-
Re: Adınızın baş harfine göre Aşkınız...
ASLAN KADININI ETKİLEMENİN YOLLARI
Mert, övgüden sonsuz zevk alan, gözükara Aslan kadını cömertliği ile tanınır. Her zaman maddi değerlere çok fazla önem verir. İkna kabiliyeti oldukça güçlüdür. Karşısındakini etkilemek için bütün hünerlerini sergileyecektir. Ve en dikkatli olmanız gereken yönlerinden biri de rol kabiliyetidir. Her zaman sizi kandırmaya, elde etmeye çalışacaktır. Ona istediklerini veriyormuş gibi yapın. Onu öpün, okşayın, olağanüstü sevgi gösterilerinde bulunun ama asla aşık olduğunuzu kabul etmeyin. Böylece o sürekli sizi elde etme çabası içinde olacaktır ki, bu da size değer vermesini sağlar. Daima gösterişli ve baş döndürücü olun, işte o zaman sizin için çıldıracaktır...
Az buçuk doğru yanları var gibi....Bana kalırsa dürüstlük, karşılıklı saygı hiçbirşeyin yerini tutamaz...
-
Sayın Lich,
Bu sitede yeni olduğunuz nasıl belli. Siz bilmiyorsunuz ama bu site bağımlılık yapıyor. Bu bağımlılk öyle kötü etkiliyor ki katiyen başka siteye gidemiyorsunuz:deli: . Bir anlamda siteye hapsoluyorsunuz. Bu nedenle gücünü toplayıp, büyük bir mücade ile site dışına çıkmayı başaranlar sağda solda ne bulursa taşıyor siteye:p . Şiir, fal, gazete yazısı, haber ne olursa. Maksat içerdekilerin dışardakilerle bağları kopmasın:o :o
-
A
Illa da iliskilerinizde romantizm diye tutturdugunuz
soylenemez!Daha cok aksiyonla ilgilisiniz. Hareket lazim size, hareket. Ustelik ugrastiginiz her seyde. Flort edecek kadar sabirli degilsiniz. Ama dobraliginiza soyleyecek hicbir sey yok. Esiniz cok cekici olmali. Ozellikle fiziksel yonden. Cunku bir sehvet duskunu olarak siz buna cok onem verirsiniz.
Eşimin pek de çekici bir tarafı kalmadı artık. Hareketin lazım olduğu da söylenemez.
-
Bağımlılık mutsuzluk getirir. Bağımlılıklarımızı tercih düzeyine indirirsek mutlu olmaya doğru bir adım atmış oluruz.
bence ilgili adrese yönlendirmek daha doğru bir davranış olurdu. Ama her nedense toplumda fal, astro gibi konular herkesin ilgisini çekiyor. Buradaki avukat arkadaşlarda zaten stres atmaya muhtaçlar. Yararı olmuştur. Herkesin eline sağlık.Yalnız şunuda belirteyim. İlgili harflerde Ö,Ü gibi harfler yok. Bu harflerle adları başlayan insanlar ne kadar şanssız olmalı, ne karakterde oldukları, aşkları hakkında bilgi sahibi olamayacaklar.
-
Sayın lich,
Kategori başlığı dikkatinizi çekmiştir sanırım, bu bölüm her konuda sohbet etmek için açılmıştır. Belirttiğiniz üzere hepimizin stres atmaya ihtiyacı var, hepimiz insanız. Emin olun bu yazıları buraya taşıyanlar da okuyanlar da içeriğine inanan insanlar değil, maksat muhabbet, fal bahane... Ö, Ü harflarini de biz uydururuz üzülmeyin, zaten hepsi uydurma değil mi?.. :) Ayrıca sitemizde kısıtlama yok, kurallara aykırı olmadığı sürece dileyen link verir, dileyen alıntılar...
-
-
seninki iyi çıkmadımı yıldırım gazi!!!!
-
asiında uyuyor bıraz tuhaf gelsede
-
Desem Ki
Desem ki vakitlerden bir Nisan akşamıdır,
Rüzgarların en ferahlatıcısı senden esiyor,
Sende seyrediyorum denizlerin en mavisini,
Ormanların en kuytusunu sende gezmekteyim,
Senden kopardım çiçeklerin en solmazını,
Toprakların en bereketlisini sende surdum,
Senden tattım yemişlerin cümlesini.
Desem ki sen benim için,
Hava kadar lazım,
Ekmek kadar mübarek,
Su gibi aziz bir şeysin;
Nimettensin, nimettensin!
Desem ki...
İnan bana sevgilim inan,
Evimde senliksin, bahçemde bahar;
Ve soframda en eski şarap.
