merak etme de kafana takma ama işte yani gerek yok diyorum sana. az laf dinle.
Printable View
Musa36 hocam rica etsem siz bu 2 davanızın ayrı ayrı suç tarihleriyle ifadeye çağrıldığınız tarihleri de yazabilir misiniz, bana bu konuyla ilgili veri lazım da. Teşekkür ederim şimdiden
Merhaba. benim bundan önce ki davamda NCMEC işin içinde yoktu. ve o çok uzun bir zaman önceydi. yani o dava 2018'de görüldü 2019'da bitmişti.
yani kısaca onun ifade tarihini hatırlamıyorum. Fakat şu an ki duruşmamın ifade tarihi 6 ay önceydi. o da çok saçma bir şekilde jandarma karakoluna çağrıldım ve karakoldan mevcutlu bir şekilde adliyeye sevk edilmiştim.
edit; suç tarihleri eskidir. ilk davamın suç tarihi 2017, İkinci davamın suç tarihi ise 2014/2015 falandı tam hatırlamıyorum fakat bu ikisinden birisi.
Şu an o duruşmların hepsi bitti. Bir yanlışı düzelteyim, son davamda 9 Yıl değil, 7 Yıl almışım ve davamda 3 yıl 1 ay'a kadar indirim yapılmış fakat avukatım itiraz edecek bu duruma.
Dostum 9 yerine 7 yıl olmasına sevindim ancak dediğin gibi indirim yaptığında en kötü 3 değil daha az olmalıydı bence cunku 3te2 indirim oluyor diye biliyorum avukatın itirazı nasıl yapacak acaba sadece fazla verdiği için mi yapacak 6 ile 10 arasında 7 verdi diye, yoksa 2ile5 arasımı açılmalıdır diye itiraz edecek. Birde eğer twitter profilin herkese açık değilse 2ile5 olabilir bir yerde öyle okumuştum, son olarak itiraz sonucu ne kadar sürede belli oluyor acaba sanki uzun sürüyordu.
Yani 8-9 yıl önceki rapordan bu sene dava açıldı doğru mu anladım? baya geç olmuş ncmec raporu mu çok geç oluşturuldu acaba
Valla cano ben de bilmiyorum. Avukatla da aramızda pek bir iletişim yok sormadım pek bir şey. Kafasına göre hallediyor o. Twitter hesabına gelince, ben hesabı görmedim çünkü aslında bu benim işlediğim bir suç bile değildi. Yani bilgim yok pek herkese açık miydı kapalı mıydı
- - - Güncellendi - - -
Rapor geç oluşmuştur. Daha 13 yaşındayken olmuş dediklerine göre. Saçma sapan abuk subuk işler. Benim gram korkum yok hatta öfkeliyim. Çok çocuksu ve saçma sapan bir süreç yaşattılar çünkü
Avukattan ses yok. ben ona arayıp sormuyorum ki hiç. kendisi yıllardır avukatım ne yapacağını iyi bildiği için sormadım. bir gelişme yok ama. cezam onansa bile en fazla 3 gün yatar çıkarım bir şey olmaz. ama onanacağını bile sanmam kafam rahat o yüzden. sen artık kafaya takmıyorsundur yine inşallah.
Musa hocam ve benbilmem22 hocam merhabalar. Davanızda bir gelişme var mı acaba?
- - - Güncellendi - - -
Merhabalar hocam. Bir gelişme var mı acaba davanız ile ilgili?
Hocam davanız nasıl sonuçlandı çok merak ettim. Benimde başımda böyle bi dert var
Cemal gürler hocam merhaba. Yeni üye oldum özelden yazamıyorum. Siz yazar mısınız birşey sormak istiyorum.
- - - Güncellendi - - -
Birmemur Hocam merhaba Siteye yeni üye oldum mesaj atamıyorum. Siz mesaj atabilirmisiniz. Aynı sorundan bende dertliyim merak edip sormak istediğim sorular var
Sağolun cevabınız için merak etmiştim çünkü sizleri.
Merhaba hat annemin üzerine olduğu için annem ifade verdi ama konu ile alakası yok iddianame kağıdı geldi 226/5 53/1 den yargılanacakmış duruşma tarihi verilmiş ama suçsuz yere anneme birşey olmasını istemiyorum ne yapmalıyım duruşma temmuz ayında
Merhaba musa36 ben ifadede reddettim suçlamaları çünkü böyle birşey yapmadım sadece telefon numarası adıma kayıtlı avukatlara görüştüm avukat güzel ifade vermişsiniz zaten ya direk beraat yada 2 yıl alırsın o 2 yılda beraat gibi olur 5 yıl başka bir suça karışmaman lazım dedi duruşmam için daha 5 ay var farklı bir bilgi bilmek istiyorsan onuda söylerim
Enes hocam merhabalar, benim de aynı sebepten bir adet görüntüden acilmiş dava var ama ben inkar etmedim arkadaşıma espiri amaçlı attığımı söylemiştim. Sizin cybertipline raporunda öncelik sırası ne yazıyor acaba? Ve kime yolladığınız hangi sosyal medya ile nasıl yolladığınız ip vs gözüküyor mu?
Ben attığımda tam 18 yaşıma basmıştım. 2020 yılında gerçekleşti olay. Bende ip adresi vs hiç biri yok. Karşı tarafın bilgileri de yok. Sadece benim telefon numaram ve o dönem ki instagram kullanıcı adım ki o bile yanlış yazılmıştı. öncelik tipi de e tipi gözüküyor yani en önemsiz seviye. Bende hagb ( hükmün açıklanmasının geri bırakılması) alacağımı düşünüyorum görüştüğüm avukatlar ve forumdan dinlediğim insanlardan duyduğuma göre.
