-
Re: Hukuk Fakültesi öğrencileri; Hukuki Net Öğrenci Klubü'ne bekliyoruz.
Şu tarayıcı olayı olmasa keşke ama en kısa zamanda bir tarayıcı bulacağım ve kendime hoşgeldin partisi düzenleyeceğim.Herkes davetlidir.
-
Alıntı:
Stj.Av.Başak Şahin rumuzlu üyeden alıntı
Selamlar :)
-
ben de selçuk üniversitesi hukuktayım. Bu sene başladım . selamlar
-
merhaba arkadaşlar bende 9 eylül hukuk 1. sınıfım bu sene bu site çok güzelmiş :D
-
*beatrice* ,
sanırım :o yapmak istedin ama :D yapınca yani : D olunca :D çıkmış.Dikkat et.Hislerini anlatamamana sebep oluyor :)
-
selam ben anadolu üni hukuk fakültesi 1. sınıf ögrencisiyim üye olmak istiyorum selamlaaaaaaaaar herkese
-
O zaman e-postanızı bekliyoruuuuuuuuzzzzzz :o
-
Alıntı:
Aydın Alber Yüce rumuzlu üyeden alıntı
*beatrice* ,
sanırım :o yapmak istedin ama :D yapınca yani : D olunca :D çıkmış.Dikkat et.Hislerini anlatamamana sebep oluyor :)
evet yaaa =) gülücük yapmak istemiştim ben oysaa hihi : ))
-
Ben De Anadolu Ünİversİtesİ Hukuk FakÜltesİndeyİm. Yenİ Geldİm Herkese Selamlar....
-
Selamlar
Alıntı:
huso88 rumuzlu üyeden alıntı
Ben De Anadolu Ünİversİtesİ Hukuk FakÜltesİndeyİm. Yenİ Geldİm Herkese Selamlar....
Ben de Anadolu Hukuktayım.Kaçıncı sınıftasın?
-
merhaba arkadaşlar öğrenci değilim 28 yaşında ve hukuk öğrenciliğine adayım.marmara üniv.de eğitim fakül. fizik öğretmenliği okudum.(hem fm hemde ea mezunuyum kredili sistem)sonra kpss ile dhmi aim memurluğuna yerleştim.maaş iyi ancak eğitimsiz insanların(zamanında torpille gelmiş)altında çalışmak beni yoruyor.
devam zorunluluğu yokmu gerçekten? uzaktan okulu bitirebileceğime inanıyorum çünkü bunu çok istiyorum.ancak ben bodrumda oturuyorum arasıra izmire gidip gelebilirim.aktif eğitim varmış sanırım elimden geldiğince katılsam olur mu ?
marmara üniv. kazansam orda okula hiç uğramasanda oluyor arkadaşım vardı hukuk öğcisi. ancak merak ettiğim sınavlar kaç gün sürüyor kaç günde bir oluyor başka bir şehirden sınavlar için gelsem ne kadar sürünürüm?
büyük üniv.düşündüm çünkü kontenjanları çok devam sorunu önemsenmeyebilir diye.birde istanbula uçakla ücretsiz gidebilirim.izmirde buradan 2.5 saat ondan cevaplarsanız hayatımı kurtarırsınız çokçok teşekkür ederim
-
yardımcı olmak isterim. deu hukuk 1 im. siz tam olarak yanıt beklediğiniz şeyi yazrsanız iyi olur.
-
Alıntı:
esma elif rumuzlu üyeden alıntı
yardımcı olmak isterim. deu hukuk 1 im. siz tam olarak yanıt beklediğiniz şeyi yazrsanız iyi olur.
Alıntı:
dokuzeylül rumuzlu üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar öğrenci değilim 28 yaşında ve hukuk öğrenciliğine adayım.marmara üniv.de eğitim fakül. fizik öğretmenliği okudum.(hem fm hemde ea mezunuyum kredili sistem)sonra kpss ile dhmi aim memurluğuna yerleştim.maaş iyi ancak eğitimsiz insanların(zamanında torpille gelmiş)altında çalışmak beni yoruyor.
devam zorunluluğu yokmu gerçekten? uzaktan okulu bitirebileceğime inanıyorum çünkü bunu çok istiyorum.ancak ben bodrumda oturuyorum arasıra izmire gidip gelebilirim.aktif eğitim varmış sanırım elimden geldiğince katılsam olur mu ?
marmara üniv. kazansam orda okula hiç uğramasanda oluyor arkadaşım vardı hukuk öğcisi. ancak merak ettiğim sınavlar kaç gün sürüyor kaç günde bir oluyor başka bir şehirden sınavlar için gelsem ne kadar sürünürüm?
büyük üniv.düşündüm çünkü kontenjanları çok devam sorunu önemsenmeyebilir diye.birde istanbula uçakla ücretsiz gidebilirim.izmirde buradan 2.5 saat ondan cevaplarsanız hayatımı kurtarırsınız çokçok teşekkür ederim
Konuya katılan arkadaşların yazım kurallarına uyulması konusunda özen ve yardımlarını rica ediyorum.;)
-
merhaba arkadaşım.öncelikle ilgin için teşekkür ederim.öğrenmek istediğim arasıra okula gelerek devamsızlık problemi yaşamadan hukuk okuyabilirmiyim?böyle birşey mümkün mü?dokuz eylül üniversitesinde aktif eğitim varmış elimden geldiğince katılsam tölerans gösterilirmi arkadaşım nedersin?
