ben cümleleri birbirine karıştırdım :)
teşekkürler yardımınız için.
- - - Updated - - -
peki bu tahliye yazısını imzalatmamamın benim için bir sakıncası olur mu? yahi hiçbir şey imzalatmadan anahtarı teslim alırsa emlakçı bir sakıncası olur mu?
Printable View
ben cümleleri birbirine karıştırdım :)
teşekkürler yardımınız için.
- - - Updated - - -
peki bu tahliye yazısını imzalatmamamın benim için bir sakıncası olur mu? yahi hiçbir şey imzalatmadan anahtarı teslim alırsa emlakçı bir sakıncası olur mu?
Kontrat uzamış bir yıl siz evi başka birine nasıl kiraya vereceksiniz ileride depozito veya başka sebeple anlaşmazlığa düşerseniz ben tahliye etmedim eşyalarımı atmışlar vs diyebilir mi bilemiyorum.
evet tamam anladım, teşekkürler.
- - - Updated - - -
"şu adresteki evi x tarihinde kendi isteğimle tahliye ediyorum" yeterli olur mu?
şayet emlakçı bana bu konuda yrdım edemezse diye soruyorum.
[QUOTE=hekate;455333]evet tamam anladım, teşekkürler.
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
evet tamam anladım, teşekkürler.
- - - Updated - - -
Anlaşıldı merkez tamam :)
bu konu ile ilgili bir sorum olacak. Haziran 2013 tarihinde evimi kiraya verdim ve 1 yıllık kontrat imzalandık. Aynı zamanda 1700 tl 2 kira tutarında kira depozito senedi ve haziran 2014 vadeli 5000 tl teminat senedi aldım. kiracı kasım 2013 ayında evi boşalttı ve bir aylık kiramı ödemedi. ayrıca site yönetimine de 600 tl borcu var. evin duvar kağıtlarını da delik deşik etmiş. sizce ben zararımı karşılamak için kontratı mı senedi mi işleme koyayım. kiracı evi boşalttığı için haziran 2014 vadeli senedi işleme koyabilir miyim? ayrıca ödenmeyen aidatla ilgili sorumluluğum var mı. kontratta kiracının ödeyeceği yazıyordu. şimdiden teşekkürler
Evdeki zararın tespiti için Sulh hukuk mahkemesinden heyet getirtip tespit yaptırmalısınız sonra hem zarar ziyan hem erken tahliye nedeni ile gelecek ayların kiraları için dava açarsınız.