-
Cevap: Adlİ para cezasi
sayın ruth karşı taraf anladığım kadarıyla para cezası değil hapis cezası alacak. kendisi ben para cezası alacam diyormuş ancak sizin yazdıklarınız hapis cezası alacağı yönünde. fakan ben para cezasımı yoksa hapis cezasımı alırım. hapis yatarmıyım.
-
Cevap: Hakaret
yani kendi şahsıma hakaretten hapse girme durumum var ve benim şaitlerimin aksine onun şaitleri kabul görürse hapis yatma durumum var öylemi engin bey
-
Yargılama aşaması hakkında bilgi veremem, herşey mahkemenin takdirindedir. Ama adli sicil kaydınızda bir suç olduğu için hapis cezası ile cezalandırılacağınızı düşünüyorum, yine de bir avukat ile görüşmeniz yararınıza olacaktır.
-
sayın ruth yani ben buradan para cezası veya erteleme değil hapis cezası alıp içeri girerim diyorsunuz.
-
İçeri girermisiniz onu da bilemem, alacağınız ceza miktarına bağlı olarak denetimli serbestlik yasasından faydalanabilirsiniz.
Tahminimce alacağınız ceza 1 yılın altında olacaktır ve denetimli serbestlikten faydalanırsınız.
-
sayın ruth hapsemi girerim yoksa para cezasımı alırım tekrar
- - - Updated - - -
sayın ruth eski adli para cezasından dolayı buradan ceza alırsam içewri girmekten açıkçası korkuyorum. avukatım girmezsin diyor ama internette bakıyorum birileri girer diyor bazıları bir şey olmaz diyor. kusura bakmayın sizinde kafanızı şişirdim.bu konuda örneğiniz varmı acaba
-
Deneyimlerime göre konuşuyorum ki girersiniz. Ancak denetimli serbestlikten faydalanabilirseniz aynı gün girer çıkarsınız
-
sayın seneloker eski cezamda erteleme yok para cezasına çevrildi ve ödüyorum. bu yeni olan hakaret etti iddiası. karşı taraf etti ben etmedim diyorum. eğerki buradan ceza alırsam eki suçum olduğu için hapis yatarmıyım acaba.
- - - Updated - - -
sayın ruth korkumda bu zaten.
-
ifade değiştirme
arkadaşlar kendilerine hakaret ettiğimi söyleyip beni darp ettiler bu olayda adli tıp 1 nci derecede burunda çatlak var dedi ve kalıcı bir hasar olup olmadığını tespit için 6 aylık re var dedi. şimdi karşı tarafın şaitlerinden biri jandarmada benim küfür ettiğimi duyduğunu söylüyordu fakat yarınki mahkemede beni bu konuda yönlendirdiler ben şahsın küfür ettiğini duymadım arkadaşlarım bana söyledi ben küfür etmiş diyeceğime etti dedim ve ifademe böyle geçti diyecekmiş. diğer şaitlerde karanlıkta küfür edildiğini daha sonradan benim olduğumu duyduklarını söylüyorlar. sadece kendisine küfür ettiğimi iddia eden şahıs evet gerçekten etti diyor. ve davayı kazanacağından çok emin tazminat davası açmaya hazırlanıyor. benimde şaitlerim var.şaitlerin ifadeleri bu kadar şüpheliyken durum ne olur sizce. 2 yıldır yatırmakta olduğum bir adli para cezam var ama böyle suçlardan değil velayeti annesinde olan kızımı 1 gün geç vermekten. ve beni darp eden kişi eski den adam öldürmekten hüküm giymiş. bu şahsin infazı varmıdır. 15 sene önce öldürmüş.
-
Cevap: ifade değiştirme
Aynı konuyu sanırım 10 kere falan açtınız. Hepsine de cevap verildi, tekrar tekrar açmanızın manası nedir?
İstediğiniz cevabı alamadığınız için mi tekrara düşüyorsunuz?
-
Cevap: ifade değiştirme
Sayın ruth şaitlerin ifadesi sabitti ozaman ama şimdi ifade değiştireceğini ben senden küfür duymadım diyor önemli olan bu.