Cevap: İcradan paramı aldım ama ürün hala bende !
En basiti sebebsiz zenginleşmiş durumdasınız. İşinize yaramasa ve kullanılabilir durumda olmasa da bedeli olan bir ürünü bedeli ödemeden elinizde tutuyorsunuz. Bir çok değişik davaya muhatap olabilirsiniz. Telefon v.s değil, kanaatimce en güzeli noterden ürünün nereden ne biçimde alındığı, niteliği vb. unsurları haiz bir ihtarname ile firmadan tevdi yeri talep etmenizdir. Buna rağmen yanıtlamazlarsa mahkemeye tevdi yerinin tayini talebi ile müracaat etmelisiniz.
İsmail bey peki bana bir ihtarname öreneği verebilirmisiniz böyle birşey paylaşabilirmisiniz nasıl bir ihtar name hazırlamam gerekiyor bilmiyorum
bu telefonu hak sahibine teslim etmek istiyorum noterden derken ben ihtarname hazırlayıp noteremi onaylatmam gerekiyor anlamadım daha önce başıma böyle bir olay gelemdi
icrayı kime açtıysanız ürünü ona iade edersiniz, bu kadar teferruata gerek yok, hiçbirşey yapamıyorsanız , icra kağıdının fotokopisini çekin, üzerine açıklamayı yazın, iadeli taahütlü posta/kargo ile gönderin. veya elden tutanakla teslim edin. basit bir iş