Ben sende yaşıyorum,
Sen bende hüküm sürmektesin.
Bırak ben söyleyeyim güzelliğini,
Rüzgarlarla, nehirlerle, kuşlarla beraber.
Günlerden sonra bir gün,
Şayet sesimi fark edemezsen,
Rüzgarların, nehirlerin, kuşların sesinden,
Bil ki ölmüşüm.
Fakat yine üzülme, müsterih ol;
Kabirde böceklere ezberletirim güzelliğini,
Ve neden sonra
Tekrar duyduğun gün sesimi gök kubbede,
Hatırla ki mahşer günüdür
Ortalığa düşmüşüm seni arıyorum.
CAHİT SITKI TARANCI
-
cheroke seni attım. Adının baş harfine göre bugünkü falında cin olmadan adam çarpma çıktı sana. Aynı şiiri dokuz yere ekleyerek KM atmaya kalkarsan KM bile atamadan atılırsn da yazıyor. Herkesi salak kendini akıllı sananlar genelde en büyük hatayı yapanlardır diyede devam ediyor. Ne uygun değil mi?
-
Tangör bey iyi yapmısınız Kör kuyuya atın ki bidaha cıkamasın oradan yada bana ver onun cheroke harfleriyle güzel bir kokereç yapayım.
saygılar.
-
Alıntı:
Tangör Evren rumuzlu üyeden alıntı
Adının baş harfine göre bugünkü falında cin olmadan adam çarpma çıktı sana. Aynı şiiri dokuz yere ekleyerek KM atmaya kalkarsan KM bile atamadan atılırsn da yazıyor. Herkesi salak kendini akıllı sananlar genelde en büyük hatayı yapanlardır diyede devam ediyor. Ne uygun değil mi?
Hukuk sitesinde fal olurmu diyorlar bir de. Olur olur. Hemde gerçekleşme garantili.:o
-
Alıntı:
gecem1970 rumuzlu üyeden alıntı
Hukuk sitesinde fal olurmu diyorlar bir de. Olur olur. Hemde gerçekleşme garantili.:o
Adımın baş harfi neydi unuttum. Sanırım benimde falıma bakılıyor yavaş yavvaşş... Halbuki fal bana demiştiki dört ifade hakkın var, zaten fallara inanmazdım, amma bir kez fala uydum, bin kez ah işittim!
N'apalım, dost acı söyler ama ifadeler de insanı ifade ediyor hani... :mahcup:
-
Alıntı:
deniz02 rumuzlu üyeden alıntı
Adımın baş harfi neydi unuttum. Sanırım benimde falıma bakılıyor yavaş yavvaşş... Halbuki fal bana demiştiki dört ifade hakkın var, zaten fallara inanmazdım, amma bir kez fala uydum, bin kez ah işittim!
N'apalım, dost acı söyler ama ifadeler de insanı ifade ediyor hani... :mahcup:
İfadeler hakkımız
söke söke alırız....:o:mahcup::p
-
L
Ask sizin icin tutkuyla esdeger. Sevilmekten cok sevmeye onem
veriyorsunuz. Birine baglanmak sizin icin cok degerli. Ask konusunda her
alanda basari garanti. Bu yuzden biraz maymun istahlisiniz. Yeni tatlar
deneme potansiyeline sahipsiniz. Tuzlu mu, tatli mi, eksi mi? Sevgilinizin
isi zor cunku entelektuel olmak zorunda
Pes yani bu kadar olur!!!bir taneside şaşsa,
-
ama bu haksızlık..faldan niye ben kısmetlenemiyorum, benim baş harfim yok:o :o :o
-
İsminizin baş harfini lütfedin mutlaka bulunur.
-
Alıntı:
sbnm86 rumuzlu üyeden alıntı
ama bu haksızlık..faldan niye ben kısmetlenemiyorum, benim baş harfim yok:o :o :o
ş niye yok..??:(
-
Ş
Şaşkınsınız. Dalga geçer gibi bir romantikliğiniz var. Anladığınızı karşı tarafın anlamasına engel olmak için saf ayaklarına yatıyorsunuz. Akıllı aşıksınız. Geyik yapılacaksa bile ben yaparım bana uyarlar diyorsunuz. Başlanmaktansa bağlanılan olmayı istiyorsunuz. Gizemli bir çekingenliğiniz var aslında çekingen numarası yapıyorsunuz demek daha mantıklı. rkeğinizi hep kontrol etmek istiyorsunuz. Harika bir sevimliliğiniz var. Seks sizin için önemli mi? Valla hiç bir fikrim yok bu kadar da sallanmaz. Ama her şey gibi oda olmalı diyorsunuz...
