Re: Hukuk fakültesine yeni başlayacak olan akadaşlara tavsiyelerinizi bekliyorum
Alıntı:
yeşim çelik rumuzlu üyeden alıntı
gazi hukuk son sınıf öğrencisiyim sadece bizim fakülte değil duyduğum kadarıyla birçok fakültede hocalar öğrencilere birşey veremez hale gelmiştir bu yüzden benim tavsiyem senenin başında gerçekten yararlı olacak hocaları tespit edip ki bunlar bir elin parmaklarını geçmez sadece onların derslerine devam etmeniz diğerlerini kendinz çalışarakta halledebilirsiniz
ve bence hukuk fakültesinin en zor dersi kesinlikle icra
Gazili olup da bu şekilde düşünen öğrencilerin azınlık olduğuna inanıyorum. Bir şey veremeyen hoca değil, bir şeyler almak istemeyen öğrenci olabilir. Gazi Hukuk'ta olmanın kıymetini keşke şimdiden bilseniz.
Re: Hukuk fakültesine yeni başlayacak olan akadaşlara tavsiyelerinizi bekliyorum
Alıntı:
Av.Emrah Yavuzcan rumuzlu üyeden alıntı
Gazili olup da bu şekilde düşünen öğrencilerin azınlık olduğuna inanıyorum. Bir şey veremeyen hoca değil, bir şeyler almak istemeyen öğrenci olabilir. Gazi Hukuk'ta olmanın kıymetini keşke şimdiden bilseniz.
gazide olmanın kıymetini herzaman bilmişimdir fakat gelip okulda bir gün geçirseydiniz okulun nerdeyse tamamına yakınının benim gibi düşündüğünü anlardınız tabiki çok değerli hocalarımızda var ama bunlar azınlıkta ben hukukun en önemli dersinde eski kanunda böyleydi çocuklar yenisinde nasıl bilmiyorum diyen hoca gördüm siz olsanız bu adamın dersine girermisiniz