Keyifliyim çünkü 4 yıldan bu yana ilk kez ilk sınavım iyi geçti :o
Printable View
Keyifliyim çünkü 4 yıldan bu yana ilk kez ilk sınavım iyi geçti :o
Neden olmasın Sevgili c_selin;
Amaç " ortak doğru"da buluşmak değil mi? O halde...
"Keyifli bir hatırlatmaydı" da diyebiliriz. Tabi Sayın Kırcalı yanlış "de" yi kırmızıya boyamasaydı daha iyi olacaktı ama, işte...
Sevgilerimle, tekrar teşekkürler...
Sayın Şahin, başarılarınızın devamını dilerim.
Herşeye rağmen hayattayım ve bunu daha güzel bir hale getirmeye çalışıyorum...
Keyifliyim çünkü;
Bugün "Dünya Kadınlar Günü"
Kutlu olsun!
Keyifliyim çünkü, kadınlara ait tek gün(!) olduğu söylenen gün bitti.
Yaşasın geri kalan 364 günümüz:o
Ben de keyifliyim, çünkü...
İyi ki bir günmüş , aksine geriye kalan günlerin de sorumluluğunu çekecektik. ;)
Keyifliyim çünkü;
Hava ılık, günlük güneşlik.
Evin içersine güneş ışığı giriyor.
Laptopumda surf yaparken bir taraftan tavşan kanı çayımı yudumluyorum.
Güzel bir mp3 çalıyor.
Dün kredi kartı borcumuda ödemişim.
Oh, keyifler kebap. :mahcup:
Keyifliyim sizlerin hoş yazılarınızı okuyup bir nebze gülümseyebildişğim için :)
Yaşıyoruz işte
Keyifliyim çünkü herşeye ramen 30 Mart Pazar günü Gündogdu meydanında miting var sesim kısılcak
Ben de keyifliyim çünkü,
Sebebini bilmiyorum, keyifliyim işte...
http://www.hurriyet.com.tr/_np/7826/5877826.gif
Keyfini çıkarın sebebi belli deyil
Keyifliyiz çünkü;
Anca beraber - kanca beraber, birlik beraberli içinde , hep birlikte , el ele , gönül gönüle , omuz omuza, diz dize , göz göze , zamlı- zomlu romantik bir havaya büründük. Kendimiz ettik, kendimiz bulduk...
Mumumuzu yakıp keyifle külüne bakacağız...
...klimam çalışıyor -ve hatta parasını işveren ödüyor-, sivilcem geçti..:)
Keyifliyim çünkü bugünlük ders saatimi doldurdum.:)
Keyifliyim çünkü...
Yıkılmadım ayaktayım. :p Hâlâ yaşıyorum, hamdolsun, çok şükküüürr... :)
Keyifliyim çünkü;
Aragones e rağmen, Bursaspor'u 5-2 yendik,
En büyük Fenerbahçe:o
1.99 YTL' na mutluluk satın aldım.:)
Dün bir CESARIA EVORA VCD aldım 1.99 YTL'na. Paris konseriymiş. Çıplak ayaklarıyla, sigarasıyla gülen yüzüyle söyledi. O yumuşak sesinin arkasında hakikaten farklı bir ruh var nereden geldiğini unutmayan, mağrur galip, bilge, mistik. Keyiflenmeniz için tavsiye ederim, dinleyin.
Keyifliyim çünkü;
hukuki. net ile yatıp , hukuki.net ile uyanıyorum :)
Adeta zaman sayacı gibi... ;)
Keyifliyim çünkü İzmir Fuar'ında çocuk'ken Aile'min Aldığı Fuar Balonunu kaçırdığım zaman hep arkasından ağlardım Bugün Çocuklar gibi Neşeli ve sevinçliyim Balon ve baloncu tanıdım...:) Uçan balonlarım vardı benim!
Keyifliyim çünkü;
içim kıpır kıpır :)
Keyifliyim çünkü aşırı yorgunluktan şikayet eder dururdum, tartıya çıkınca bir baktım kilo vermişim:))) diyet yok, çikolata tatlı gani:) valla böyle kilo vermeye can kurban:))
Keyifliyim çünkü artık işe gitmek zorunda değilim ! :p
Keyifliyim çünkü; Pazartesi olacak sınavıma çok iyi hazırlandım, dün ki sınavımda şahane geçti.. :)
Aaa işe gitmek bana göre çok keyiiflidir. Ulaş bey niye bu yüzden keyiiflisiniz anlayamadım :o
Keyifli olacağım.. daha değil. çünkü elimdeki bu yazı pazartesiye yeticeği için her halükarda pazartesi günü rahatlamış olacağım. Yani şöyleeeeeee güzel bir uyku çekmek ve tv nin karşısına kurulup beynimi uyuşturana kadar çekirdek çitleyip tembellik yapacağım. Borsa gibi umudu önceden satın alıyoruz galiba:)))
Keyifliyim çünkü; hayat herşeye rağmen güzel... Bunun farkındayım. Kendimi üzmemek adına çok bahanem var. Biri beni mutlu ediyor :) yüzümü güldürüyor...
Keyifliyim çünkü sağlıklıyım,keyifliyim çünkü sevdiklerimle birlikteyim,keyifliyim çünkü hayatın herşeye rağmen çok güzel olduğunun bilincindeyim....
Keyifliyim....çünkü uzun zamandan beri ilk defa harcayacağımdan daha çok param var.....
Keyifliyim çünkü çok keyifliyim?
Keyifliyim çünkü...
Yeni yıl :) 2010
2020 yi bekleyeceğim!
Keyifliyim çünkü sıcakların yurdumuzu terk etmesine az kaldı :B
Keyifliyim çünkü abim nişanlışından ayrıldı tamamen. Ayyy neydi öyle yer böceği sinir şey:)
Keyifliyim çünkü hukuku sevmeye başlıyorum :D
Keyifliyim çünkü arzuhalci aibim buğün tekrar iş başı yaptı :) :)