Cevap: GARİP KUŞUN YUVASI - Yalnızlık Serüveni Bir Aşk- { Kemal KABCIK }
İlim ve Edep ve de Kitap ile Huzur 000.000.004
Anadolu Halkının Katılımlarıyla Büyüyen “Kitap Okurları Kardeşliği” Aşkla Görevi Başında İdi!
Elbet ki Kandil Gecelerinde ve de Kadir Gecesinde dualarımıza çok çok büyük önem vermeli:
Manevi kazanıma dursak; karakterimizin olgunluğunu tamama erdirmek için dua etmeli elbet!
Fazilet Huzuru Kaçırabilir, Fakat Ebediyet Keşfini; Fazilet Yapar! Tüm Kitaplara Açık Bir Türk!
_____________{ Tefekkür Metni Yazarı: Sezen AKSU - 18 Şubat 2021 Perşembe 04:55:37 }
&&&&&&
-VUKUAT VAR- Adlı Romandan;
“Anacığım!... Geldim işte, bak!... Anacığım, şeker anacığım, bak, geldim işte diyorum!...”
{ Orhan KEMAL - Cümle Seçkisi: Sezen AKSU - 18 Şubat 2021 Perşembe 04:57:29 }
İlim ve Edep ve de Kitap ile Huzur 000.000.005
Anadolu Halkının Katılımlarıyla Büyüyen “Kitap Okurları Kardeşliği” Aşkla Görevi Başında İdi!
Mübarek Regaip Kandilimiz Türk İslam Âlemine kutlu olsun ve gecemiz hayırlara vesile olsun
Kitap ehli, kalem ehli ve cennet ehli olarak insanlık içinde bir bütünlüğü oluşturuyordu Türkler
Fazilet Huzuru Kaçırabilir, Fakat Ebediyet Keşfini; Fazilet Yapar! Tüm Kitaplara Açık Bir Türk!
_____________{ Tefekkür Metni Yazarı: Sezen AKSU - 18 Şubat 2021 Perşembe 10:48:16 }
&&&&&&
-KONSTANTİNİYYE OTELİ- Adlı Romandan;
= ÖNSÖZ =
“Yazarlığın okulu olmaz!...”
{ Zülfü LİVANELİ - Cümle Seçkisi: Sezen AKSU - 18 Şubat 2021 Perşembe 10:49:33 }
İlim ve Edep ve de Kitap ile Huzur 000.000.006
Dost arıyor isen; dost, bir kitabın kapağını aralamaya bakar
_____________{ Tefekkür Metni Yazarı: Sezen AKSU - 18 Şubat 2021 Perşembe 11:08:58 }
&&&&&&
“Dolu kitapları vardı!... Boş zamanlarında kitap okurdu!...”
{ Orhan KEMAL - Cümle Seçkisi: Sezen AKSU - 18 Şubat 2021 Perşembe 11:10:34 }
İlim ve Edep ve de Kitap ile Huzur 000.000.007
Ellere bakma; doğru bildiğini kısa süreliğine yaşa ve doğruyu yaşamak alışkanlığın oluversin!
_____________{ Tefekkür Metni Yazarı: Sezen AKSU - 18 Şubat 2021 Perşembe 11:23:40 }
&&&&&&
“Yumurtaya can veren Allah, neye kadir değildi ki?...”
{ Orhan KEMAL - Cümle Seçkisi: Sezen AKSU - 18 Şubat 2021 Perşembe 11:24:44 }
İlim ve Edep ve de Kitap ile Huzur 000.000.008
Âlemlerin Rabbi olan Yaradan’ımızadır hamd, hamd ola âlemlerin Rabbi olan Yaradan’ımıza!
_____________{ Tefekkür Metni Yazarı: Sezen AKSU - 18 Şubat 2021 Perşembe 11:40:47 }
&&&&&&
“Şimdi yatıp kalkıp dua üstüne dua etmesi gerekirdi Zülcelâl’e!...”
{ Orhan KEMAL - Cümle Seçkisi: Sezen AKSU - 18 Şubat 2021 Perşembe 11:41:37 }
İlim ve Edep ve de Kitap ile Huzur 000.000.009
Ey âlemlerin Rabbi olan Allah’ımız beni, annemi-babamı, kayın anne-babamı, Fatıma anamı,
Eşimi, sevdiklerini ve Memleketimi, yakıtı taşlar ve insanlar olan, cehennem azabından koru!
_____________{ Tefekkür Metni Yazarı: Sezen AKSU - 18 Şubat 2021 Perşembe 12:08:11 }
&&&&&&
“Her şey selavat kuvvetine, kişinin düşünüşüne bağlıydı!...”
