Muhtemelen haftaya orta sınıf bir takıma puan kaybedeceklerdir.Avrupada başarılı Fenerbahçe daha sevimli :p
Printable View
Muhtemelen haftaya orta sınıf bir takıma puan kaybedeceklerdir.Avrupada başarılı Fenerbahçe daha sevimli :p
tüm fenerbahçeliler aynı değildir. Her takım taraftarında iyisi var kötüsü var.
Boşuna demiyoruz FENERBAHCE ve diğer takımlar diye.
Yorumlara bakınca konuya dahil olan FENERBAHÇELİ sayısını merak ettim.
Görünen FENERBAHÇEliler buraya başlığına daha çok diğer takımların taraftarları rağbet ediyor.Yoksa komşunun tavuğu komşuya... durumu mu?
Admin yetmez mi sayın Ekircali?
BİR GÜN HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK...
Not: Yılın kalan 364 günü Galatasaraylı:o
Elhamdülillah Trabzonsporluyuz :o
www.fenerbahche.net
www.vamosbien.net
Linkler zor okunuyor ısrarlı olmayan üyeler için zor olabilir.
Ayrıca forumu ziyaretçilere açmalısınız :)
bencede
Fece ece nece ece rece Acar nacar kacar acar racar acar ici kici ici sıcı ıcı fıcı ıcı rıcı yece ece nece dici ici
Yaca aca şaca şaca aca Fece ece nece ece rece baca aca haca çece ece
Eh deniz, gece gece bana bunu da çözdürdün ya ne diyeyim artık sana bilemiyorum. :o Ama uğraştığıma değdi, skordan haberim yoktu, saca aca ğaca oca loca.. Doğru oldu mu bilemem gari. :p
bir skor da cska macına alabilirmiyiz?inter maçında ürken aslanları ;kaçırtmıyacak bir skor olsun ama!!!
CSKA da bitti. Sıradaki lütfen.....!!!
Deivid'den kurtulmak için artık bir dayanağınıuz kalmadı :o
Türkiye liginde azılı düşmanlarınızdan olsam da, dün gece bende 2. golünüzü alkışladım vallahi.
Ne de olsa Türkiye'yi temsil ediyorsunuz. Siz bir Fenerli olarak, Galatasarayı Türkiye'yi temsil ettiği maçlarda alkışlayabiliyor musunuz?????
Bende Fenerbahçeli'yim. Herkese merhaba.
Fenersizim mutluyum.Futbolun konuşulacağı başka başlık olsa oraya giderdim ;)
:)
Valla biz Galatasaray ı alkışlarız ama gazetelere yansıyan pankart resimleri pek öyle demiyor.
"MOSKOVALI ASLANLAR CSKA YA BAŞARILAR DİLER"
bırak abii biz trübünden gelen su şişelerinden başka bişey görmedik gazsaraylılardan!!
Ben GS liyim.
Bak sen şu tesadüfe, ben de GS'lıyım.:o
Sporun dostluk, centilmenlik ve tatlı rekabet olduğunu bizlere unutturan, sonunda böyle pankartlar açılmasına sebep olan Ali Şen-Ömer Çavuşoğlu ikilisini buradan anmamak da olmaz şimdi. Son Başkan da onların rahle-i tedrisatından geçmiş görünüyor...
Fenerbahçeli arkadaşlar unutmayın "biz dostuz":)
Dostluğa lafımız yok,ben bugüne kadar birtek maçta duygulandım ARSENAL-gs bu duyguları bitirenler utansın.yanlışmıyım?:(
Demem oki dostluk dediğin stat kapısına kadar!:rolleyes:
Çıkışta tekrar karseşim(abim)sin.bilmem anlatabildimmi
Hiç hoş değil. Kardeşim her daim kardeşim Abim de hep abimdir. Arkadaşımda arkadaşımdır. FB veya GS altı üstü bir spor klübüdür yaptıkları maçtır bir nevi spordur. Eğer stad da kavga çıkacaksa ikiside yerin dibine batsın.
Takımların (istisnasız) başlarındaki çapsız, ortalığı geren ve bu gerilimden beslenen yöneticiler olmasa, ne öyle açılan pankartlar, ne atılan su şişeleri, ne satırlı, döner bıçaklı birbirine giren taraftarlar olur. Çoluk çocuk , eşimizi dostumuzu alır maça gider, yan yana maç izleriz.
Şşşşşşş, yorumlarınıza dikkat edin, her an RTÜK başkanı sitemize bağlanabilir... :o:o
Aahhh bi gelse bakın biz onu nasıl bağlarız.
Zerzevatçı çekişmenize gelince tartışmaya son noktayı koyalım. Türkiyenin yegane takımı Gençlerbirliği' dir, oyuncusuyla hocasıyla başkanıyla. Anadoludur, bereketlidir. Bakın bir de Oftaşsporu doğurdu. Belanız 1 di şimdi 2 oldu:o :o
Hadi Fb lier.. Bize bu akşam için başarı dileyin..
Moskovalı GS lileri bilemem ama Hukuki.net'in GS li üyeleri sizin dostunuz... İyi dileklerinizi bekliyoruuuuuzzzzzzzzzz...
çok samimi,çok içten bir istek;
umarım bu maçtan puan alırsınız(1 puan)bu bize yeter!! :=)
şaka bir yana trübün vazgeçilmez,özellikle siz hukukçulara tavsiye ederim;
bütün bir hafta oradan oraya ,o davadan bu davaya kafamı dayanır.ama bir pazar gidin bir maça pazartesi sabahı bütün davaları kazanmış gibi hissedeceksiniz.tavsiye edilen bölümler MİGROS ve TELSİM trübünleri.başka yerde görmeyim heee.:=)
Manisa :1 Fenerbahçe :1
Ne olacak bu fenerin hali?
Bu ve benzeri skorlarla (Avrupa maçları hariç tabi ki) yolunuza devamınızı dileriz.:o
Neden avrupa maçları hariç?
Elbette Avrupa'da Fenerbahçe bizim takımımız... Bir GS'lı olarak canı gönülden yurtdışı maçlarda destekliyorum. Yurtiçi maçlarda tatlı rekabet olmazsa ligin tadı olmaz. Fenerbahçesiz Galatasaray veya Galatasaraysız Fenerbahçenin hiçbir değeri yoktur. Onlar başka Cumhuriyet iddiasında olsalar bile, bizler onların bizden olduklarının farkındayız, umarım onların başta Yönetimleri olmak üzere centilmenlik gözleri açılır.
Selamlar,
Fenerbahçe takımının Avrupa'da son oynanan CSKA Moskova maçındaki ilk onbirini veriyorum;
Kalede : Volkan
Geri Dörtlü : Önder - Edu - Lugano- Roberto Carlos
Orta Dörtlü : Deivid - Deniz -Aurelio - Wederson
İleri İkili : Alex - Kezman
Yanlış anlaşılmasın altı çizgili ve koyu renkte yazılan oyuncular yabancı statüsünde değildirler.
Biz Fenerli olarak Fenerbahçe ve milli takım maçlarını seyrederiz.Ama GS liler aynı anda oynanıyor olsa gs maçını değil,FB maçını seyrediyorlar.
Tabii ki bütün takımlara başarılar dileriz avrupa maçlarında,ama kazansa sevinmek,kaybetse üzülmek bizim işimiz değilki.