Oldukça azimli bir avukatmış :)
Printable View
Oldukça azimli bir avukatmış :)
Sizin maaşınız kesiliyor sonuçta ortada bir icra takibi mevcut, yani taraf avukatı sgk ya gidip her türlü bilgilerinize erişim sağlayabilir normal olarak bunda tuhaf bir şey olduğunu sanmıyorum. Bunun dışında zaten yapılan yapılmış maaşınıza haciz konmuş. Bu sitedeki avukatları tenzih ederek söylemek isterim ki maalesef bazı avukatlar alacağı tahsil etmek adına bir nevi psikolojik harekat başlatarak bu borcu tahsil edebileceklerini düşünüyorlar, halbuki kanun belli prosedür belli, üzerinize hacze kabil mal veya likit varsa takip başlatılır yoksa seremesiz kalır. Eğer tehdit, şantaj vb. gibi tacizleri kanıtlayabiliyorsanız Savcılık herkese açıktır, şikayet edebilirsiniz ayrıca baroya da şikayette bulunabilirsiniz, fakat şikayet sonrası bir şey çıkacağını düşünmüyorum şayet elinizde açık tehdit, şantaj, hakaret unsuru deliller yok ise...Zaten prosedür yerine getirilmiş maaşınızdan kesinti yapılıyor. Ben olsam böyle bir avukatın telefonuna da çıkmam, yüz yüze de görüşmem, anlaşmaya da varmam.