{ Orhan KEMAL - Cümle Seçkisi: Sezen AKSU - 18 Şubat 2021 Perşembe 12:09:01 }
= Garip Kuşun Yuvasını Allah Yapar =
= 000.000.001 =
= Yalnız Serüveni Bir Aşk İz Peşinde =
Okusam iyi olacak; önce dua, sonra da kitap okumalı! Bir günlük tutmak da en doğrusu elbet!
________________________________.{ Sezen AKSU - 22 Şubat 2021 Pazartesi 09:37:14 }
= 000.000.002 =
= YALNIZLIK SERÜVENİ AŞK İDİ O =
Anlamlı ve coşkulu bir yaşam için SAVAŞÇI ve farkındalığı!
________.{ Sezen AKSU - 19 Şubat 2021 Cuma 14:33:51 }
= 000.000.003 =
= YALNIZLIK SERÜVENİ AŞK İDİ O =
Yaşam kitap ile anlamlı ve coşkulu, sevene/sevilene selam!
________.{ Sezen AKSU - 19 Şubat 2021 Cuma 14:47:05 }
Yâr Bellenilen Makama Adanmış Türk Kitap Okurlarıyız Biz!
= 000.000.006 =
Önemli Olan Sevmek; Kitabı Yaşamak-Kitapla Yaşatmaktır!
Şimdi özgür iradem ile baş başayım, paylaşmak özgürlükte!
_______{ Orhan KEMAL - 13 Temmuz 2021 Salı 07:35:50 }
Yâr Bellenilen Makama Adanmış Türk Kitap Okurlarıyız Biz!
= 000.000.007 =
Önemli Olan Sevmek; Kitabı Yaşamak-Kitapla Yaşatmaktır!
Elbet gönüllerde bulunan tahtı, sahibi için hazırlayacağızdır!
Ebediyen gönüllerin fatihi olarak Allah’ımız bilinmeli elbette!
_______{ Orhan KEMAL - 13 Temmuz 2021 Salı 08:10:33 }
Yâr Belleyeceğim Kıymetli Değerimin Varoluşumu İçin Adanan, Bir Yalnızlığım Elbet Ben De!
= 000.000.001 =
Metinlerim ile Kitap Cümlesi Derlemelerimi Yâr Belleyeceğim Kıymetli Değerime Sunabilsem!
&&&&&&
-MOĞOLLARIN EFENDİSİ CENGİZ HAN- Adlı Kitaptan;
-Harold Albert LAMB- ( 1892 – 1962 )
“Yaklaşık yirmi yıl boyunca insanlarla bir araya gelmek onun için sıkıntıydı ve ilerleyen zamanlarda da, her ne kadar çocukluğundaki noksanları düzelmiş, sağlığına kavuşmuş olsa da, şehirlerde ve kalabalık yerlerde kendisini rahat hissetmiyordu!... Böylece boş zamanlarını büyükbabasının kütüphanesinde geçirmeye başladı!...”
{ 22 Temmuz 2021 Perşembe 03:35:20 }
&&&&&&
Çok Şükür Allah’a Yöneldim-Çok Şükür Seviyorum ve de Çok Şükür Kitap Elimden Düşmedi!
= YÜCE TÜRK HALKINA TEŞEKKÜRLER =
Âlemlerin Rabbi Olan Yüce Allah’adır Şükrüm ve Allah’ın Sevdiklerine De Çok Çok Teşekkür!
Yâr Belleyeceğim Kıymetli Değerimin Varoluşumu İçin Adanan, Bir Yalnızlığım Elbet Ben De!
= 000.000.002 =
Metinlerim ile Kitap Cümlesi Derlemelerimi Yâr Belleyeceğim Kıymetli Değerime Sunabilsem!
&&&&&&
Çok Şükür Allah’a Yöneldim-Çok Şükür Seviyorum ve de Çok Şükür Kitap Elimden Düşmedi!
Âlemlerin Rabbi Olan Yüce Allah’adır Şükrüm ve Allah’ın Sevdiklerine De Çok Çok Teşekkür!
________________________.{ Nazım Hikmet RAN - 22 Temmuz 2021 Perşembe 10:23:50 }
&&&&&&
-DENİZLER ALTINDA 20 BİN FERSAH- Adlı Kitaptan;
“Öyleyse tam yol ileri!...”
{ Jules VERNE - 22 Temmuz 2021 Perşembe 10:26:09 }
&&&&&&
= YÜCE TÜRK HALKINA TEŞEKKÜRLER =