Cevap: İnanıyorum , Anlayacaksınız Bu konuyu !
Değerli Gurala...
Öncelikle açıklayıcı Msj'nızdan dolayı sonsuz teşekkür ederim . Lakin Klavye ile anlatmak gerçekten çok zor ...
2 Nolu maddenize cevaben ; Elimde dekontlar var ... yaklasık 3 ay boyunca sahsımın kendı gonderdı kendı paramı hep Kat Kat bana gonderdı , ama bu su an anlıyorum ki ''Büyük balığa küçük küçük yem vermek imiş'' ve oltayı ardından agzına takıp su ustune cekmekmiş.
5 Nolu maddenıze cevaben kımseyı uyutma gıbı bır derdım yok , forex morex bılmem . karsı taraf bana bu parayla borsa yapıldıgını beyaan ettı . Canlı destek sayfası gorusmelerıydı bunlar ...
Ben kısa bir soru sordum çok ilginç yerlere çektınız konuyu bence ...
Siz kendınızı savcı olarak görün , şunu soyluyorum ben . NITELIKLI DOLANDIRICI OLSAM SAVCI (Bey-hanım) NEDEN Arkadaşlarıma kendılerınden parayı aldıgıma dair senet imzalayayım ? Burası muz cumhuriyetimi...
Sevgili Kemalist
Benim yada başkasının inanması değil.. Savcının inanması önemli..
Burası MUZ CUMHURİYETİ mi diye sormuşsunuz. Şimdi hukukçular itiraz edecektir ama.. Maalesef MUZ CUMHURİYETİ... Adli makamlardan, polisine, BDDK sına, SPK sına ve hatta MALİYE sine kadar MUZ CUMHURİYETİ maalesef...
Bugun adliyeye gittim . Savcı delil yetersizliğinden takipsizlik kararı verdi denildi . ifadem dahi alınmadı.
Sn gurala,sn.kemalist,
üzerinde yaşadığınız topraklardan bahsederken,
sözde degil özde saygıya davet ediyorum.
Evet burası adıyla şanıyla şehit kanıyla sulanmış Türkiye Cumhuriyeti'dir. Şanlı ecdada yakışır torunlar olabilen var olamayan var sadece hepsinden Allah razı olsun Allah şefaatlerine nail etsin yeni yılımızı vatanımız ve milletimiz hakkında hayırlı eylesin.