-
Pessss... Yaniii....
Bir istekte de bende olsun. Bunu bir arkadaşın için isteyeceğim.
Quentin...
Q ya da bir yorum pls.
-
Q
Kafadan kesin sorununuz var. Q harfiyle Türkçe isim yok siz ya kafayı sıyırmış bir Türksünüz yada yabancısınız haberiniz yok. Her iki durumdada aşkı seksi bırakın en yakın psikiyatriste gidin. Psikiyatrist sizin karşı cinsiniz olmasına özen gösterin aşk hayatınız olsa olsa onla olur o sizi inceler siz onu. Aslında siz aşk için yaratılmışsınız ama şaşkın ördek olduğunuzdan farkında değilsiniz. Başınızı bırakıp k..ınzla suya dalıyorsunuz. Erkekseniz size en uygun tavsye her uzun saçlıyı kız zannetmemenizdir sonuç hüsran olabilir. Kızsanızda tersi.. Entellektüelsiniz. Ama kardeşim bu bile sizi kurtarmaz....
-
Quentin dedi ki .....Hıııı?
Bende ona dedim ki Hııı değil efendim..
-
Alıntı:
commodore1tr rumuzlu üyeden alıntı
Ş
Şaşkınsınız. Dalga geçer gibi bir romantikliğiniz var. Anladığınızı karşı tarafın anlamasına engel olmak için saf ayaklarına yatıyorsunuz. Akıllı aşıksınız. Geyik yapılacaksa bile ben yaparım bana uyarlar diyorsunuz. Başlanmaktansa bağlanılan olmayı istiyorsunuz. Gizemli bir çekingenliğiniz var aslında çekingen numarası yapıyorsunuz demek daha mantıklı. rkeğinizi hep kontrol etmek istiyorsunuz. Harika bir sevimliliğiniz var. Seks sizin için önemli mi? Valla hiç bir fikrim yok bu kadar da sallanmaz. Ama her şey gibi oda olmalı diyorsunuz...
:deli: ?? :o bence de bu kadar da sallanmaz
-
Alıntı:
I
Sevilmek icin yaratilmis birisiniz. Sevgilinizin size tapmasi icin her
seyi yaparsiniz. Ama unuttugunuz bir sey var, her seyi hep ondan
bekliyorsunuz. Bu kadar cabuk kirilmanizin nedeni bu. Sizin icin aslolan
guven duygusudur. Seks ise sadece doyurulmasi gereken bir ihtiyac.
J
Muthis bir fiziksel enerjiniz var. Sevisirken hicbir guc sizi durduramaz.
Partnerinizin yorulmasi haric! Sizin icin karsi cinsle iliski bir meydan
okuma. Romantik oldugunuz soylenebilir ama sizi asil ilgilendiren bastan
cikarmak. Ideal aska inaniyorsunuz. Isiniz kolay degil.
K
Ketum ve utangacmis gibi gorunuyorsunuz ama son derece sehvetli ve duyarli bir insansiniz. Ama bunu kimseye caktirmiyorsunuz. Ticari kabiliyetlerinize masallah. Bu isin butun ayrintilarina hakimsiniz. Ciddi goruntunuz insanlarda cekingenlik yaratiyor. Aldatmaktan ve aldatilmaktan nefret edersiniz.
L
Ask sizin icin tutkuyla esdeger. Sevilmekten cok sevmeye onem
veriyorsunuz. Birine baglanmak sizin icin cok degerli. Ask konusunda her
alanda basari garanti. Bu yuzden biraz maymun istahlisiniz. Yeni tatlar
deneme potansiyeline sahipsiniz. Tuzlu mu, tatli mi, eksi mi? Sevgilinizin
isi zor cunku entelektuel olmak zorunda.
M
Cok duygusalsiniz. Cok ama. Bir iliskiye girdiginizde tum
benliginiz eriyip gidiyor. Seks ozgurlugune inaniyor gibi gorunseniz de,
lafta, dogru degil. Fantezileriniz ve seksuel enerjiniz tukenecekmis gibi
durmuyor. Birlikte oldugunuz insani cocuk gibi koruyup, kolluyorsunuz. Ama onun bundan sikilabilecegini hic dusunmuyorsunuz.
N
Sizi yakindan taniyanlarin asla inanmadigi iki sifatiniz var: Masum ve
cekingen. Bu sadece dis gorunusunuz. Son derece aldatici. Seks konusunda cok yeteneklisiniz. Sekste tekduzelige asla tahammulunuz yoktur. Maalesef mukemmeliyetcisiniz bu yuzden de sizin standartlariniza uygun birini bulmaniz cok zor oluyor.