-
Bildiğim kadarıyla Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi aktif sistemden (PDÖ) vazgeçti ve eski uygulamasına döndü ya da dönecek. Okulu arayarak konu hakkında daha sağlıklı ve net bilgi alabilirsiniz.
-
-
Sayın dokuzeylül, aynı zamanda ilgili müniversitenin, fakültenin eğitim-öğretim yönetmeliğini inceleyerek de bir fikir edinebilirsiniz.
-
bende bahçeşehir üniversitesi hukuk fakültesi 2.sınıf öğrencisiyimmm..:)
heralde 40 kez dünyaya gelsem seçiceğim tek bölüm hukuk..:)
böle bi site için çok teşekkürler..herkese kolay gelsin..
-
Ben de Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi 3. sınıf öğrencisiyim.
Bende öğrenci klubünüze en kısa zamanda üye olmak istiyorum. Fakat Öğrenci kimliğimi taratmam biraz zaman alabilir. Öğrenci kimliğim olmadan üye olmam mümkün mü?
-
meraba ben atatürk ünüversitesi hukuk fakültesini kazandım bu yıl ilgimi çekti ve yeni katıldım buraya gazi hukukta eğitim alacağım bu yıl benim gibi atatürk hukuk öğrencisi olan var mı acaba:)
-
Herkese merhaba :)
Sonunda son sınıfa geçebildim.
Ama nasıl geldim ben de bilmiyorum.
Buraya ilk üye olduğumda sanırım 1'den 2'ye geçiyordum/geçmiştim.
Zaman ne çabuk geçiyor. :(
-
Alıntı:
Stefan Lothlorien rumuzlu üyeden alıntı
Herkese merhaba :)
Sonunda son sınıfa geçebildim.
Ama nasıl geldim ben de bilmiyorum.
Buraya ilk üye olduğumda sanırım 1'den 2'ye geçiyordum/geçmiştim.
Zaman ne çabuk geçiyor. :(
Seni gidi seni, bir ara ben yapamıyorum, okulu bırakacağım diyordun. Tebrik ederim. :)
-
Alıntı:
Stj.Av.Başak Şahin rumuzlu üyeden alıntı
Seni gidi seni, bir ara ben yapamıyorum, okulu bırakacağım diyordun. Tebrik ederim. :)
teşekkür ederim :)
herkesin huzurunda hakkınızı teslim etmek istiyorum zira en ümitsiz zamanlarımda "yapabilirsin" diye olumlu telkinlerde bulundunuz.
manevi olarak yanımda oldunuz :)
tekrar teşekkür ederim size :)
iyi çalışmalar :)
-
Tüm hukukçu arkadaşlarıma selamlar! Ben de bu yıl Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazandım.Okul başlamasa da heyecanım giderek artıyor.Okulu hayırlısıyla bitirebilecek miyim diye şimdiden düşünüyorum açıkçası.Bu arada aklıma fazlasıyla takılan bir soru var.Bizim hukuk fakültesinde hazırlık sınıfı var mı?Daha doğrusu benim ingilizceyle ilgili gireceğim sınav,hazırlık atlama sınavı mı yoksa ingilizce muafiyet sınavı mı?Bu konuda bilgisi olan hukukçu arkadaşlarımın yardımlarını bekliyorum.Hepimize başarılar.Teşekkürler...
-
Merhabalar arkadaşlar.Ben de Marmara Hukuk'tayım. Allah herkese kolaylık versin. :)
-
Ben de Atilim Üniversitesi Hukuk Fakultesi'ndeyim.
Sitenize yeni uye oldum.
Bu sitenin bana yarar saglayacagini umuyorum.
Herkese simdiden tesekkurler.
-
Arkadaşlar neden biz hukuk fakültesi öğrencilerini de hukukçular için özel bölüme kabul etmiyorlar? Bence bizim de bu bölümden faydalanmamız gerekiyor.
-
Re: Hukuk Fakültesi öğrencileri; Hukuki Net Öğrenci Klubü'ne bekliyoruz
Başak hanım öğrenci kulubüne üye olmak istiyorum ama olamıyorum.
-
Cevap: Hukuk Fakültesi öğrencileri; Hukuki Net Öğrenci Klubü'ne bekliyoruz
Selam arkadaşlar. Ben de öğrenci klubüne başvuruda bulundum ama hala bekliyorum. Bu yıl Selçuk Üniv. Hukuk 1. sınıftayım. Ailem İzmirli olduğum için Dokuz Eylül'e geçmek istiyorum;fakat dersler ve aktif sistem hakkında bazı endişelerim var. Bu yıl Dokuz Eylül'de genel kamu hukuku diye bir ders var sanırım. Selçuk Üniv. böyle bir ders görmüyoruz.Sorun olur mu?Bir de Dokuz Eylül ve Selçuk Üniv. karşılaştırdığınızda başarı olarak nasıl bir sonuca varıyorsunuz? İlgilenenlere şimdiden teşekkür ediyorum.