- - - Güncellendi - - -
Sizin paylaşım hangi sosyal medyadan gözüküyor acaba? Bir de sizde de mi öncelik E tipi yazıyor?
- - - Güncellendi - - -
Bir de sizin olay gerçekleştiği tarihte, görüntü yollanan sosyal hesabınız kapandı mı topluluk kuralları sebebi ile? Ben özel mesaj yolu ile yollamama rağmen kapandı tamamen 5 saniye içinde.
Benim alakam yok sadece ip adresi olarak Bursa ve telefon numarası mevcut ncmec raporuna detaylı göz atmadım atınca tipine bakıp söylerim
Elime iddianame ulaştı avukatım iddianmeye itiraz ederek beraat ettirmeye çalışacak eger itiraz reddedilirse duruşma günü ya beraat yada 2 yıl alıp oda 5 yıl başka bir suça karışmadan serbestlik denildi.
İlgili dosyayı göndermiş olduğunuz kişilere herhangi bir dava soruşturma vs. başlatıldı mı?
Genelde davalar ilk duruşmada sonuçlanıuot mu benimki 19 temmuzda hagb alabilir miyim bil iyorum çünkü ağustosta hükmün açıklanmasının geri bırakılması kalkıyormemurum bide inşallah ilkinde sonuca bağlarda alt sınırdan verir bari beraatten umudumuZ yok bu ncmec raporu milleti hayatından eder
- - - Güncellendi - - -
Bende senin ifaden gibi verdim ifademi sonuç ne olur bil iyorum Temmuz'da benimde duruşma ağustos sonrası o beraat gibi olan karar kalkıyor sende bir gelişme var mı ncmec raporu milleti perişan etti ya sorma
Bir gelişme yok hala aynı duruşma temmuzda zaten ceza aksamda indirim falan derken ceza almamda sana şunu söyleyeyim tecrübeli arkadaşlardan aldığım bilgiye göre memur olman birşey değiştirmiyor yargılandıgın madde ve savcıya bağlı eger hapis cezası alırsan yüksek ihtimalle suçu işlediğin düşünülerek memuriyetine engel olabilir ama hapis cezası falan almazsan buyuk ihtimalle sucu islemedigin düşünülerek memuriyetine engel olmaz ama tabiki bu kararı yargılandıgın madde ve savcın etkiler ama avukatınla bu madde işini ve duruşmada memuriyetine engel konusunu tekrar konuş
genelde bu olaylarda tck 226/3'ten yargılama kararı çıkıyor. sizin başınıza gelen olayın oluş şekli nasıl bu içerik nerede nasıl paylaşılmış/ncmec'e yakalanmış bunun detayını verir misiniz? sosyal medyada paylaşım mı yoksa indirme vs gibi bir durum mu? kendinizin yapmadığını zaten belirtmişsiniz suçlandığınız olayın oluş şeklini merak ediyorum sadece yanlış anlamayın hocam
226/5 instagram platformunda paylaşılmış ip adres ve telefon numarasından dolayı yaşandı o zamanlar sürekli instagram hesabı açtığım için şifre paylaşmışta olabilirim hesaba en son login yapan ip adres benim sanırsam ondan dolayı birde telefon numarası ekli diye onun dışında hiçbir başka birşey yok
avukatınızla neden 226/5'ten açıldığına dair konuştunuz mu veya 226/3'e dönmesi için vs itiraz edecek misiniz? benim başıma gelen olayda da özel mesaj değil sosyal medyadan paylaşım vardı şayet bana dava açılırsa 226/5'ten mi açılır226/3'ten mi bir yorumunuz var mı
Experience carefree connections with the top-rated site for casual dating adventures.
Real-life Girls
Prime casual Dating
Gelişme oldu mu acaba? Son durum nedir? Teşekkürler.
hocam merhaba öncelikle. son duruşmanızdan indirimler sonrası 3 yıl 1 ay gibi bir ceza aldığınızı belirtmişsiniz bu cezanıza ne oldu? bu cezayı tck 226/5'ten dolayı mı aldınız? bildiğim kadarıyla tck 226/5ten yargılanmak 5 ile 10 yıl arası ceza veriliyor bu yüzden indirime rağmen böyle bir ceza aldınız herhalde. son olarak eğer 226/5'ten yargılandıysanız şayet bu olay neden 226/5'ten açılmış? genelde gördüğüm kadarıyla hep 226/3'ten dava açılıyor
Merhaba.ayni dert bendede var .ncmec raporunda 2 resim görünmekte. Biri duvardan paylaşım diğeri Instagram dm olarsk. Gönderilen kişi 24 yaşında.benim yaş o zmn 27. İki resimden duvarda açık olaarak paylaşılan resim eşimle benim düğün fotoğrafımız.gelinle oturduğunda benim yorumum küçük olarak algılayıp raporlamis. Diğer resim cinsel bı resim ve el yüz yok sadece cinsel birleşim resmi.bu resim dm den iletiliyor.bayan yetişkin gibi kıllı vs vs.bu rapor başka raporlarla beraber aksaraya geliyor.ordsn kayseriye.sanirim oradaki savci herkese 226/5 açmış.bendekide öyle. 2 gün önce ifade ve telefonumu aldılar inceleme için.
Resim yollanma tarihi 25.12.2020 ip tespiti 18.12.2020.ama raporda sadece login olunan ip var dosya yolllanan yükleyen ip değil. O saatte işteyim nasıl bir savunma izlemem lazım?