Alışıksınız siz Kıvırın yandan....
-
22 Temmuz akşamı RTE şöyle sesleniyordu balkonundan: "Şimdi buradan tüm Türkiye'ye seslenelim: Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet!"
Şunun gibi bir şey çağrıştırdı bana:
Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer
Tek Ulus, Tek Devlet, Tek Şef
-
Alıntı:
Hasan_Buyukavci rumuzlu üyeden alıntı
Flaş Flaş Flaş...
Şok da şok da şok...(amannnnnnnnn yandan)
Hemde ne şok!!!! Meğer polisin içinde köstebek varmış. operasyonları ergenekonculara bildirmiş. Üstelik telefonlarının dinlendiğini bile biliyorlarmış.
Hadi hep beraber
9/8 lik yandan
-
Alıntı:
Av.Mehmet Aydın rumuzlu üyeden alıntı
Ve birşey daha öğrendik. Eğer başına 2 getirmek suretiyle kendi telefonunuzdan kendi numaranızı aradığınızda telefon çalarsa bilinki dinleniyorsunuz. (Zekeriya Beyaz)
Denedim ben de dinleniyorum!:kızgın: :) :p
-
Alıntı:
commodore1tr rumuzlu üyeden alıntı
Hukuk fakültesi öğrencisi cübbe giymiş...
Şaştım bizim bakkala gittim sigara almaya cübbe satmaya başlamışlar ne kadar ucuzlamış....
Çocuk Koruma Kanuna göre 18 yaşını doldurmayan kişi hukuken çocuktur.
Tütün ürünlerinin zararlarının önlenmesi hakkındaki kanuna göre ise çocuklara sigara satmak yasaktır. Umarım gittiğin yerde sigara alıpda kanuna aykırı eylem içerisine girmemişsinizdir.
Gerçi girseniz kaç yazar, sizi gidi oligarklar siziiiiiiiii...
-
Alıntı:
gecem1970 rumuzlu üyeden alıntı
1. Bombalar patladı.
2. iddaneme uyapa uymadı.
3. iddanemeye ek yapacak dendi. Kimbilir hangi bahara kaldı.
4. Taraf hazırlandı ama gelen giden olmadı.
5. Cumhurbaşkanı takip edilemeyen görüşmeler yapıyorum dedi
Ne oldu? Hesaplar tutmadı da suçlular elimizde ama suçu bulamadık diyemeyenler baskı yapıldı diyecek onun alt yapısı çalışmalarımı başladı?
Ne diyelim.. Alışıksınız siz Kıvırın yandan....
Bu davanıyı siz kendinizce sonuçlandırmışsınz ve beraatleri verip geçmişsiniz.
Dava sonucu her halükarda sizi memnun etmeyecektir.
Ben beklemekte fayda var diyenlerdenim. Dava dosyası veya deliller hakkında herhangi bir bilgiye sahip olmadan birileri hakkında mahkumiyet kuramayacağım gibi beraatede karar veremem.
Biz yargı kararları karşısında karar uygun hareket etmeyi biliriz. Ancak sizin gibileri doğrultmak imkansız gibi...
-
Ergenekon kapsamında gözaltına alınan ATO Başkanı Sinan Aygün Emekli Albay Hasan Atilla Uğur, İbrahim Özcan ve Birol Başaran tutuklandı. Tutuklular cezaevine gönderildi.
Erol Mütercimler savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.
-
Telefon numarasının başına 2 konarak aranma bana tuhaf geldi.
Kod yerine mi 2 konuluyor mesela? 205322404040 gibi yada numaranın başına mı 2 konmalı, 05322240404 gibi.
Konuya fena halde takıldım. Her halde bu işin pek mantığı yok.
Beyaz hocam bu zokayı nasıl yuttu acaba?