Cevap: gerksiz yere evden ziynet eşyalrını alıp anne ve babasının yanına giden eş
Ne dediğinizi anladık, fakat karşı tarafta iddilarda bulunacak, avukata gidip danışacak kendi haklılığını ispatlamaya çalışacak, oda tanıklar gösterecek % 1000 haklı olduğunuzu düşündüğünüz bir anda haksız duruma düşebileceksiniz. önce siz davranırsanız 1-0 öne geçersiniz. Şimdi bir senaryo yazalım eşiniz bir aile yakını ile evinize kadar geldi sizde eve almadınız
1-0 oldu üstüne gidip kocam beni eve almadı darp etti diye şikayette bulundu yanında şahitte hazır. 2-0 bunun üzerine eşya tespit davası açtı 3-0 vs,vs emin olun eşinizde şu an arkadaşlarından hukukçulardan ne yapabilirimde haklı çıkarım diyerek araştırıyordur. Sizin boşanmada kararlı olduğunuzu anladığı an harekete geçebilecektir. Eşinizi evden kovanda sizsiniz ayrıca pekte masum da değilsiniz
Karar sizin Anlaşarak boşanmak en güzeli tabi.
Artık hakimler usulüne uygun anlaşma yapıldıktan sonra dur falan demiyor. Çocukta yok çok kolay
Eşiniz şu anda sizin hamlenizi bekliyor da olabilir. Bütün bunların yanında yarın onunda sizinde fikriniz değişir bir arayada gelirsiniz. ilk ayrılıkların çoğu böyle sonuçlanıyor diye okumuştum sonuçta aranızda aslında çok büyük boşanmayı gerektirecek bir sorunda gözükmüyor.
Cevap: Gereksiz yere evden ziynet eşyalarını alıp anne ve babasının yanına giden eş
selamlar iyi akşamlar.formumda yazmıştım yalnız durumum tam olarak tarafımdan anlatılamadı sanırsam.size biraz bu konudan bahsedip yardım ve fikir talep edicem.
eşim ben evde değil iken işte görevde iken ki bunlar görev belgelerinde yazılı yani o gün o satte işte olduğum.beni telefonla arayıp çok saçma sapan bir mevzudan planlanmış bir şekilde benle tartışıp kavga etmiştir,sonrasındada eve geldiğimde onu evde bulamamış tek anahtar olduğu için eve girememiş,daha sonrada onu aradığımda sadece ben malatyaya gidiyorum demiştir.eve ise anahtarın ev sahibinde olduğunu öğrendikten sonra giebildim,evden eşyalarını vede düğünde takılan ziynet eşyalarının hepsini alıp gitmiştir.
yani eşim gereksiz yere hiç bir sebep yok iken amacı sadece altınları almak imiş,evi terk etti ve gitti.
şimdi sormak istediğim şu:herkes hemen hemen aynı şeyi söylüyor boşanma davalarında kadın iki adım önde başlarmış.
bu nasıl adelet terk edilen benim,eşim çalışıyor öğretmen,onca masrafa borca onun maaşınıda hesap edilerek girildi.şimdi iş böyl iken nasıl olurda iki adım önden başlar bunu anlayamıyorum.neresinden tutarsanız tutun mağdur olan aldatılan soyulan terkedilen benim ki bunlarr kesinlikle şahitlerle ispatı mümkün şeyler.her halim ıspatlanabilir durumda,adalet sizce şimdi kimden yana olacak yada hakim hiçmi bakmıcak bu durumlara?
davayı benim açmam uygun olurmu yoksa güzel bir savunma yapmak için onların dava açmasınımı beklemm gerek.
şimdiden teşekkürler ilgilenirseniz çok sevinirim şimdiden saolun karşılıklı diyaloğa geçme şansımız olursada sevinirim
iyi çalışmalar iyi akşamlar