Ceza alırsam evet kötü olucak... Sicilim de temizdi... Pf.
Bakılcak illa bir çaresine... Olmaz bu böyle. İlgi için tşkürler.
Printable View
Bilgilendirme
İlk duruşma yapıldı. 2. duruşma 2 ay sonraya ertelendi. Bu böyle hep sürecek mi ya? Ailem çevrem fena halde etki görecek.. Pff :/
2. duruşma yapıldı. Yine 2-3 ay sonrasına ertelendi. C kişinin ifadesi alınacakmış.
Lütfen her duruşmadan sonra yazmaya devam edin ki sizinle benzer durumda olanlara bir faydanız olsun.
Evet, böyle her seferinde iki ay sonraya diyerek defalarca duruşma yapılıyor.
Tabi, siz merak etmeyin. Büyük ihtimal ceza alıcam gibi.. Hakimler yetkili kişiler hackerlık nasıl oldu kim yaptı meselesini bıraktılar C kişinin benim bankama nasıl yanlışlıkla o parayı attı ve ben bunu onun olmadığını bilmeden nasıl bu parayı çektim buna takıldılar. C kişinin ifadesi alınacak, ifadesinde aleyhime konuşursa işim zor. Lehime konuşursa dava büyük ihtimal düşer. İnşallah insanlık bilen bir vatandaştır da bu dava biter..
bende netten bi satış yapmıştım adam farklı ürün çıktı demiş. davam 6 ay sonra bakalım ne olacak parayıda iade ettim . davalarada gelmiyor.sonuçlarını benle paylaş kardeşim. benzer durumlardayız
geri iade ettiğine dair delil sunarsan mahkemeye hakimin insafına kalmış bir şey olucak ama illa ceza alıcaksın diyorlarsa daha hafif alırsın. kafan dalgındır yanlış ürün yollamıssındır. bu da saçma bir dava :D
bende ki durum şu; ben senin hesabına para atıyorum kendi ellerimle senin adını felan görüyorum kendi ellerimle sana 1000tl havale ediyorum enterlıyorum. sonra sana telefon acıyorum paramı geri istiyorum :) durduk yere yolluyorum sonra geri istiyorum. sen de bana parayı geri veriosun ve ben senden şikayetçi oluyorum. böyle bir dava var mı? evet bende var. böyle bir dava bende var. çok yazık.. ve hackerlığa dair hiç bir delil kanıt yok. tamamen yanlış anlasılmalar ve iftiralar üzerine açılmış saçma bir dava. ve tamamen hakimin vicdanına kalmış bir mesele. %99 ceza vermemesi gerekiyor ama vericekler gibi duruyor..
sizi, bir dolandırıcı ekibi kullanmış, başkalarının paralarını sizin hesaba biriktirip, sizden de geri almışlar.
bunu anlamak için süper zeka olmaya gerek yok, gelen paranın yollayanı belli , iade edilecek yer belli.
belkide sizde bu ekibin bir üyesisiniz, bilmemiz mümkün değil.
garanti bankasına bu iş aynen başımıza geldi , şifreleri bir şekilde ele geçirip parayı A nın hesabına yolluyorlar, A da C ye yolluyor,
bu tip durumlarda banka ile görüşüp paranın banka tarafından araştırılması ve iadenin banka üzerinden yapılmasını tavsiye ederim. dolandıcı şebekelerin üyesi haline gelmemek açısından....
kardeşim meblada o kadar düşüktüki 10.agır cezaya yollandı dosya itiraz ettim basın yayın ile dolandırıcılık demişler ne enteresan dolandırdıysam neden iade ediyimki. ki karşı taraf ürünüde iade etmiyor. hakim sürekli erteliyor anlamak mümkün deil. gerçekten netten anlamıyor sanırım
Araştırıldı. C kişinin kendi rızasıyla parayı attığı bellidir. İade banka üzerinden yapılmıştı ve C kişi şikayetçi değildi. Şifreleri kırılan D kişi şikayetçi. Müşteki D kişidir. C kişi mağdur olarak görülüyor, davada kendisi yoktur. 2. duruşmamda C kişinin ifadesi alınacak dediler. C kişi telefonda ilk postta belirttiğim gibi yanlışlıkla attığını ve geri para iadesi kaç tl ettiysem o kadarını kabul ettiği şikayeti olmadığını söylemişti. C kişinin ifadesinin alınmasını bekliyoruz...
- - - Updated - - -
katılıyorum. bende aynı görüşteyim; dolandırdıysam neden iade edeyim? üstelik yapıldığına dair en ufak bir kanıt yokken. duruşmalarda beni yargılayan yetkililer benden çok kitaplara baktılar şu nedir bu nedir diye.. bilişime yabancılar..