O
Oooo sekse cok duskunsunuz! Ama biraz da cekingensiniz. Enerjinizi baska alanlara yonlendirmeniz bu yuzden. Para ve guc sizin icin ciki yolu.
Duskun olmaniza ragmen seksi ciddi bir is gibi goruyorsunuz, karsinizdakini de seksuel bir obje gibi. Bu yuzden itirazlar geliyor.
P
Sizin icin hayatin anlami sosyal statu. Biriyle birlikte olabilmeniz zor.
Cunku eli yuzu duzgun olmayan biri sizin statunuzu dusurur. Ustelik cok da
zeki olmali cunku siz tartismadan duramazsiniz. Bu sizin icin bir ihtiyac!
R
Birlikte olmak icin en iyisi kendinizi kopyalamaniz olurdu.Cunku sizin
tipki kendiniz gibi birine ihtiyaciniz var: Entelektuel ve zeki.
Akil sizin icin fiziksel guzellikten daha onemli. Ama bu seksin onemsiz
oldugu anlamina gelmiyor. Esiniz yatakta etkili degilse,ogretmekten zevk
alirsiniz.
bana hiç uymadı bu yazılanlar sanırım bende bir gariplik var :)
-
:o pekı ya x ıle baslıyorsa ısım ozaman ne olacak?xrysto gıbı? ıceland ısmınden bırı varsa tanıdık mesela?olur olur yanı :o benım var adı xrıstına eskımolu bır kız arkadasım ıcelanda oturuyor... eeeeeeee sımdı ona ne dıyeyım?
-
gerçekten çok güzel uymuş özellikle s harfi daha öncede bu yazıyı sırf bana bu kadar benziyor diye mail olarak almıştım.
-
X
Çok gizemli birisi ayaklarına yatıyorsunuz ama herkes bunun ayak olduğunu biliyor haberiniz olsun. Bilinmeyeni oynamak ve olayları çarpıtmak sizin huyunuz. Eşiniz yatakta bile gizemli yatmanızdan bıkmış durumda haber vereyim. Çıkar kardeşim paltonu bari yatakta. Ağzınızdaki pipo yüzünden ağzınız kokuyor. Diş eti hastalıkları ve diş çürükleri kapıda. Ağzı kokanın yüzüne bakmazlar aşk ve seks hayatınız tehlikede. Doktor parasıda sadece zarar hanenize yazılacak. Seksi de bir gizem olarak algıladığınızdan başarıya ulaşamıyorsunuz. Senle uğraşılmaz psikoloğa git...
-
Alıntı:
X
Çok gizemli birisi ayaklarına yatıyorsunuz ama herkes bunun ayak olduğunu biliyor haberiniz olsun. Bilinmeyeni oynamak ve olayları çarpıtmak sizin huyunuz. Eşiniz yatakta bile gizemli yatmanızdan bıkmış durumda haber vereyim. Çıkar kardeşim paltonu bari yatakta. Ağzınızdaki pipo yüzünden ağzınız kokuyor. Diş eti hastalıkları ve diş çürükleri kapıda. Ağzı kokanın yüzüne bakmazlar aşk ve seks hayatınız tehlikede. Doktor parasıda sadece zarar hanenize yazılacak. Seksi de bir gizem olarak algıladığınızdan başarıya ulaşamıyorsunuz. Senle uğraşılmaz psikoloğa git...
ya supersın sevdım senı manyak guzel olmus:o
-
Adımın baş harfına göre aşkım
Bu tam fala inanma ama falsızda kalma hikayesi gibi oldu.
Yorumada bakılırsa hani merak etmeyende yok bende dahil olmak üzere başlığı gören her arkadaş kesinlikle bakmıştır şimdi. Aşkımın durumu nasıl diye :)
-
M
Cok duygusalsiniz. Cok ama. Bir iliskiye girdiginizde tum
benliginiz eriyip gidiyor. Seks ozgurlugune inaniyor gibi gorunseniz de,
lafta, dogru degil. Fantezileriniz ve seksuel enerjiniz tukenecekmis gibi
durmuyor. Birlikte oldugunuz insani cocuk gibi koruyup, kolluyorsunuz. Ama onun bundan sikilabilecegini hic dusunmuyorsunuz.
Biraz doğru gibi, o kadar araştırılmış konu az buçuk kıyısından köşesinden tutacak tabi :)
-
Adı "ç" ile başlayanları yorumlamamışsınız ne olucak onlara aşk yok mu...