-
İyi günler. Ben bu sene YDÜ Hukuk Fakültesi bölümünü kazandım. Daha yeniyim yani. :)
Bende bu öğrenci klubüne üye olabilir miyim?
-
Elbette olabilirsiniz. Üyelik için Hukuk Fakültesi öğrencisi olmak yeterli.
Bilgilerinizi bekliyorum.
-
Cevap: Re: Hukuk Fakültesi öğrencileri; Hukuki Net Öğrenci Klubü'ne bekliyoruz.
merhaba bende yeni katıldım bu siteye bu sene sınava gireceğim.ve Hukuk Fakültesini cok istiyorum bunun için tabi çalışmalarım cok hızlı dvam ediyor.Benide kabuledermisiniz aranıza:)
-
Alıntı:
Av.Emrah Yavuzcan rumuzlu üyeden alıntı
Elbette olabilirsiniz. Üyelik için Hukuk Fakültesi öğrencisi olmak yeterli.
Bilgilerinizi bekliyorum.
Bilgi derken ?
Yakın Doğu Üniversitesi 1.sınıf öğrencisiyim. :utangac
-
Alıntı:
Hukukçu_Erkam rumuzlu üyeden alıntı
Bilgi derken ?
Yakın Doğu Üniversitesi 1.sınıf öğrencisiyim. :utangac
https://www.hukuki.net/forum/showthread.php?t=18331
:))
-
Merhaba,ben de Akdeniz üniversitesi 1.sınıf öğrenciyim.Hoşbuldum :))
.E-mail attım ama şu kimlik kartı için başka bir yol yok mu?:alala
Ayrıca siteyi çok beğendim :ok
-
tam 130 gun kaldı sınava girecek olan arkadaşlarıma kötü bir haber:D:(:$
-
Alıntı:
Ugur Karali rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba,ben de Akdeniz üniversitesi 1.sınıf öğrenciyim.Hoşbuldum :))
.E-mail attım ama şu kimlik kartı için başka bir yol yok mu?:alala
Ayrıca siteyi çok beğendim :ok
Eğer öğrenci kimlik kartını tarattıramıyorsan çözünürlüğü yüksek bir fotoğraf makinesiyle fotoğrafını çekip gönderebilirsin.
Zira ben üye olurken tarayıcım yoktu, fotoğrafını çekip göndermiştim. Alternatif ve pratik bir yol =)
-
Geleceğin Hukukçuları Grubuna Davetlisiniz
Merhaba Arkadaşlar,
Hukuki Net altında Geleceğin Hukukçuları adında bir grup kurduk. Sizi de burada görmek istiyoruz.
Amacımız hukuk öğrencileri olarak iletişimimizi daha sağlam hale getirmek ve Hukuki Net forumlarını daha etkin bir şekilde kullanabilmektir. İnternet üzerinde harcadığımız değerli vaktimizi ilerideki mesleğimiz için kullanarak değerlendirebiliriz.
Bu grup çatısı altında bir araya gelerek,
- Hukuki Net Öğrenci Kulübü'nün aktif kullanımına katkıda bulunabiliriz.
- İnternet üzerindeki diğer sosyal mecraları da aktif bir şekilde kullanabiliriz.
- Hukuk ile ilgili haber ve makaleleri birbirimizle paylaşabilir ve bu konuda sağlam bir arşiv oluşturabiliriz.
- Birbirimize kitap, dergi vd. tavsiyelerde bulunabiliriz.
- Mümkün olduğu ölçüde Türkiye genelinde veya il bazında buluşmalar veya etkinlikler düzenleyebiliriz.
Gruba aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
https://www.hukuki.net/group.php?groupid=6
Gruba üye olduktan sonra forumda tanıdığınız diğer hukuk öğrnecilerini de gruba davet edebilirsiniz. Hatta fakültenizdeki arkadaşlarınızı da Hukuki Net ve Geleceğin Hukukçuları grubuna yönlendirebilirsiniz.
Şuan 5 kişiyiz, daha da kalabalık olmak istiyoruz, destek ve katılımlarınızı bekliyoruz...
-
Geleceğin Hukukçuları Grubu Pratik Çalışmaları
Geleceğin Hukukçuları adlı grubumuzdaki üye sayısı 15'e çıktı. Üye olmamış öğrenci arkadaşlar hemen gruplara girerek Geleceğin Hukukçuları grubuna üye olabilirler. Artık orayı aktif olarak kullanalım diyorum. İşe güzel pratikler ekleyerek ve bunları cevaplandırarak başlayabiliriz.
Ben Borçlar Hukuku pratik çalışması ekleyerek başlatıyorum. Adresi de aşağıda... Katılımlarınızı bekliyorum.
https://www.hukuki.net/group.php?do=d...iscussionid=37
-
YGS!!!
Sınava girecek olan arkadaşlarım 40 gün kaldı :) (: ygs sınavına neler düşünüyorsunuz acaba:D:B:! :)